ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

16-08-24

08:08
Οκ ...το 2018 τον οκτωβρη λοιπον ..(σειρουλα του ετους αναστατωση).Γράφτηκα το 2018, πήρα πάσο, δεν έκανα αναστολή. Και ξεκίνησα να φοιτώ κανονικά, το 2020
Μεχρι τον οκτωβρη του 2021 ειχες τρεξει 6 εξαμηνα οκ ? ναι
Απο τον οκτωβρη του 2021 μεχρι διωξιματος.... εχεις δικαιωμα να τρεξεις αλλα 12 εξαμηνα ..αλλα εσυ εχεις τρεξει μεχρι τωρα μονο 6 ..
Μπορεις να κανεις αιτηση για νεο πασο..θα το παρεις ...αλλα παιζεται αν η γραμματεια θα σου δωσει μισο εισιτήριο.
Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

21-09-25

10:47
Καλησπέρα
Μια ερώτηση έχω : Πόσο καιρό παίρνει να πάρω την ακαδημαϊκή ταυτότητα / πάσο από την Vodafone από την στιγμή που θα κάνω αίτηση στην πλατφόρμα ; Ρωτάω διοτι σε 1,5 εβδομάδα θα φύγω από τον τόπο μόνιμης κατοικίας για να πάω στην σχολή , για να δω ποια Vodafone θα δηλώσω για να την πάρω ( μια που είναι κοντά στην φοιτητική μου κατοικία ή μια που θα είναι κοντά στο σπίτι μου )
Μια ερώτηση έχω : Πόσο καιρό παίρνει να πάρω την ακαδημαϊκή ταυτότητα / πάσο από την Vodafone από την στιγμή που θα κάνω αίτηση στην πλατφόρμα ; Ρωτάω διοτι σε 1,5 εβδομάδα θα φύγω από τον τόπο μόνιμης κατοικίας για να πάω στην σχολή , για να δω ποια Vodafone θα δηλώσω για να την πάρω ( μια που είναι κοντά στην φοιτητική μου κατοικία ή μια που θα είναι κοντά στο σπίτι μου )
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.081 μηνύματα.

21-09-25

11:21
ΚαλημεραΚαλησπέρα
Δεν ξερω και σε ποιο πανεπιστημιο εισαι και ποσα κοριτσια ειναι εκει στη γραμματεια.
Κανοντας την αιτηση αυτη θα παει στην γραμματεια για ελεγχο... δηλαδη τι? θα δουν αν εισαι εσυ στην φωτο και αν εχεις 2ο πτυχιο ή 2ο μεταπτυχιακο.
Τουτο ( η εγκριση) αυτο τον καιρο μπορει να παρει και 7-10 μερες ... εσενα θα σου ερθει sms και email οτι εγκριθηκε και παει για εκτυπωση.
Η αιτηση παει στα κεντρικα της βονταφον που εχουν τους εκτυπτωτες..εκει ο χαμος ( απειρες αιτησεις) .Η βονταφον εκτυπωνει και μετα τα στελνει με κουριερ στο καταστημα που εχεις δηλωσει...Ταυτοχρονα παιρνεις και sms και email ( με κωδικο) να πας εκει απο τοτε να την παρεις με την ταυτοτητα σου.
Αυτη η φαση εκτυπωσης κανει απο 15-20 μερες. Συνολο 25-30 μερες αυτο τον καιρο.
Τωρα μπορει να ειναι γραμματεια σου γρηγορη και να το κανει αμεσως ... αλλα η βονταφον θελει χρονο...γιατι αυτη τα κανει τζαμπέ ( 1€ ανα ταυτοτητα) με κερδος της ειναι να σου δωσει φοιτητικη συνδεση με 12€ ολα μεσα και οικονομικο ιντερνετ για το σπιτι κλπ.
Οποτε το φρονιμο ειναι να δηλωσεις εκει που ειναι η σχολη. Αν οχι θα πεσεις σε εξουσιοδοτησεις.
Ασχετο...εκει στην φωτο γιατι εισαι αγρια ..? τωρα λεω..σεμνα.. γιατι θα μου ριξει καμια μπουφλα.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 85 μηνύματα.

