Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:32 Ο Soul of Sin: #241 08-09-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από stella: κρασί πίνω κυρίως αλλά και πράσινη μπύρα...τα υπόλοιπα τύπου βότκας κλπ δε μ αρέσουν μου χαλάν το στομάχι Click για ανάπτυξη... Ελπιζω πρασινη να εννοεις τη Fischer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η stella έγραψε: #242 08-09-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Ελπιζω πρασινη να εννοεις τη Fischer Click για ανάπτυξη... και η Fischer μου αρέσει και η Heineken! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:36 Ο Soul of Sin: #243 08-09-09 16:36 Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η stella έγραψε: #244 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Click για ανάπτυξη... α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Soul of Sin: #245 08-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Click για ανάπτυξη... χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η stella έγραψε: #246 08-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... Ε μην το λές για μας τα κορίτσια καλή ειναι μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο orathac έγραψε: #247 08-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: κρασί πίνω κυρίως αλλά και πράσινη μπύρα...τα υπόλοιπα τύπου βότκας κλπ δε μ αρέσουν μου χαλάν το στομάχι Click για ανάπτυξη... Ελπιζω πρασινη να εννοεις τη Fischer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η stella έγραψε: #242 08-09-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Ελπιζω πρασινη να εννοεις τη Fischer Click για ανάπτυξη... και η Fischer μου αρέσει και η Heineken! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:36 Ο Soul of Sin: #243 08-09-09 16:36 Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η stella έγραψε: #244 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Click για ανάπτυξη... α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Soul of Sin: #245 08-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Click για ανάπτυξη... χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η stella έγραψε: #246 08-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... Ε μην το λές για μας τα κορίτσια καλή ειναι μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο orathac έγραψε: #247 08-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Ελπιζω πρασινη να εννοεις τη Fischer Click για ανάπτυξη... και η Fischer μου αρέσει και η Heineken! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:36 Ο Soul of Sin: #243 08-09-09 16:36 Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η stella έγραψε: #244 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Click για ανάπτυξη... α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Soul of Sin: #245 08-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Click για ανάπτυξη... χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η stella έγραψε: #246 08-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... Ε μην το λές για μας τα κορίτσια καλή ειναι μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο orathac έγραψε: #247 08-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:41 Η stella έγραψε: #244 08-09-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Click για ανάπτυξη... α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Soul of Sin: #245 08-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Click για ανάπτυξη... χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η stella έγραψε: #246 08-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... Ε μην το λές για μας τα κορίτσια καλή ειναι μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο orathac έγραψε: #247 08-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: Fischer καλη...!!! Η Heineken δεν ειναι απλως μπυρα.... Click για ανάπτυξη... α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:43 Ο Soul of Sin: #245 08-09-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από stella: α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Click για ανάπτυξη... χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η stella έγραψε: #246 08-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... Ε μην το λές για μας τα κορίτσια καλή ειναι μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο orathac έγραψε: #247 08-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: α ναι?και τι είναι?στάση ζωής?χαχα! Click για ανάπτυξη... χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η stella έγραψε: #246 08-09-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... Ε μην το λές για μας τα κορίτσια καλή ειναι μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο orathac έγραψε: #247 08-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... Ε μην το λές για μας τα κορίτσια καλή ειναι μωρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Ο orathac έγραψε: #247 08-09-09 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χεχε...Οχι..