1η περίπτωση
-Γιατρός; Εσύ; Ωχ μωρέ!! Το παιδάκι!(ε δεν έχω και τόσο baby face κυρά μου και δεν ήξερα ότι ήμουν και τόσο κοντός-_-). Να ο μελλοντικός μας γιατρός. Και μη μας ξεχάσεις, ε! Σε θέλουμε για καμμιά ένεση στα γεράματα (σε αυτή τη στιγμή συνήθως πετ'αγεται ο πατέρας μου και κάνει σχόλια για τα υπόθετα...

)
2η περίπτωση
-Γιατρός ε; Τέλεια...[εδώ επαναλαμβάνεται το κλασικό που ακούω με τις εννέσεις(φαίνεται πως οι νοσοκόμες δεν πολυκάνουν ενέσεις

)]. Α για πες; Τι ειδικότητα θα πάρεις;(αυτό με την ειδικότητα καταντάει σπαστικό μιας και ένας που μόλις έδωσε πανελλήνιες δεν μπορεί να ξέρει τη ειδικότητα που θα πάρει αφού δεν έχει κάνει ούτε ένα μάθημα στη σχολή). Και κλασικά απαντάω ότι δεν ξέρω. Μια ωραία απάντηση που είχα διαβάσει σε αυτό το φόρου είναι:
-Τι γιατρός θέλεις να γίνεις;
-Καλός.(!)
3η περίπτωση
-Ωχ γιατρός! Ντιπ δουλειά δεν θα έχεις!(ευχαριστώ για την ενθάρρυνση - πες κι άλλα... δεν χορταίνω να τα ακούω).
4η περίπτωση
-Αχ μπράβο! Πολύ διάβασμα θα έχεις. Χωμένος στα βιβλία θα είσαι.
5η περίπτωση
-Ειειειει! Τέλεια! Όταν έρθει η ώρα να ανοίξετε νεκρό(ανατομία

μπορείς να με πάρεις ένα τηλέφωνο; (εεε... δε θα παραλέιψω - καθόλου κακή η δουλειά του ψυχίατρου τελικά).
6η περίπτωση
-Πρέπει να διάβαζες πολύ. Όλη τη χρονιά με ένα βιβλίο πρέπει να ήσουν. Έβγαινες καθόλου; (εσόκλειστος ήμουν κι έβγαινα μόνο για να απορροφήσω βιταμίνη D από τον ήλιο)
7η περίπτωση
-Η μόνη δουλειά που δε θα μπορούσα να κάνω...(μάλλον αναφέρεται στα αίματα ο κύριος) Χαρά στο κουράγιο σου!
8η περίπτωση
-Αχ μπράβο, πήρες και καινπύργια γυαλιά βλέπω(τι σχέση έχει - λες τα παλιά χάλασαν από το πολύ το διάβασμα...)
9η περίπτωση
-Αχα! Έτσι εξηγέται το γεγονός ότι δεν έκανες καλά γράμματα!!(βρήκαμε την πιο πιθανή αιτία, κι εγώ αυτό σκέφτηκα - δεν νομίζω να φταίει το γεγονός ότι βαριούμουν να γράψω όμορφα

)