Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

εσύ φίλε γιατί θα διαβάζεις φυσική;![]()
Για τη σχολή...
Ποτέ δεν την κατάλαβα οπότε πρέπει να διαβάσω όταν θα έχω πολύ χρόνο μπας και την περάσω κατευθείαν και δεν την ξανά δω ποτέ μπροστά μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Εντάξει πέρα από την πλάκα θα πάω στους δικούς μου, θα στολίσω δέντρο, θα ακούσω κλασικά 500 φορές το let it snow, θα φαω εννοείται μελομακάρονα, θα πάω σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και ό,τι άλλο προκύψει

DarthFederer
Διάσημο μέλος

Η εποχη που σε λιγες μερες τρως περισσοτερο απο οτι ενα ολοκληρο μηνα και για 15 μερες περισσοτερα γλυκα απο οτι τις υπολοιπες 350 συνολικα.
Η εποχη που βγαινεις καλοκαιρινα ντυμενος γιατι εχει 20 βαθμους και χιονι ουτε για δειγμα.
Η εποχη που φτανεις στο μαξ τις καρτες σου αγοραζοντας ηλεκτρονικα.
Η εποχη που ο μεσος Ελληναρας μαγαζατορας δεν κανει προσφορες γιατι περιμενει οτι ο κοσμος ουτως ή αλλως θα αγορασει (spoiler alert: δεν θα αγορασει).
Η εποχη που βλεπεις "εγκυρα" ρεπορταζ στην τηλεοραση για το ποσο κοστιζει το γιορτινο τραπεζι και οι διακοπες στην Αραχωβα καθως και ανταποκρισεις απο χιονοδρομικα με τυπους να κλαιγονται για το ποσο αδειοι ειναι (το οτι εχουν 120€ το δικλινο το παραβλεπουμε)
Η εποχη που ειναι η χαρα του καθε αλτερνατιβα να μας πει ποσο σιχαινεται τα χριστουγεννα και καθε χιπη να κλαφτει για τα φυσικα δεντρα που κοβουμε.
Η εποχη που ολη η Ευρωπη φοραει τα καλα της, κανει κωλοκρυο, στηνονται Χριστουγεννιατικες αγορες, τα μαγαζια τα βαζουν ολα στη μιση τιμη και χαιρεσαι να καθεσαι μεσα βλεποντας το χιονι
Και μετα αναρωτιεσαι τι στον διαολο κανουμε εμεις που ουτε δεντρο στο Συνταγμα δεν στολιζαμε.
(δεν ειπα τι θα κανω τα χριστουγεννα btw)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

tweetyslvstr
Δραστήριο μέλος

Τελικά υπάρχει αντίστοιχο θέμα στο ισκουλ.![]()
δεν ειχα ιδέα ότι υπηρχε

Filippos14
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και εγω αυτο ελεγα περυσι που εδινα,ελεγα :Χριστουγεννα θα κατσω και θα κανω επαναληψη στις ταλαντώσεις και θα λύσω όσες πιο πολλές ασκήσεις μπορώ στα κύματα.Aυτά τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω!Θα κάνω συνεχείς επαναλήψειςσε ότι θα έχω διδαχθεί εως τότε AN δεν πάμε οικογενειακώς στο σαλέ μας στις Άλπεις (
) .AΛΛΑ οχι υπερβολές. Και τις βολτες μου θα κάνω,και τα χριστουγεννιατικα τραγούδια θα ακούω και γλυκά θα φάω και τα συναφη.Γενικά θα είναι όπως όλα τα Χριστούγεννα απλά με λίγο busy schedule! Αλλά αυτή την ατμόσφαιρα με το δεντράκι,τα φωτάκια,το τζάκι και την ζεστή σοκολάτα δεν την χάνω για κανενα λογο!
![]()
Τελικα δεν εκανα τιποτα απο τα 2

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Καλά και'γω μην νομίζεις.Σαν να το βλέπω,δεν παιζει να πολυδιαβασω. Για τα ματια του κοσμου το λέωΚαι εγω αυτο ελεγα περυσι που εδινα,ελεγα :Χριστουγεννα θα κατσω και θα κανω επαναληψη στις ταλαντώσεις και θα λύσω όσες πιο πολλές ασκήσεις μπορώ στα κύματα.
Τελικα δεν εκανα τιποτα απο τα 2![]()

Johnny15
Επιφανές μέλος

Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Με ο,τι αυτο συνεπαγεται!!: P
( Αντε και λιγο διαβασμα....που λεει ο λογος.....)
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Guest 824270
Επισκέπτης

Stay with pajamas all dayyyyyyy!

nikoslarissa
Δραστήριο μέλος

Καλά εντάξει πλάκα κάνω.Θα στολίσω δέντρο, θα φάω κουραμπιέδες(τα μελομακάρονα δεν μου αρέσουν)θα παίξω κανα χαρτάκι,θα βγω καμιά βόλτα να ψονίσω, θα πάω λογικά Θεσσαλονίκη σε κάτι φίλους κλπ. Α ελπίζω να διαβάσω και λίγο γιατί δε με βλέπω καλά στην εξεταστική.
KeepDreaming!
Δραστήριο μέλος

Κατά τ'άλλα θα γυρίσω σπίτι μου και θα κάνω βόλτες στο κέντρο της όμορφης Θεσσαλονίκης.

Giannis2014
Νεοφερμένο μέλος

FayBeliebe
Νεοφερμένο μέλος

Καλα θα περάσεις εσυ φίλε μου

μαθηταρα
Νεοφερμένο μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

βλεπεις ακομα δεν μπορω να κανω μονος διακοπες μιας και ειμαι 15 χρονων!!!!!!!!!!
Γιατί ποιος κάνει μόνος διακοπές? Ιδιαίτερα την περίοδο των χριστουγέννων???
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Γιατί ποιος κάνει μόνος διακοπές? Ιδιαίτερα την περίοδο των χριστουγέννων???
Εγώ και οι υπόλοιποι γαμάτοι κλώνοι μου σε όλον τον πλανήτη προφανώς.

Αν και φέτος προς αποφυγή μπακουριάς και γκρίνιας κλείνω με όλο τον κόσμο για Χριστούγεννα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.