Κοκκινοσκουφιτσα
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ αυτό που παρατηρώ -στην Κύπρο τουλάχιστον- είναι ότι όλοι έχουν το θάρρος αλλά ελάχιστοι έχουν και γνώμη.
κι εγω το ιδιο παρατηρω!!!
γενικα αυτο συμβαινει σημερα παντου
Δυστυχως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Αμα την επιβαλεις ομος αλαζει το πραμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*school_brick*
Νεοφερμένο μέλος

δεν υπαρχει θαρρος για να πεις τη γνωμη σου, αφου σπανια θα αλλαξει κατι.
Αμα την επιβαλεις ομος αλαζει το πραμα![]()
πρεπει ομως ο αλλος να ειναι πλ "θυμα" για να ενστερνιστει την αποψη καποιου π θελει να τ την επιβαλλει..πρεπει ν'αρχισει ο κοσμος να "ξυπναει" κ να βρισκει το θαρρος να λεει την αποψη τ ,γτ η ο ελευθερος λογος ειναι απο τα πολυτιμοτερα αγαθα τ ανθρωπου!εξαλλου,την σημερον ημερα δυσκολα θα βρεις ατομα π να συγκλινουν οι αποψεις σας κ ευκολα ατομα π θα "ριχτουν" σαν θηρια εναντιον σ,οποτε πρεπει ν'αρχισουμε ολοι να βρισκουμε το θαρρος της παρησσιας κ να λεμε την γνωμη μας..(παντα βασισμενοι σε επιχειρηματα φυσικα!!)
Mavro Provato
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν υπαρχει θαρρος για να πεις τη γνωμη σου, αφου σπανια θα αλλαξει κατι.
Αμα την επιβαλεις ομος αλαζει το πραμα![]()
Μπαρντόν?? :wow:
*school_brick*
Νεοφερμένο μέλος

Μπαρντόν?? :wow:
Μπαρντον σιλ βου πλε...?!

μην εκπλησσεσαι τοσο..οταν μεγαλωσει κ ωριμασει θα καταλαβει ποσο λαθος ειναι....

tazoulini
Νεοφερμένο μέλος

oLgA 19956
Νεοφερμένο μέλος

τα πάντα εξαρτόνται από τις συνθήκες που επικρατούν...Γενικά είμαι άτομο που μπορεί να αλλάξει τη γνώμη του, κάποιες φορές είναι τόσο εύκολο που σε μία συζήτηση αλλάζω πολλές φορες άποψη επί του θέματος...Υπάρχουν συζητήσεις όμως που δεν αλλάζω γνώμη ότι και να γίνει όπως στο θέμα της θρησκείας που θεωρώ ότι δεν μπορεί κανείς να αποδείξει με κανενα τρόπο ούτε ότι υπάρχει ούτε ότι δεν υπάρχει θεος.Επίσεις υπάρχουν άτομα που με εκνευρίζουν όταν συζητάμε όχι γιατί διαφωνώ με αυτά που λένε όσο γιατί είναι απόλυτα...Τέλος δεν μπορώ να πώ ότι μπορώ να πω πάντα τη γνώμη μου γιατί κάποια άτομα είναι τόσο φανατισμένα που αφ' ενός όταν τους μιλάς είναι σαν να μιλάς στο βρόντο και αφ' ετέρου μπορεί αν διαφωνίσεις μαζί τους να αντιμετοπίσεις πασης φ΄σεως προβλήματα.
Και εγω περιπου ετσι ειμαι, αλλά δεν αλλαζω ευκολα γνώμη!!!!:iagree:Η αλήθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ισχυρογνώμον σε ενα διαλογο δεν παρατηρώ ποτε ειμαι παντα μεσα,δεν αλλαζω ευκολα γνώμη και ειμαι πολυ δυσκολόπιστη!!!!! :no1:
Eutyhia
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
amalfi
Δραστήριο μέλος

(δυσκολο αλλα καιριο ερωτημα - δε χρειαζεται να το απαντησετε. Ζηστε μαζι του!

με την ευκαιρια, εγω στο ψυγειο μου εχω το χαρτακι "εξυπνος ειναι αυτος που καταλαβαινει οτι ειναι βλακας" (καλο κι αυτο ε?))
σχεδον παντα η γνωμη "μας" ειναι πανομοιοτυπη με τη γνωμη "των αλλων"
και ναι.. αυτο θελει θαρρος να το παραδεχτουμε
(ακομα και για να καταφερουμε να "διαφωνησουμε" θα πρεπει ηδη να συμφωνουμε σε πααααααααρα πολλα
- η διαφωνια ειναι μια μορφη συμφωνιας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annaki!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ανάλογα τον διάλογο και κατά πόσο έχω ασχοληθεί με το θέμα.Πχ.δεν μπορώ να αναλύσω το Κυπριακό,αλλά μπορώ να πω πολύ γενικά πράγματα.Άρα δεν θα πάρω μέρος σε έναν διάλογο που το έχει θέμα του.Θα μείνω ''παρατηρητής''Ειστε απο τους τυπους που εχουν το θαρρος της γνωμης τους η απλα προτιματε να ειστε "παρατηρητες" σε εναν διαλογο;
Πάντα υποστηρίζω την γνώμη μου αλλά προσπαθώ να ''ακούω'' και τους άλλους.Πολλές φορές πάνω σε διαλόγους με αντίθετες απόψεις έχω καταφέρει να δω και άλλες οπτικές γωνίες του θέματος,και σε κάποιες περιπτώσεις να αλλάξω άποψη.Το ''μέχρι τελικής πτώσεως'' είναι λίγο σχετικό γιατί αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει τι προσπαθείς να του πεις,καλύτερα να το αφήσειςΟταν παιρνετε μερος σε ενα διαλογο, ειστε απο τους ανθρωπους που θα υπερασπιστουν μεχρι τελικης πτωσεως αυτο που πιστευουν η θα επηρεαστειτε ευκολα απο τις αποψεις των αλλων;

Ε δεν θα υπάρχουν...Πιστευετε οτι υπαρχουν θεματα για τα οποια εχετε στερεη επιχειρηματολογια;

Και τα 3!Και τελος τι πιστευετε οτι βοηθαει πιο πολυ καποιον να εχει το θαρρος της γνωμης του και μια "γερη" αποψη γενικα για ενα θεμα; Η αυτοπεποιθηση του, οι γνωσεις του, η ωριμοτητα του;
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Πολύ δραστήριο μέλος

Πολύ καλό θέμα,καλό για συζήτηση.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.