American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

05-04-17

07:26
Και σε εμάς ο γυμνασιάρχης είναι τέλειος . Εγώ ακόμη και τωρα επειδή είναι δίπλα το γυμνάσιο με το λύκειο συμμετέχω στις εκδηλώσεις του γυμνασίου π.χ σε εκθέσεις βιβλίων , πολιτιστικά διήμερα ,σε προγράμματα ανακυκλώσεις που έχει εδώ και 7 χρόνια κτλ .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franciscus
Νεοφερμένο μέλος
Ο Franciscus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.

05-04-17

13:22
Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος
Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.939 μηνύματα.

05-04-17

14:37
Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου.![]()
και εγώ
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.846 μηνύματα.

05-04-17

14:53
Εγώ την Α και την Γ .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...