Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 02:57 Ο Mr. Crowley: #461 09-10-10 02:57 Ναι,ωραία,alcohol & cigarettes are bad for our health.But without 'em,life stinks,so bite me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:24 Η nevermind: #462 09-10-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Οι γιατροί λένε ότι ένα ποτηράκι καλό κόκκινο κρασί κάνει καλό στην καρδιά... Click για ανάπτυξη... κι εσυ ακους τους γιατρους? οι γιατροι επισης λενε να κοψουμε το καπνισμα αλλα μολις φυγεις απο το ιατρειο αναβουν τσιγαρο οι ιδιοι. Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,ωραία,alcohol & cigarettes are bad for our health.But without 'em,life stinks,so bite me. Click για ανάπτυξη... δικαιωμα του καθενος ειναι να διαλεγει να μεινει μακρια απο το τσιγαρο και απο το ποτο. Δικαιωμα ομως ειναι να ζεις την ζωη σου οπως θελεις ακομη και αν επιλεγεις να καψεις τα πνευμονια σου και να λιωσεις το συκωτι σου. Αφηστε τον καθενα στην ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El Capitano Νεοφερμένο μέλος Ο El Capitano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:34 Ο El Capitano: #463 31-10-10 10:34 Είμαι ανήλικος κι έτσι δεν πίνω ντουμάνια ακόμα. Αλλά ούτε και στο μέλλον πιστεύω να το κάνω γιατί έχω αυτέλεγχο. Μια φορά την εβδομάδα θα πιω μια μπυρίτσα ή καμιά βότκα αλλά μέχρι εκεί. Και εξάλλου έρευνες έχουν δείξει πως το λίγο αλκοόλ κάνει καλό και στις αρθρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:40 Η Angelique.: #464 31-10-10 10:40 ^ Xμμ. Κι εγώ θα πιώ μπυρίτσα και βότκα αλλά τρελαίνομαι για Martini. xD Martini Rosato,Martini Dry,Martini Bianco. Και Bloody Mary. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:05 Ο Άλλο Φρούτο: #465 31-10-10 16:05 Πίνετε? Click για ανάπτυξη... Πίνω Μόνοι σας ή με παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τα 2 Ποια ποτά σας αρέσουν? Click για ανάπτυξη... Κρασι,ουζο,σαμπουκα βυσσινο,bacardi μπανανα,βοτκα λεμονι-red bull-ursus, κ.α Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"? Click για ανάπτυξη... Πίνω όσο θέλω,αν θέλω να μεθύσω θα μεθύσω https://www.youtube.com/watch?v=AgFT0cj7xe0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LYDIA1995 Νεοφερμένο μέλος Η LYDIA1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 17:43 Η LYDIA1995: #466 31-10-10 17:43 πινω καθε σαββατο απο 1-2 μπυρεσ..αν ειμαι στα κεφια μου μποει να πανε 3-4 και κατι σφηνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 18:05 Η Θάλεια έγραψε: #467 31-10-10 18:05 Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Strawberry_Margarita_Mix.jpg 197,8 KB · Εμφανίσεις: 209 zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι,ωραία,alcohol & cigarettes are bad for our health.But without 'em,life stinks,so bite me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nevermind Εκκολαπτόμενο μέλος Η nevermind αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2010 στις 11:24 Η nevermind: #462 09-10-10 11:24 Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Οι γιατροί λένε ότι ένα ποτηράκι καλό κόκκινο κρασί κάνει καλό στην καρδιά... Click για ανάπτυξη... κι εσυ ακους τους γιατρους? οι γιατροι επισης λενε να κοψουμε το καπνισμα αλλα μολις φυγεις απο το ιατρειο αναβουν τσιγαρο οι ιδιοι. Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,ωραία,alcohol & cigarettes are bad for our health.But without 'em,life stinks,so bite me. Click για ανάπτυξη... δικαιωμα του καθενος ειναι να διαλεγει να μεινει μακρια απο το τσιγαρο και απο το ποτο. Δικαιωμα ομως ειναι να ζεις την ζωη σου οπως θελεις ακομη και αν επιλεγεις να καψεις τα πνευμονια σου και να λιωσεις το συκωτι σου. Αφηστε τον καθενα στην ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. El Capitano Νεοφερμένο μέλος Ο El Capitano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:34 Ο El Capitano: #463 31-10-10 10:34 Είμαι ανήλικος κι έτσι δεν πίνω ντουμάνια ακόμα. Αλλά ούτε και στο μέλλον πιστεύω να το κάνω γιατί έχω αυτέλεγχο. Μια φορά την εβδομάδα θα πιω μια μπυρίτσα ή καμιά βότκα αλλά μέχρι εκεί. Και εξάλλου έρευνες έχουν δείξει πως το λίγο αλκοόλ κάνει καλό και στις αρθρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:40 Η Angelique.: #464 31-10-10 10:40 ^ Xμμ. Κι εγώ θα πιώ μπυρίτσα και βότκα αλλά τρελαίνομαι για Martini. xD Martini Rosato,Martini Dry,Martini Bianco. Και Bloody Mary. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:05 Ο Άλλο Φρούτο: #465 31-10-10 16:05 Πίνετε? Click για ανάπτυξη... Πίνω Μόνοι σας ή με παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τα 2 Ποια ποτά σας αρέσουν? Click για ανάπτυξη... Κρασι,ουζο,σαμπουκα βυσσινο,bacardi μπανανα,βοτκα λεμονι-red bull-ursus, κ.α Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"? Click για ανάπτυξη... Πίνω όσο θέλω,αν θέλω να μεθύσω θα μεθύσω https://www.youtube.com/watch?v=AgFT0cj7xe0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LYDIA1995 Νεοφερμένο μέλος Η LYDIA1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 17:43 Η LYDIA1995: #466 31-10-10 17:43 πινω καθε σαββατο απο 1-2 μπυρεσ..αν ειμαι στα κεφια μου μποει να πανε 3-4 και κατι σφηνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 18:05 Η Θάλεια έγραψε: #467 31-10-10 18:05 Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Strawberry_Margarita_Mix.jpg 197,8 KB · Εμφανίσεις: 209 zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από elenaki_arnea08: Οι γιατροί λένε ότι ένα ποτηράκι καλό κόκκινο κρασί κάνει καλό στην καρδιά... Click για ανάπτυξη... κι εσυ ακους τους γιατρους? οι γιατροι επισης λενε να κοψουμε το καπνισμα αλλα μολις φυγεις απο το ιατρειο αναβουν τσιγαρο οι ιδιοι. Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ναι,ωραία,alcohol & cigarettes are bad for our health.But without 'em,life stinks,so bite me. Click για ανάπτυξη... δικαιωμα του καθενος ειναι να διαλεγει να μεινει μακρια απο το τσιγαρο και απο το ποτο. Δικαιωμα ομως ειναι να ζεις την ζωη σου οπως θελεις ακομη και αν επιλεγεις να καψεις τα πνευμονια σου και να λιωσεις το συκωτι σου. Αφηστε τον καθενα στην ησυχια του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
El Capitano Νεοφερμένο μέλος Ο El Capitano αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:34 Ο El Capitano: #463 31-10-10 10:34 Είμαι ανήλικος κι έτσι δεν πίνω ντουμάνια ακόμα. Αλλά ούτε και στο μέλλον πιστεύω να το κάνω γιατί έχω αυτέλεγχο. Μια φορά την εβδομάδα θα πιω μια μπυρίτσα ή καμιά βότκα αλλά μέχρι εκεί. Και εξάλλου έρευνες έχουν δείξει πως το λίγο αλκοόλ κάνει καλό και στις αρθρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:40 Η Angelique.: #464 31-10-10 10:40 ^ Xμμ. Κι εγώ θα πιώ μπυρίτσα και βότκα αλλά τρελαίνομαι για Martini. xD Martini Rosato,Martini Dry,Martini Bianco. Και Bloody Mary. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:05 Ο Άλλο Φρούτο: #465 31-10-10 16:05 Πίνετε? Click για ανάπτυξη... Πίνω Μόνοι σας ή με παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τα 2 Ποια ποτά σας αρέσουν? Click για ανάπτυξη... Κρασι,ουζο,σαμπουκα βυσσινο,bacardi μπανανα,βοτκα λεμονι-red bull-ursus, κ.α Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"? Click για ανάπτυξη... Πίνω όσο θέλω,αν θέλω να μεθύσω θα μεθύσω https://www.youtube.com/watch?v=AgFT0cj7xe0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LYDIA1995 Νεοφερμένο μέλος Η LYDIA1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 17:43 Η LYDIA1995: #466 31-10-10 17:43 πινω καθε σαββατο απο 1-2 μπυρεσ..αν ειμαι στα κεφια μου μποει να πανε 3-4 και κατι σφηνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 18:05 Η Θάλεια έγραψε: #467 31-10-10 18:05 Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Strawberry_Margarita_Mix.jpg 197,8 KB · Εμφανίσεις: 209 zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είμαι ανήλικος κι έτσι δεν πίνω ντουμάνια ακόμα. Αλλά ούτε και στο μέλλον πιστεύω να το κάνω γιατί έχω αυτέλεγχο. Μια φορά την εβδομάδα θα πιω μια μπυρίτσα ή καμιά βότκα αλλά μέχρι εκεί. Και εξάλλου έρευνες έχουν δείξει πως το λίγο αλκοόλ κάνει καλό και στις αρθρώσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 10:40 Η Angelique.: #464 31-10-10 10:40 ^ Xμμ. Κι εγώ θα πιώ μπυρίτσα και βότκα αλλά τρελαίνομαι για Martini. xD Martini Rosato,Martini Dry,Martini Bianco. Και Bloody Mary. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:05 Ο Άλλο Φρούτο: #465 31-10-10 16:05 Πίνετε? Click για ανάπτυξη... Πίνω Μόνοι σας ή με παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τα 2 Ποια ποτά σας αρέσουν? Click για ανάπτυξη... Κρασι,ουζο,σαμπουκα βυσσινο,bacardi μπανανα,βοτκα λεμονι-red bull-ursus, κ.α Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"? Click για ανάπτυξη... Πίνω όσο θέλω,αν θέλω να μεθύσω θα μεθύσω https://www.youtube.com/watch?v=AgFT0cj7xe0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LYDIA1995 Νεοφερμένο μέλος Η LYDIA1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 17:43 Η LYDIA1995: #466 31-10-10 17:43 πινω καθε σαββατο απο 1-2 μπυρεσ..αν ειμαι στα κεφια μου μποει να πανε 3-4 και κατι σφηνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 18:05 Η Θάλεια έγραψε: #467 31-10-10 18:05 Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Strawberry_Margarita_Mix.jpg 197,8 KB · Εμφανίσεις: 209 zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^ Xμμ. Κι εγώ θα πιώ μπυρίτσα και βότκα αλλά τρελαίνομαι για Martini. xD Martini Rosato,Martini Dry,Martini Bianco. Και Bloody Mary. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άλλο Φρούτο Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Σήψη,κατάντια,παρακμή. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ταύρος (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 16:05 Ο Άλλο Φρούτο: #465 31-10-10 16:05 Πίνετε? Click για ανάπτυξη... Πίνω Μόνοι σας ή με παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τα 2 Ποια ποτά σας αρέσουν? Click για ανάπτυξη... Κρασι,ουζο,σαμπουκα βυσσινο,bacardi μπανανα,βοτκα λεμονι-red bull-ursus, κ.α Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"? Click για ανάπτυξη... Πίνω όσο θέλω,αν θέλω να μεθύσω θα μεθύσω https://www.youtube.com/watch?v=AgFT0cj7xe0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. LYDIA1995 Νεοφερμένο μέλος Η LYDIA1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 17:43 Η LYDIA1995: #466 31-10-10 17:43 πινω καθε σαββατο απο 1-2 μπυρεσ..αν ειμαι στα κεφια μου μποει να πανε 3-4 και κατι σφηνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 18:05 Η Θάλεια έγραψε: #467 31-10-10 18:05 Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Strawberry_Margarita_Mix.jpg 197,8 KB · Εμφανίσεις: 209 zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίνετε? Click για ανάπτυξη... Πίνω Μόνοι σας ή με παρέα? Click για ανάπτυξη... Και τα 2 Ποια ποτά σας αρέσουν? Click για ανάπτυξη... Κρασι,ουζο,σαμπουκα βυσσινο,bacardi μπανανα,βοτκα λεμονι-red bull-ursus, κ.α Πίνετε με μέτρο ή έχετε συχνά "άσχημα αποτελέσματα"? Click για ανάπτυξη... Πίνω όσο θέλω,αν θέλω να μεθύσω θα μεθύσω https://www.youtube.com/watch?v=AgFT0cj7xe0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LYDIA1995 Νεοφερμένο μέλος Η LYDIA1995 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 17:43 Η LYDIA1995: #466 31-10-10 17:43 πινω καθε σαββατο απο 1-2 μπυρεσ..αν ειμαι στα κεφια μου μποει να πανε 3-4 και κατι σφηνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 18:05 Η Θάλεια έγραψε: #467 31-10-10 18:05 Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Strawberry_Margarita_Mix.jpg 197,8 KB · Εμφανίσεις: 209 zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πινω καθε σαββατο απο 1-2 μπυρεσ..αν ειμαι στα κεφια μου μποει να πανε 3-4 και κατι σφηνακια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 18:05 Η Θάλεια έγραψε: #467 31-10-10 18:05 Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Strawberry_Margarita_Mix.jpg 197,8 KB · Εμφανίσεις: 209 zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πινω μονο μαργαριτα-φραουλα! + επειδη δεν το βρισκω ευκολα σε μαγαζια πινω + χυμο αναμεικτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zouzouna1993 Νεοφερμένο μέλος Η zouzouna1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 19:59 Η zouzouna1993: #468 31-10-10 19:59 Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ σπανια κ πινω ελαχιστα.Μονη μου δεν εχω πιει ποτε,μονο με παρεα σε καποια παρτι κι ετσι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:24 Ο Mcstefan7: #469 31-10-10 21:24 Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ παλιά έπινα...το έκοψα για 5 μήνες(εντελώς ουτε κρασί)..και δυστηχός σαν φοιτητές το ξαναρχίσαμε....και η βλακία...3 βδομάδες στην κομοτηνή..3 φορές με πήγαν σπίτι...απλα ΕΛΕΟΣ>>.../...αλλα πάλι αποφάσισα να το περιορίσω...μεχρι 2 ποτάκια....αλλα κανείς δεν με πιστεύει...χαχαχαχα...Πάντος δεν αξίζει να γίνεσαι χάλια για οτιδήποτε σε απασχολεί!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^ Διάσημο μέλος Η Ίδιο με το ψεύτικο. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.572 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2010 στις 21:34 Η Χριστιάννα ^^: #470 31-10-10 21:34 Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω διακόψει κάθε σχέση με το αλκόολ από το καλοκαίρι. Δηλαδή ποιο καλοκαίρι, και τότε ήρεμα ήταν, από την 4ήμερη βασικά. Πάνε οι ένδοξες μέρες με τα ξενύχτια με το shadow και τα κρασιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Nothing Νεοφερμένο μέλος Η - αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2010 στις 21:35 Η Miss Nothing: #471 02-11-10 21:35 Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι, πίνω. Αρκετά θα έλεγα. Αλλά δύσκολα μεθάω. Βέβαια σαν παιδί κι εγώ, i had my moments. Ακόμα θυμάμαι μια φορά που είχα πιει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που επί μία εβδομάδα ακόμα και φωτογραφίες με ποτά να έβλεπα μου ερχόταν να ξεράσω. Με παρέα συνήθως πίνω, έχω πιει και μόνη μου. Τα τοπ είναι: βότκα, βότκα λεμόνι, τεκίλα, havana, jack coca cola, μαυροδάφνη, μπύρα, cosmo, sex on the bitch. κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mcstefan7 Νεοφερμένο μέλος Ο Mcstefan7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 118 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 15:30 Ο Mcstefan7: #472 03-11-10 15:30 απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
