ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:39 Ο ἅλς έγραψε: #1.721 26-09-12 11:39 Εμένα μου τους έστειλαν με mail αφού τους πήρα τηλέφωνο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η euaggelia86011: #1.722 26-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εμένα μου τους έστειλαν με mail αφού τους πήρα τηλέφωνο όμως. Click για ανάπτυξη... δηλαδη αμα δεν τους παρω τηλεφωνο δεν θα μου τους στειλουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:42 Η isida!!! έγραψε: #1.723 26-09-12 12:42 παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Δαλιδά έγραψε: #1.724 26-09-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Click για ανάπτυξη... Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:47 Ο Johnnaousa: #1.725 26-09-12 12:47 πάω να κάνω την αίτηση τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η isida!!! έγραψε: #1.726 26-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Click για ανάπτυξη... να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η Δαλιδά έγραψε: #1.727 26-09-12 12:52 Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μου τους έστειλαν με mail αφού τους πήρα τηλέφωνο όμως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:16 Η euaggelia86011: #1.722 26-09-12 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εμένα μου τους έστειλαν με mail αφού τους πήρα τηλέφωνο όμως. Click για ανάπτυξη... δηλαδη αμα δεν τους παρω τηλεφωνο δεν θα μου τους στειλουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:42 Η isida!!! έγραψε: #1.723 26-09-12 12:42 παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Δαλιδά έγραψε: #1.724 26-09-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Click για ανάπτυξη... Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:47 Ο Johnnaousa: #1.725 26-09-12 12:47 πάω να κάνω την αίτηση τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η isida!!! έγραψε: #1.726 26-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Click για ανάπτυξη... να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η Δαλιδά έγραψε: #1.727 26-09-12 12:52 Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Εμένα μου τους έστειλαν με mail αφού τους πήρα τηλέφωνο όμως. Click για ανάπτυξη... δηλαδη αμα δεν τους παρω τηλεφωνο δεν θα μου τους στειλουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:42 Η isida!!! έγραψε: #1.723 26-09-12 12:42 παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Δαλιδά έγραψε: #1.724 26-09-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Click για ανάπτυξη... Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:47 Ο Johnnaousa: #1.725 26-09-12 12:47 πάω να κάνω την αίτηση τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η isida!!! έγραψε: #1.726 26-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Click για ανάπτυξη... να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η Δαλιδά έγραψε: #1.727 26-09-12 12:52 Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Δαλιδά έγραψε: #1.724 26-09-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Click για ανάπτυξη... Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:47 Ο Johnnaousa: #1.725 26-09-12 12:47 πάω να κάνω την αίτηση τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η isida!!! έγραψε: #1.726 26-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Click για ανάπτυξη... να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η Δαλιδά έγραψε: #1.727 26-09-12 12:52 Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: παιδια αντιμετωπιζω προβλημα! κανω τη διαδικασια υποβολης αιτησεων και οταν πρεπει να εισαγαγω το username kai ton kwdiko μου απο το πανεπιστημιο , ενω μου εχουν δθει απο το πανεπ. δεν γινονται δεκτοι! να σημειωσουμε σε αυτο το σημειο οτι οι ιδιοι κωδικοι ισχυουν και για το μαιλ του πανεπιστημιου και στο χαρτι που μου δοθηκε ελεγε οτι ο φοιτητης πρεπει οταν μπει στο μειλ του να αλλαξει κωδικο και ετσι εκανα, ωστοσο με κανεναν απο τους δυο -ουτε τον προηγουμενο ουτε το νεο - δε μπορω να μπω Click για ανάπτυξη... Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:47 Ο Johnnaousa: #1.725 26-09-12 12:47 πάω να κάνω την αίτηση τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η isida!!! έγραψε: #1.726 26-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Click για ανάπτυξη... να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η Δαλιδά έγραψε: #1.727 26-09-12 12:52 Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάω να κάνω την αίτηση τώρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η isida!!! έγραψε: #1.726 26-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Click για ανάπτυξη... να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η Δαλιδά έγραψε: #1.727 26-09-12 12:52 Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Και γω στην αρχή έβαλα τα logins του πανεπιστημίου που δώσανε με το μητρώο κλπ και δεν τα δεχόταν. Όμως μετά θυμήθηκα ότι είχα δημιουργήσει νέα logins για την ηλεκτρονική γραμματεία της σχολής. Μήπως και εσύ έχεις και κάποιον άλλο κωδικό; Click για ανάπτυξη... να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Η Δαλιδά έγραψε: #1.727 26-09-12 12:52 Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Αρχική Δημοσίευση από isida!!!: να σου πω τι εχω? εχω αριθμο μητρωου username password email address για προσβαση σε πορους επικοινωνιων και πληροφορικης! ετσι λεει... αυτα δλδ ειναι και για το μειλ του πανεπιστημιου , ομως επειδη ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω τον κωδικο του μειλ το εκανα και τωρα βαζω και παλιους και καινούς με πάγιο username και τπτ Click για ανάπτυξη... Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:55 Ο Johnnaousa: #1.728 26-09-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Την έκανα χτες, αφού φωτοσόπαρα επιμελώς τη φωτογραφία Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... ελπίζω να μην την τροποποίησες τόσο πολύ και στο τέλος δεν σε καταλαβαίνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:10 Η isida!!! έγραψε: #1.729 26-09-12 13:10 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Βάλε τον αριθμό μητρώου χωρίς το πρώτο γράμμα και το καινούριο pass, εφόσον το άλλαξες σωστά. Click για ανάπτυξη... στο πεδιο password? στον αριθμο μητρωου μου δεν εχει ετσι κι αλλιως γραμμα , μονο αριθμο! θα το δοκιμασω..εχω απογοητευθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:14 Η wolfe4ever: #1.730 26-09-12 13:14 Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:17 Ο MakisH έγραψε: #1.731 26-09-12 13:17 Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σήμερα έχει γενική απεργία, δεν θα τους βρεις πιθανότατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
euaggelia86011 Νεοφερμένο μέλος Η euaggelia86011 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 43 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:19 Η euaggelia86011: #1.732 26-09-12 13:19 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Eγώ παίρνω και ξαναπαίρνω τη γραμματεία αυτές τις μέρες και δε λένε να το σηκώσουν, μπας και δώσουν τους κωδικούς. 3 φορές τηλεφώνησα σήμερα! Click για ανάπτυξη... Εδω ακομα δεν εχουν βγαλει προγραμμα μαθηματων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:20 Η wolfe4ever: #1.733 26-09-12 13:20 Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αα δε το ήξερα για την απεργία. Αλλά ούτε χθες το σήκωναν, ούτε προχθές. -.- Και γενικά και άλλες φορές που τους έπαιρνα για πληροφορίες της εγγραφής τίποτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MakisH Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Μάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 126 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:22 Ο MakisH έγραψε: #1.734 26-09-12 13:22 Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι ώρες έπαιρνες; Συνήθως οι γραμματείες έχουν συγκεκριμένες μέρες-ώρες που δέχονται το κοινό. Αλλά τηλέφωνα υποτίθεται ότι σηκώνουν κανονικά όλες τις ώρες που είναι εκεί. Πρέπει να σχολάνε κάπου στις 2-3 πάντως. (εκτός αν πρέπει να καλέσεις κάποιο άλλο τηλέφωνο βέβαια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:25 Η wolfe4ever: #1.735 26-09-12 13:25 'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
'Εχω παρει και κατά τις 9 και 10 και 11. Ε τι στο καλό; Υποτίθεται ότι τις εγγραφές τις κάνουν 9-11. Έτσι είχαν πει. Εκεί είναι. >.< Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Η isida!!! έγραψε: #1.736 26-09-12 13:35 ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια δε γινεται με τπτ..ουτε στο σαιτ της σχολης γινομαι δεκτη! ελεοοοοος τα νευρα μου δεν ειναι καλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker Δραστήριο μέλος Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 702 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:35 Ο PieMaker έγραψε: #1.737 26-09-12 13:35 Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Ο Bemanos έγραψε: #1.738 26-09-12 13:38 Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 380 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fortheloveofshizaya Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:38 Η Νάγια Τ. έγραψε: #1.739 26-09-12 13:38 Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker: Η αίτησή σας έχει υποβληθεί επιτυχώς και βρίσκεται στη διαδικασία ελέγχου από τη Γραμματεία του Τμήματός σας Τωρα την ελεγχουν τα καμαρια μου; Click για ανάπτυξη... Τωρα πιθανοτατα να μην ειναι καν εκει! Υποθετω οτι θα παρει καποιες μερες ,γιατι εγω την υπεβαλα Δευτερα και ακομα να εχω καποια ενημερωση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:39 Η Revekka έγραψε: #1.740 26-09-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: Η αίτησή σας για απόκτηση Ακαδημαϊκής Ταυτότητας εγκρίθηκε από τη Γραμματεία του Τμήματός σας και αναμένεται η εκτύπωσή της. Θα ενημερωθείτε με SMS και E-mail μόλις η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα γίνει διαθέσιμη στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. ποσο καιρο κανει να τυπωθει? Click για ανάπτυξη... Μέχρι 5 εργάσιμες λέει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.