Ειναι ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ Click για ανάπτυξη... ΝΕΡΟΖΟΥΜΙ ειναι η κορονα οχι η χαινεγκεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:48 Ο Soul of Sin: #248 08-09-09 16:48 χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:53 Η stella έγραψε: #249 08-09-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχα...Ισως..Γιατι απο τη μια δε σε λενε ξενερωτη που δε πινεις(οχι οτι εσενα σου καιγεται καρφι)και απο την αλλη δε μπορουν και να σε μεθυσουν με Heineken.Μπορεις να παρεις και μια "λεμοναδα"(Gordon Space) Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:01 Ο Soul of Sin: #250 08-09-09 17:01 Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stella: Μπλιαχ το Gordons δε μ αρέσει καθόλου!Όσο για το αν μεθάς με τη Heineken μην παίρνεις και όρκο γιατί εγώ με 2 μπουκάλια που ήπια στη Β Γυμνασίου κόντεψα να πέσω σε κόμμα και έλιωσα απο τον εμετό!!!μλπιαχχχ!! Click για ανάπτυξη... χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:03 Ο orathac έγραψε: #251 08-09-09 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Speak for yourself Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soul of Sin Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Soul of Sin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 125 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Ο Soul of Sin: #252 08-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ποτη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2009 στις 22:40 Η Kansas Rocks!: #253 08-09-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Soul of Sin: χαχαχ....Δε μιλαω για το κανονικο αλλα για το Space.Εκεινο το ασπρο μπουκαλακι που ειναι σαν λεμοναδα...Ε καλα Β γυμνασιου??Τοτε ακομη γαλα πειναμε Click για ανάπτυξη... Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stella Δραστήριο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 479 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2009 στις 02:03 Η stella έγραψε: #254 09-09-09 02:03 Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kansas Rocks!: Εγώ πίνω ακόμη γάλα.... Click για ανάπτυξη... εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Στέλεχος Φροντιστηρίου και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:18 Ο Zed έγραψε: #255 10-09-09 14:18 Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χθες ήπια μισό ποτήρι ούζο ξεροσφύρι... Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το καθιερώσω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:35 Ο miv έγραψε: #256 10-09-09 14:35 Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από orathac: Speak for yourself Click για ανάπτυξη... Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giouliii Νεοφερμένο μέλος Η giouliii αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:25 Η giouliii έγραψε: #257 11-09-09 01:25 Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stella: εγώ τα κανα ανάποδα και τωρα γύρισα στο γάλα! Click για ανάπτυξη... :no1: εγω μεχρι το καλοκαιρι δεν επινα καθοοολου...αλλα ιουλιο αυγουστο εχω να θυμαμαι τρελαα μεθυσια..smirnoff,malibu,margarita,tequila,mohito,smirnof north,cosmopolitan,ursus....κανενα δ μ αρεσει πολυυ malibu k cosmopolitan k margarita οκ τα πινωω αλλα γενικα δν μ αρσει τ καψιμο στ λαιμο..βεβαια μετα τ δευτερο ποτο (με πιανει κ γρηγορα τ ατιμο) δεν καταλαωαινω γευση ,δεν μ μυριζει τπτ, τα πινω ολα.. στη γιορτη μ τν 15αυγουστο γ ν αποδειξω στουσ φιλουσ μ οτι δεν ειμαι μεθυσμενη τουσ αναγκαζα να μ βαζουν ε3ισωσεισ να λυσω η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:28 Ο orathac έγραψε: #258 11-09-09 01:28 Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Vicky13 J.Cameron dmav user2727 Totreno ALadinX Appolon Chris_Kon Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από miv: Ε, δεν χρειάζεται να πίνεις κι απ'τα δεκατρία σου. Αρχίζεις σταδιακά και προχωράς. Προσωπικά πινω αρκετά αλλά δεν ειμαι ούτε πότης, ούτε μεθάω ποτέ. Αλλά μια φορά στα 13 μου δεν έπινα και δεν προτείνω να πινει κανεις γενικά. Το πολύ μια μπύρα. Click για ανάπτυξη... Ενταξη προφανως, μπηρα, κιντερ, κανα γκορντον κλπ. Δεν του πα να πιει αψεντι και ρακι. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από giouliii: η χειροτερη φαση δεν ειναι το 3ενερωμα?? Click για ανάπτυξη... Η χειροτερη φαση ειναι το εντερικο της επομενης μερας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:36 Ο napstor έγραψε: #259 11-09-09 01:36 χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
χθες δοκιμασα την mcfarnald.η καλυτερη μπυρα που εχω πιει(συνοδευοταν και με σουβλακια,και ηταν τελεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who Πολύ δραστήριο μέλος Ο who αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.617 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:38 Ο who έγραψε: #260 11-09-09 09:38 Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δε μ' αρέσει πολύ το αλκοόλ. Πιο πολύ μ' αρέσει το ούζο και η μπύρα, αλλά κι αυτά, σε λογικές ποσότητες και σχετικά σπάνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.