21-09-25

11:28
Σχετικό και άσχετο ταυτόχρονα, επειδή συνέχεια διαβάζω που λέτε για βονταφον, είναι αποκλειστικά αυτή η εταιρεία που τα βγάζει ή είναι κάποιο inside joke? Είναι συγκεκριμένα μαγαζιά που παραδίδουν ταυτότητες δηλαδή?
Vera
Νεοφερμένο μέλος
Η Vera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 87 μηνύματα.

21-09-25

11:35
Ευχαριστώ πολύ !Οποτε το φρονιμο ειναι να δηλωσεις εκει που ειναι η σχολη. Αν οχι θα πεσεις σε εξουσιοδοτησεις.
Σκρόλλαρα στο pinterest και την είδα . Μου φάνηκε ελαφρώς (ως πολύ ) χαοτική και λέω why not και την έβαλα φώτο προφίλ . Γενικότερα μου αρέσουν κάτι τέτοιες περίεργες φωτό , να τις χρησιμοποιώ σαν φώτο προφίλ . Κανέναν άλλο λόγο δεν είχα . Έτσι και αλλίως την αλλάζω κάθε δύο-τρεις μήνες .Ασχετο...εκει στην φωτο γιατι εισαι αγρια ..? τωρα λεω..σεμνα.. γιατι θα μου ριξει καμια μπουφλα.
Μόνο σε καταστήματα της Vodafone είναι από όσο ξέρω .Δεν έχει σε κανέναν γνωστό μου τύχει να παει , ας πούμε στην Cosmote , να πάρει την ταυτότητα . Νομίζω η Vodafone έχει σύμβαση με το Υπουργείο και δεν είναι όλα τα τα υποκαταστήματα της Vodafone που δίνουν ταυτότητες . Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιο inside joke .Σχετικό και άσχετο ταυτόχρονα, επειδή συνέχεια διαβάζω που λέτε για βονταφον, είναι αποκλειστικά αυτή η εταιρεία που τα βγάζει ή είναι κάποιο inside joke? Είναι συγκεκριμένα μαγαζιά που παραδίδουν ταυτότητες δηλαδή?
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 85 μηνύματα.

21-09-25

11:49
Α οκαυ, ευχαριστώ. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι πελάτης της εταιρείας, απλώς εχουν επιλεχθεί από το υπουργείο για αυτή την υπηρεσία δηλαδή.Μόνο σε καταστήματα της Vodafone είναι από όσο ξέρω .Δεν έχει σε κανέναν γνωστό μου τύχει να παει , ας πούμε στην Cosmote , να πάρει την ταυτότητα . Νομίζω η Vodafone έχει σύμβαση με το Υπουργείο και δεν είναι όλα τα τα υποκαταστήματα της Vodafone που δίνουν ταυτότητες . Από όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιο inside joke .
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

21-09-25

11:53
Τι ειναι inside joke?Σχετικό και άσχετο ταυτόχρονα, επειδή συνέχεια διαβάζω που λέτε για βονταφον, είναι αποκλειστικά αυτή η εταιρεία που τα βγάζει ή είναι κάποιο inside joke? Είναι συγκεκριμένα μαγαζιά που παραδίδουν ταυτότητες δηλαδή?
Κοιτα... το υπουργειο θελει μια οργανωση παραλαβων που να παιζει σε ολη την ελλαδα... εχουμε βεβαια τις γραμματειες των σχολων και την βιβλιοθηκη τους αλλα θελουν και προσωπικό και αυτο δεν το δινουν οπως και τα χρηματα.
Διαλεκαν λοιπον ενα παροχο..
Αν θυμαμαι καλα το πρωτο μου πασο 2018 το πηρα απο τον Γερμανο.
Μετα τον επομενο χρονο το αλλαξαν σε βονταφον... η οποια ειναι συνεπης γρηγορη ανεξοδη , ευγενικη , ειναι και παντου. και εκει εμειναν και δεν πρεπει να αλλαξουν....ειναι εξαιρετικη η βονταφον.
Νομιζω οτι ολα τα καταστηματα βονταφον ειναι υποχρεωμενα να παραδιδουν.
Βεβαια στην αιτηση δεν εμφανιζονται ολα αλλα εκεινα που ειναι μαλλον στην περιοχη της σχολης ή και της κατοικιας
Vera
Νεοφερμένο μέλος

21-09-25

11:53
ναιΑ οκαυ, ευχαριστώ. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι πελάτης της εταιρείας, απλώς εχουν επιλεχθεί από το υπουργείο για αυτή την υπηρεσία δηλαδή.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

