Τα πάντα για τις Ακαδημαϊκές Ταυτότητες / Φοιτητικά Πάσο

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 85 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.
Δεν ξέρω ακόμα. Θα πάμε να ρωτήσουμε και στην νόβα μήπως προσφέρουν κάτι εντός του οικογενειακου πακέτου που έχουμε
Ναι σωστα...αλλα αυτο που θα σε οδηγησει ειναι οι αλλες της παρεας τι εχουν? γιατι με αυτες θα μιλας ..και πρεπει να συνεχισεις να μιλας και οταν δεν θα εχεις να βαλεις τα 13 € ανανεωσης χρονου.
Αυτο συμβαινει σε ολους μας.

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
Ναι σωστα...αλλα αυτο που θα σε οδηγησει ειναι οι αλλες της παρεας τι εχουν? γιατι με αυτες θα μιλας ..και πρεπει να συνεχισεις να μιλας και οταν δεν θα εχεις να βαλεις τα 13 € ανανεωσης χρονου.
Αυτο συμβαινει σε ολους μας.
Η μία κοπέλα έχει cosmote, οι άλλες δύο δεν ξερω. Έχω να πω οτι ο πατέρας μου ποτε δεν με έχει αφήσει χωρίς τηλέφωνο, πάντα μου βάζει έστω και δεδομένα οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι για το τι συμφέρει, έτσι και αλλιώς το σήμα στην φιλοσοφική πάει με το σταγονόμετρο ανεξάρτητα τον παροχο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια