Emilouko
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν τα χριστούγεννα θα μείνω θεσσαλονίκη και θα ανέβουν οι δικοί μου .

Σκέφτομαι αν έχω χρήματα να πάω 2-3 μέρες μέσα στο Δεκέμβριο Κων/πολη με μια φίλη αλλά δεν το κόβω.
Θέλω να πάρω δώρα σ όλους.
Θα διαβάσω ξανά κάποιο Harry Potter πίνοντας ζεστό ρόφημα.
Θα κάνω βόλτες στη στολισμένη Θεσσαλονίκη και ίσως στολίσω και εγώ κάπως το σπίτι

Θα χουχουλιάσω μπροστά στο pc.
Θα περάσω καλά με φίλους κ οικογένεια. ^^
Αυτά κυρίως. :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331
Επισκέπτης

ΣΩΤΗΡΗΣ_14
Νεοφερμένο μέλος

novemberrain
Εκκολαπτόμενο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

να παρω τη δαπιτισσα που θα μου φερει ο αγιος βασιλης
Να μου φέρει και εμένα μια δικιά μας. Ξέρει αυτός ποια.
DarthFederer
Διάσημο μέλος

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

σας περιμενωωωωωωωω...... καντε γρηγορα γιατι ανυπομονω να δω τι θα μου γραψετε
τα λεμεεεεεεεεεεεε..........
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

καλησπερα σε όλους. ασ πω και εγω την δικια μου σκεψη για τα χριστουγεννα. λοιπον σκφτομαι να παω βερολινο δεν ειναι και ακριβα για 2,3 μερες , να βγω παρεα με φιλους, να στολισω το δεντρο . να διαβασω (εαν μπορεσω τελικα) αυτττττααααααααααααααααα..... για συνεχιστε να λετε και τις δικες σας σκεχεισ
σας περιμενωωωωωωωω...... καντε γρηγορα γιατι ανυπομονω να δω τι θα μου γραψετε
τα λεμεεεεεεεεεεεε..........
Χριστούγεννα στο Βερολίνο

Μην ξεχάσεις να πας στις χριστουγεννιάτικες αγορές προτείνω am Alexanderplatz! Να μην παραλείψεις να φας Stollen mit Marzipan *_*, να πιεις Glühwein, να αγοράσεις πολλά μπιχλιμπίδια

x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Χριστούγεννα στο Βερολίνο![]()
Μην ξεχάσεις να πας στις χριστουγεννιάτικες αγορές προτείνω am Alexanderplatz! Να μην παραλείψεις να φας Stollen mit Marzipan *_*, να πιεις Glühwein, να αγοράσεις πολλά μπιχλιμπίδια
![]()
![]()
![]()
Το βίντεο βέβαια είναι από Μόναχο όμως όλα αυτά τα μπιχλιμπίδια υπάρχουν παντού!
Το Stollen ειναι πραγματικα απαισιο. Σαν μπαγιατικο κεικ ειναι. Απορω τι τους αρεσει και το εχουν κανει τοσο διασημο. Και οσους εχω ρωτησει εχουν την ιδια γνωμη. Ειναι μυστηριοι τελικα οι Γερμανοι...
x_xChristine
Εκκολαπτόμενο μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Και θα λέω την Ιστορία κ/νσης με φωνή του Άι-Βασίλη.

Metal Hammer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Οσοι είστε φοιτητές σε άλλη πόλη θα στολίσετε το σπίτι;![]()
Φυσικά και θα το στολίσω στην πόλη καταγωγής μου! Για το θεαθήναι βέβαια στο σπίτι μου θα πάρω κανένα κλωνάρι, θα κρεμάσω μια μπάλα και θα το ονομάσω δέντρο

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Το Stollen ειναι πραγματικα απαισιο. Σαν μπαγιατικο κεικ ειναι. Απορω τι τους αρεσει και το εχουν κανει τοσο διασημο. Και οσους εχω ρωτησει εχουν την ιδια γνωμη. Ειναι μυστηριοι τελικα οι Γερμανοι...
Τώρα που το λες, πέρυσι που είχα κάνει και το πήγα στο σχολείο δεν το έφαγε κανείς

Εμένα μου αρέσει

Gate4
Επιφανές μέλος

American Economist
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.