21-09-25

11:55
Οχι καμια σχεση αν εισαι πελατης... ναι εχει επιλεγει η βονταφον για εκτυπωτης και διανομεας ταυτοτητων.Α οκαυ, ευχαριστώ. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι πελάτης της εταιρείας, απλώς εχουν επιλεχθεί από το υπουργείο για αυτή την υπηρεσία δηλαδή.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

21-09-25

11:58
Inside joke είναι ένα αστείο που χρησιμοποιητε από μια κοινότητα για να χιουμουρισει κάτι δικό της. Στην προκειμένη περίπτωση νόμιζα οτι η βονταφον αναφερόταν γενικά στην εταιρείες, τέλος πάντων.Τι ειναι inside joke?
Κοιτα... το υπουργειο θελει μια οργανωση παραλαβων που να παιζει σε ολη την ελλαδα... εχουμε βεβαια τις γραμματειες των σχολων και την βιβλιοθηκη τους αλλα θελουν και προσωπικό και αυτο δεν το δινουν οπως και τα χρηματα.
Διαλεκαν λοιπον ενα παροχο..
Αν θυμαμαι καλα το πρωτο μου πασο 2018 το πηρα απο τον Γερμανο.
Μετα τον επομενο χρονο το αλλαξαν σε βονταφον... η οποια ειναι συνεπης γρηγορη ανεξοδη , ευγενικη , ειναι και παντου. και εκει εμειναν και δεν πρεπει να αλλαξουν....ειναι εξαιρετικη η βονταφον.
Νομιζω οτι ολα τα καταστηματα βονταφον ειναι υποχρεωμενα να παραδιδουν.
Βεβαια στην αιτηση δεν εμφανιζονται ολα αλλα εκεινα που ειναι μαλλον στην περιοχη της σχολης ή και της κατοικιας
Μια γνωστή μου που έκανε αίτηση πάντως (μένουμε δίπλα δίπλα αναφορικά) όταν έκανε την αίτηση δεν της βγήκε σαν κέντρο παράδοσης το κοντινό μας κατάστημα άλλα ένα στο Χαϊδάρι (σαν πιο κοντινό). Αν όλα έχουν το δικαίωμα δεν πρέπει να φαίνεται?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

21-09-25

12:04
Ευχαριστω για την ενημερωση..Inside joke είναι ένα αστείο που χρησιμοποιητε από μια κοινότητα για να χιουμουρισει κάτι δικό της. Στην προκειμένη περίπτωση νόμιζα οτι η βονταφον αναφερόταν γενικά στην εταιρείες, τέλος πάντων.
Μια γνωστή μου που έκανε αίτηση πάντως (μένουμε δίπλα δίπλα αναφορικά) όταν έκανε την αίτηση δεν της βγήκε σαν κέντρο παράδοσης το κοντινό μας κατάστημα άλλα ένα στο Χαϊδάρι (σαν πιο κοντινό). Αν όλα έχουν το δικαίωμα δεν πρέπει να φαίνεται?
Δεν ξερω να σχολιασω περισσοτερα για την τοποθεσια των καταστηματων.
Σε εμενα οσες αιτησεις εκανα παλιοτερα με σχολες αθηνων μου εδινε καταστηματα κοντα σπιτι.
Φετος θα κανω 4 αιτησεις με σχολες αθηνων παλι ..καποιες με μετεγγραφη και θα δω τι παιζει..ακομα δεν ξερω.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

21-09-25

12:08
Θα το δω και εγώ όταν κάνω την δικιά μου αίτηση γιατί δεν μου έχει δώσει τους στάνταρτ κωδικούς η γραμματεία ακόμαΕυχαριστω για την ενημερωση..
Δεν ξερω να σχολιασω περισσοτερα για την τοποθεσια των καταστηματων.
Σε εμενα οσες αιτησεις εκανα παλιοτερα με σχολες αθηνων μου εδινε καταστηματα κοντα σπιτι.
Φετος θα κανω 4 αιτησεις με σχολες αθηνων παλι ..καποιες με μετεγγραφη και θα δω τι παιζει..ακομα δεν ξερω.