απο ποτάκια εγω πίνω: Τζιν σπράιτ,chivas cola kai drambuie.Καλά όμως ότι μπουκάλι έχει πάρει η παρέα μου το πίνω αλλα αυτά είναι τα αγαπημένα μου,,,.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:16 Η SOFIA19 έγραψε: #473 03-11-10 18:16 Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 18:30 Ο nPb έγραψε: #474 03-11-10 18:30 Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SOFIA19: Δεν πίνω καθόλου,να αρχίσω να ανησυχώ??????? Click για ανάπτυξη... γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.868 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:41 Ο Dias έγραψε: #475 03-11-10 19:41 Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: γιατί να ανησυχείς; δηλαδή όποιος δεν πίνει δεν είναι in;;;;; έλεος με τα κόμπλεξ που υπάρχουν.. Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω γιατί οι πιο πολλοί θεωρούν σπουδαία μαγκιά το αλκοόλ και καμαρώνουν και συναγωνίζονται ποιος πίνει περισσότερο. Έλεος δηλαδή!!! Τους αρέσει δηλαδή η εικόνα ενός μεθυσμένου να κάνει εμετό? Και κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τις συνέπειες του αλκοόλ στην υγεία... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SOFIA19 Νεοφερμένο μέλος Η SOFIA19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 19:50 Η SOFIA19 έγραψε: #476 03-11-10 19:50 Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ok nPb δεν θα αγχωθώ κιόλας επειδή δε μου αρέσει το αλκοόλ.Η ερώτηση μου ήταν καθαρά ειρωνική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:25 Ο nPb έγραψε: #477 03-11-10 20:25 κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 20:36 Η danai-elpida: #478 03-11-10 20:36 Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σπανια πινω.Κι αν πιω αυτο θαναι λιγο μπυρα το καλοκαιρι ή λιγο κρασι σε γιορτες το χειμωνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:12 Η kaleidoscope: #479 03-11-10 21:12 Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από nPb: κάπου διάβασα ότι το αλκοόλ σε μεγάλη ποσότητα κάνει χειρότερη ζημιά από: - το τσιγάρο - τα ναρκωτικά - το πλαστικό φαγητό Click για ανάπτυξη... Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα μιας μελέτης από τους Nutt, King και Phillips του Imperial College του Λονδίνου για λογαριασμό της Ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής για τα Ναρκωτικά που μετρά την ζημιά που κάνουν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, όχι μόνο στο ίδιο το άτομο αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει εδώ ένα σχετικό άρθρο στο medscape και εδώ το abstract του επιστημονικού άρθρου στο pubmed. To top 3 ήταν: Αλκοόλ (72) Ηρωίνη (55) Crack (54) [τα νούμερα στην παρένθεση είναι το overall harm score]. Edit: είδα ότι το link για το medscape σε βγάζει σε σελίδα που χρειάζεται να κάνεις login. Αν το ψάξετε από μηχανή αναζήτησης όμως δεν χρειάζεται να κάνετε login (π.χ. εδώ το 1ο αποτέλεσμα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.634 μηνύματα. 3 Νοεμβρίου 2010 στις 21:28 Ο fockos έγραψε: #480 03-11-10 21:28 Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tο αλκόολ είναι πιο βλαβερό παρόλα αυτά το τσιγάρο είναι το πιο ύπουλο. Στον αλκοολισμό παρουσιάζονται πρόωρα συμπτώματα και σημεία τα οποία προειδοποιουν τον πότη ότι δεν πάει καλά και του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει. Το τσιγάρο είναι ύπουλο αργούν να παρουσιαστούν τα πρώτα συμπρώματα και όταν εμφανιστούν έχει γίνει μεγάλη ζημιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.