tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 18:51 Ο tweetyslvstr: #1 08-11-14 18:51 Καλησπέρα παιδιά ίσως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά βλέπω πως πολλά καταστήματα έχουν αρχίσει να στολιζουν. Γι'αυτό για πείτε τι σκοπεύετε να κάνετε τα χριστούγεννα ?? έχετε κανονίσει τίποτα?? έχετε σκεφτεί τι θα ή τι θα θέλατε να κάνετε?? Και ξεκινώ πρώτος εγώ λέγοντας πως σίγουρα θα πάω για ψώνια, να δω καμια ταινία, να παω σε κανενα εστιατοριο, να παω σε χιονοδρομικό κέντρο αυταααααααα. ΕΣΕΙΣ??? Περιμένω απαντησεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 18:53 Η laurentides: #2 08-11-14 18:53 Θα ήθελα να κάνω παραμονή χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς στην Ville-Lumière αλλά με βλέπω σε καμιά χοροεσπερίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:02 Ο tweetyslvstr: #3 08-11-14 19:02 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Θα ήθελα να κάνω παραμονή χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς στην Ville-Lumière αλλά με βλέπω σε καμιά χοροεσπερίδα Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτο φίλε??? αστο καταλαβα την πολη του φωτος εννοείσ, αχ ναι ειναι υπεροχα και εμενα μου αρεσει δεν πειραζει του χρονου. τιποτε άλλο??? καμία δραστηριοτητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Νοεμβρίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:03 Ο Αντικειμενικός: #4 08-11-14 19:03 με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:10 Ο tweetyslvstr: #5 08-11-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Click για ανάπτυξη... σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Ο Αντικειμενικός: #6 08-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:25 Ο Vold έγραψε: #7 08-11-14 19:25 Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα παιδιά ίσως είναι νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά βλέπω πως πολλά καταστήματα έχουν αρχίσει να στολιζουν. Γι'αυτό για πείτε τι σκοπεύετε να κάνετε τα χριστούγεννα ?? έχετε κανονίσει τίποτα?? έχετε σκεφτεί τι θα ή τι θα θέλατε να κάνετε?? Και ξεκινώ πρώτος εγώ λέγοντας πως σίγουρα θα πάω για ψώνια, να δω καμια ταινία, να παω σε κανενα εστιατοριο, να παω σε χιονοδρομικό κέντρο αυταααααααα. ΕΣΕΙΣ??? Περιμένω απαντησεισ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
laurentides Εκκολαπτόμενο μέλος Η laurentides αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 204 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 18:53 Η laurentides: #2 08-11-14 18:53 Θα ήθελα να κάνω παραμονή χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς στην Ville-Lumière αλλά με βλέπω σε καμιά χοροεσπερίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:02 Ο tweetyslvstr: #3 08-11-14 19:02 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Θα ήθελα να κάνω παραμονή χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς στην Ville-Lumière αλλά με βλέπω σε καμιά χοροεσπερίδα Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτο φίλε??? αστο καταλαβα την πολη του φωτος εννοείσ, αχ ναι ειναι υπεροχα και εμενα μου αρεσει δεν πειραζει του χρονου. τιποτε άλλο??? καμία δραστηριοτητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Νοεμβρίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:03 Ο Αντικειμενικός: #4 08-11-14 19:03 με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:10 Ο tweetyslvstr: #5 08-11-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Click για ανάπτυξη... σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Ο Αντικειμενικός: #6 08-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:25 Ο Vold έγραψε: #7 08-11-14 19:25 Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να κάνω παραμονή χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς στην Ville-Lumière αλλά με βλέπω σε καμιά χοροεσπερίδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:02 Ο tweetyslvstr: #3 08-11-14 19:02 Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Θα ήθελα να κάνω παραμονή χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς στην Ville-Lumière αλλά με βλέπω σε καμιά χοροεσπερίδα Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτο φίλε??? αστο καταλαβα την πολη του φωτος εννοείσ, αχ ναι ειναι υπεροχα και εμενα μου αρεσει δεν πειραζει του χρονου. τιποτε άλλο??? καμία δραστηριοτητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Νοεμβρίου 2014 Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:03 Ο