RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Αυτό θα αλλάξει στο Λύκειο!![]()
Θα κάτσω στη σωστή θέση!!!!
Να κατσεις αριστερα-αριστερα τελευταιο θρανιο

Ωραιες στιγμες!

elpida<3
Εκκολαπτόμενο μέλος
)2α-->θέλω να ξεχάσω τα πάντα από αυτή την τάξη...
3η-->οι παρέες οι βολτίτσες που πια άρχισαν να γίνονται πιο συχνές η μονοήμερη κι ένας μαθηματικός τον οποίο δεν θα ξεάσω ποτέ ούτε σαν καθηγητή ούτε σαν άνθρωπο για πολλούς λόγους..

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα θα μου κατσει στο λαιμο ο φετινος μαθηματικος μας...![]()
Και μένα!! Μήπως είναι συγγενείς?!

Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος
τελευταιο μαθημα...τελευταια μερα , τους ειχα βαρεθει ολους εκει μεσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Το παντελόνι χωρίς ζώνη και η stringάρα να δεσπόζει!Κι αυτή να γέρνει τόσο που μόνο την τρύπα της δεν βλέπαμε!8)Good old times...
Πλέον είμαι στη Μηχανολογία και το πολύ-πολύ να δω καμιά αντρική...οπισθότριχα!

Loreley
Περιβόητο μέλος
Πραγματικά θα μου λείψουν. Θα θυμάμαι την φετινή μας ομαδική κοπάνα, τους τσακωμούς αλλά και τα αστεία μας. Θα θυμάμαι επίσης τις 2 τέλειες καθηγήτριες μου, που με βοήθησαν σε πολλά πράγματα. Δεν θα ξεχάσω τους 3 καθυστερημένους γυμναστές που είχαμε από την πρώτη - ειδικά τον φετινό, και τους τσακωμούς μαζί του..Πραγματικά εύχομαι να μην τον ξανασυναντήσω ποτέ. Τέλος, δεν θα ξεχάσω την τρελάρα την αγγλικού και τον Χίτλερ στα Γερμανικά!
Γενικώς θα μου λείψει το Γυμνάσιο, γιατί το αγάπησα περνώντας τόσο όμορφα εκεί..Όμως από Σεπτέμβρη θα μας υποδεχτεί το Λύκειο, με νέες στιγμές, καλές αλλά και άσχημες. 
nafs
Διάσημο μέλος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Δεν θα ξεχασω ποτε την καθηγητρια που ειχα στο μαθημα της πληροφορικης στην Α Γυμανσιου!
Απλα εξαιρετικη απο καθε αποψη!
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Τις φιλίες που απέκτησα

Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Εχέμυθη
Περιβόητο μέλος
Λοιπον........ πρωτα απο ολα δε θα ξεχασω 4 υπεροχες φιλες που απεκτησα (μια απο αυτες και η Τσιγιο) και με τις οποιες ελπιζω να κανουμε παρεα και μετα απο πολλα πολλα χρονια.
.....δε θα ξεχασω τις Βιολογους μας , την υπεροχη καθηγητρια των Αγγλικων , τον περσινο μαθηματικο και φυσικα δε θα ξεχασω ποτε τη φιλολογο της Δρ.Ποιησης.Η πρωτη και ισως η τελευταια γυναικα που εχει τοσο μα τοσο παθος για τη δουλεια της.
.....δε θα ξεχασω την περσινη 3μερη στην Αρτα και τη φετινη στα Γιαννενα
.....δε θα ξεχασω την κατσικα , τον Λεων , το παντα , τον ταυρο καθως και τις αμετρητες ωρες που μιλουσαμε με την Τσιγιο γι΄αυτους

.... δε θα ξεχασω το φετινο μας θεατρικο
....τις φοβερες βουτες μου στα σκαλια του σχολειου
Τελος δε θα ξεχασω ποτε τις χαρες , τις λυπες , τις ομορφες και δυσαρεστες στιγμες με τους συμμαθητες μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki