American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.304 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 07:26 Ο American Economist: #161 05-04-17 07:26 Και σε εμάς ο γυμνασιάρχης είναι τέλειος . Εγώ ακόμη και τωρα επειδή είναι δίπλα το γυμνάσιο με το λύκειο συμμετέχω στις εκδηλώσεις του γυμνασίου π.χ σε εκθέσεις βιβλίων , πολιτιστικά διήμερα ,σε προγράμματα ανακυκλώσεις που έχει εδώ και 7 χρόνια κτλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Franciscus Νεοφερμένο μέλος Ο Franciscus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 13:22 Ο Franciscus: #162 05-04-17 13:22 Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #163 05-04-17 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.304 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 14:53 Ο American Economist: #164 05-04-17 14:53 Εγώ την Α και την Γ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και σε εμάς ο γυμνασιάρχης είναι τέλειος . Εγώ ακόμη και τωρα επειδή είναι δίπλα το γυμνάσιο με το λύκειο συμμετέχω στις εκδηλώσεις του γυμνασίου π.χ σε εκθέσεις βιβλίων , πολιτιστικά διήμερα ,σε προγράμματα ανακυκλώσεις που έχει εδώ και 7 χρόνια κτλ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Franciscus Νεοφερμένο μέλος Ο Franciscus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 13:22 Ο Franciscus: #162 05-04-17 13:22 Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #163 05-04-17 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.304 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 14:53 Ο American Economist: #164 05-04-17 14:53 Εγώ την Α και την Γ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αναστασία197 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντικειμενικός Διακεκριμένο μέλος Ο Σωτήρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Σοφάδες (Καρδίτσα). Έχει γράψει 6.981 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 14:37 Ο Αντικειμενικός: #163 05-04-17 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.304 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 14:53 Ο American Economist: #164 05-04-17 14:53 Εγώ την Α και την Γ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 First Προηγούμενη 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 9 από 9 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Franciscus: Από το γυμνάσιο δε θα ξεχάσω την γ γυμνασίου. Click για ανάπτυξη... και εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist Επιφανές μέλος Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου (Αθήνα) και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 36.304 μηνύματα. 5 Απριλίου 2017 στις 14:53 Ο American Economist: #164 05-04-17 14:53 Εγώ την Α και την Γ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγώ την Α και την Γ . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.