Αντικειμενικός: #4 08-11-14 19:03 με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:10 Ο tweetyslvstr: #5 08-11-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Click για ανάπτυξη... σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Ο Αντικειμενικός: #6 08-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:25 Ο Vold έγραψε: #7 08-11-14 19:25 Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από laurentides: Θα ήθελα να κάνω παραμονή χριστουγέννων/Πρωτοχρονιάς στην Ville-Lumière αλλά με βλέπω σε καμιά χοροεσπερίδα Click για ανάπτυξη... τι είναι αυτο φίλε??? αστο καταλαβα την πολη του φωτος εννοείσ, αχ ναι ειναι υπεροχα και εμενα μου αρεσει δεν πειραζει του χρονου. τιποτε άλλο??? καμία δραστηριοτητα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:03 Ο Αντικειμενικός: #4 08-11-14 19:03 με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:10 Ο tweetyslvstr: #5 08-11-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Click για ανάπτυξη... σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Ο Αντικειμενικός: #6 08-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:25 Ο Vold έγραψε: #7 08-11-14 19:25 Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:10 Ο tweetyslvstr: #5 08-11-14 19:10 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Click για ανάπτυξη... σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Ο Αντικειμενικός: #6 08-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:25 Ο Vold έγραψε: #7 08-11-14 19:25 Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: με βλέπω να διαβάζω μέσα στις γιορτές Click για ανάπτυξη... σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:11 Ο Αντικειμενικός: #6 08-11-14 19:11 Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:25 Ο Vold έγραψε: #7 08-11-14 19:25 Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tweetyslvstr: σιγουρα με καλό πρόγραμμα και οργανωση που μπορείς να βάλεις μπορείς να περάσεις παραμονη και την ημερα των χριστουγεννων και της πρωτοχρονιας αρκετα καλά, βέβαια τις υπολοιπες μερες θα πρέπει να διαβάζεισ όχι εξοντωτικά αλλά θα διαβαζεισ. Μην το βλέπεισ και μην το δεις καμιά στιγμή ως κατι βαρετό ή κουρασρτικό και εγώ πέρυσι στην ίδια θέση με εσένα ήμουν και επειδη περασα αυτην την κατάσταση σου λέω να μην αγχωθείσ-κουραστείς-στενοχωρηθείς που ενω εσυ θα πρέπει να διαβάζεισ κάποιοι άλλοι δεν θα κάνουν τίποτα. Όλη αυτή η διαδικασία είναι προς όφελος σου σκέψουν πως του χρόνου εάν κάνεις αυτο που πραγματικά θέλεις θα βρίσκεσαι σε καλλητερη μοιρα απο φέτος. Αυτο το βλέπω και σε εμενα και μπορώ να σου πω πως βλέπω μεγαλη διαφορα με περυσι...ακομα και απο τωρα.. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ Όλα αυτά στα λέει ένας <<παλιος>> με αγάπη χωρίς κόμπλεξ και εγωισμό. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!! Click για ανάπτυξη... καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold Πολύ δραστήριο μέλος Ο Vold αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.630 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:25 Ο Vold έγραψε: #7 08-11-14 19:25 Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:45 Ο Αντικειμενικός: #8 08-11-14 19:45 Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... κατά πάσα πιθανότητα ν α γράφω πληροφορική και μαθηματικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tweetyslvstr Δραστήριο μέλος Ο Αγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 660 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:53 Ο tweetyslvstr: #9 08-11-14 19:53 Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Σωτηρης13: καταλαβαίνω άλλωστε μέσα στις γιορτές θα γράφω σίγουρα φυσική κατεύθυνσης σε ταλαντώσεις και σε κύματα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Νίκος Συμιδαλάς: Και εμένα να διαβάζω φυσική με βλέπω και δεν την αντέχω.. Click για ανάπτυξη... εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 19:54 Ο Guest 712911: #10 08-11-14 19:54 Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να κάνω τόσα ΠΟΛΛΑ πράγματα και προσπαθώ να σκεφτώ πώς να τα συνδυάσω όλα ώστε να το πετύχω! Εχω καλό προαίσθημα όμως... Θα δούμε! Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλίας (Βόλος) και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 Η methexys έγραψε: #11 08-11-14 20:00 Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 20:04 Ο Αντικειμενικός: #12 08-11-14 20:04 Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από methexys: Εγώ θα πάω Θεσσαλονίκη για λίγες μέρες,μετά πάλι εδώ και απλά θέλω να απολαύσω τις γιορτές.. Βόλτες, ζεστή σοκολάτα, κρύο, φωτάκια, στολίδια, χριστουγεννιάτικα τραγούδια,και όλα τα σχετικά Σίγουρα θα έχω εργασίες για τη σχολή,αν και με βλέπω να τις αφήνω για τελευταία στιγμή,κλασσικά.. Click για ανάπτυξη... μια χαρά είσαι εσύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnietraf Πολύ δραστήριο μέλος Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μαθηματικών (Ιωάννινα) και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.889 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00 Ο johnietraf: #13 08-11-14 21:00 Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχαχα ποια χριστουγεννα ... διαβασμα οπως και το πασχα φυσικα που θα ειναι περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:22 Ο Dias έγραψε: #14 08-11-14 21:22 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:43 Ο Guest 712911: #15 08-11-14 21:43 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 17 Νοεμβρίου 2014 girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Α! Και τις δίπλες! Μη ξεχνιόμαστε. Spoiler Edit: Αντε, ας βάλω και μια εικόνα από αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
girly14 Εκκολαπτόμενο μέλος Η girly14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 287 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 21:51 Η girly14 έγραψε: #16 08-11-14 21:51 θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα παω στο σαλε μου στην ελβετια με το ιπταμενο ιδιωτικο μου ελκηθρο! (και μετα ξυπνησα!) Οχι, με το που αρχισουν τα Χριστουγεννα θα συνειδητοποιησω παλι ποσο υλιστικη γιορτη ειναι και θα πεσω σε καταθλιψη, περιμενοντας το Πασχα που οπως και να το κανεις ειναι πιο "ταπεινη" εορταστικη περιοδος χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.858 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 22:01 Ο Dias έγραψε: #17 08-11-14 22:01 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Τους κουραμπιέδες γιατί τους άφησες απ' έξω; Click για ανάπτυξη... Έχω αναλύσει το θέμα εδώ: https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3967584&postcount=12 (διεξοδικά, επιστημονικά, πολιτικά και φιλοσοφικά). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Filippos14 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Filippos14 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 331 μηνύματα. 8 Νοεμβρίου 2014 στις 23:08 Ο Filippos14: #18 08-11-14 23:08 Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dias: 1) Θα φάω πολλά - πολλά μελομακάρονα. 2) Θα στολίσω με πολύχρωμα φωτάκια το δέντρο της αυλής μου. 3) Θα δω τους γονείς μου που λείπουν καιρό στο εξωτερικό. 4) Θα ανταλλάξω δώρα με όλους όσους αγαπώ. 5) Θα περπατήσω στη γιορτινά στολισμένη Αθήνα. 6) Θα κάνω μια ολιγοήμερη εκδρομή σε χιονισμένη περιοχή. 7) Θα προσπαθήσω, όσο μπορώ, να βοηθήσω κάποιους που έχουν ανάγκη. 8.) Θα συναντήσω φίλους που έχω καιρό να δω. 9) Θα βάζω χριστουγεννιάτικες εικόνες στα μηνύματά μου στο ischool. 10) Αν μου περισσέψει χρόνος, θα διαβάσω και λιγάκι για την εξεταστική. Click για ανάπτυξη... Eγω: 1)θα στολίσω το δωμάτιο μου όπως κάνω κάθε χρονο 2)Θα φάω Μελ/να,Κουρ/δες,Δίπλες 3)Θα δώ φίλους που έχουμε χαθεί επειδή είμαστε σε άλλη περιοχή 4)Θα δώ Ηοme alone,όπως κάθε χρονο 5)Λογικά θα διαβάσω για να περάσω κάνα μάθημα Θέλω να πώ τα κάλαντα αλλά δεν γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niek Εκκολαπτόμενο μέλος Η niek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 311 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:03 Η niek έγραψε: #19 09-11-14 00:03 Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 4 Επόμενη 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ήθελα να ζωγραφίσω, να βρω φίλους που έχω να δω πολύ καιρό, να φτιάξω και να φάω γλυκά, να διαβάσω και να κάνω τις εργασίες και τα μαθήματα που έχω αφήσει και κάποιο βιβλίο που ενώ το έχω δεν το προλαβαίνω και τέλος να πάω σε χιονοδρομικό κέντρο-πατινάζ.Πάνω από όλα όμως θέλω να περάσω ωραία και να στολίσω το δικό μου δέντρο. Ανυπομονώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PeterTheGreat Πολύ δραστήριο μέλος Ο Staphylococcus aureus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 923 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2014 στις 00:50 Ο PeterTheGreat: #20 09-11-14 00:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.