Πάντως ευχαριστώ για την διευκρίνηση
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

23-09-25

17:29
Καλησπερα σε ολους!
Εκανα προσφατα την διαγραφη μ απο την παλια μου σχολη, και εστειλα το πασο πισω, αλλα το εχω ακομα περασμενο στο Gov.Wallet .Επειδη θελω να παω καπου οπου η εισοδος εισητηριου ειναι μειωμενη λογω Φοιτητικης εκπτωσης, μπορω να δειξω το παλιο μου πασο ή μπορουν καπως να το σκαναρουν και να καταλαβουν οτι εχει ληξει?Δηλαδη αφου το εχω περασμενο στο κινητο μου μπορω να το δειχνω μεχρι να παραλαβω το καινουργιο?
Εκανα προσφατα την διαγραφη μ απο την παλια μου σχολη, και εστειλα το πασο πισω, αλλα το εχω ακομα περασμενο στο Gov.Wallet .Επειδη θελω να παω καπου οπου η εισοδος εισητηριου ειναι μειωμενη λογω Φοιτητικης εκπτωσης, μπορω να δειξω το παλιο μου πασο ή μπορουν καπως να το σκαναρουν και να καταλαβουν οτι εχει ληξει?Δηλαδη αφου το εχω περασμενο στο κινητο μου μπορω να το δειχνω μεχρι να παραλαβω το καινουργιο?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

23-09-25

19:24
Μπορεις να το δειξεις απο το κινητο σου ειναι κανονικα σε ισχυ.Καλησπερα σε ολους!
Θα σταματησει να ειναι οταν η πατρα κανει ακυρωση του πασου
και αυτοματα θα κλεισει και απο το κινητο σου... Αυτο μπορει να μην γινει και ποτε.
Απο ποτε τα club's με τα ξίδια εχουν φοιτητικές τιμες?
FNC_Sophia
Νεοφερμένο μέλος
Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 108 μηνύματα.

23-09-25

20:12
Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Γιάννη!Οπότε το δείχνω κανονικά χωρίς φόβο.Αφου οι Πατρινοί μπορεί να μην κανουν καν ακύρωση τότε τι το ήθελαν πίσω?Δεν είμαι φαν των clubs το ήθελα για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που οι τιμές εκεί τσούζουν αν πας με κανονικο εισιτήριοΜπορεις να το δειξεις απο το κινητο σου ειναι κανονικα σε ισχυ.
Θα σταματησει να ειναι οταν η πατρα κανει ακυρωση του πασου
και αυτοματα θα κλεισει και απο το κινητο σου... Αυτο μπορει να μην γινει και ποτε.
Απο ποτε τα club's με τα ξίδια εχουν φοιτητικές τιμες?

ιωαννηs
Επιφανές μέλος

23-09-25

20:25
Ναι χωρις φοβο και με αερα.. στα κλεφτρονια τις μαιμουδες να πας εχουν πλακα.Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Γιάννη!Οπότε το δείχνω κανονικά χωρίς φόβο.Αφου οι Πατρινοί μπορεί να μην κανουν καν ακύρωση τότε τι το ήθελαν πίσω?Δεν είμαι φαν των clubs το ήθελα για το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο που οι τιμές εκεί τσούζουν αν πας με κανονικο εισιτήριο![]()
Ισως δεν το ακυρώνουν να εχεις και εσυ το κατι τις σου.
Πισω απο καθε πραξη κρυβεται μια αληθεια
Geo20
Νεοφερμένο μέλος
Ο Geo20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 17 μηνύματα.

3η μέρα συνεχόμενη, που πάω στη vodafone, στο golden Hall, να παραλάβω την ταυτότητα, κ μου λένε ότι δεν είναι δυνατή η εκτύπωση της, επειδή έχει πρόβλημα το portal.. Σέβομαι το forum, και δεν βρίζω με ότι χειρότερο μου κατεβαίνει στο κεφάλι αυτή τη στιγμή.. Είχα επιλέξει, vodafone κοντά στο πατρικό μου, για λόγο που δεν γνωρίζω, μου έστειλαν μνμ, ότι τελικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή από αυτό το κατάστημα κ με το έτσι θέλω με έστειλαν 8χλμ μακριά.. Το υφακι δε, του τύπου εκεί μέσα, είναι ωχου κ δεν με νοιάζει καθόλου για την ταλαιπωρία σου.. Στο μεταξύ, εγώ πέρασα Πάτρα, κ δεν μου έκοψε να δηλώσω παραλαβή από Πάτρα, γιατί δεν ήξερα ότι θέλει ένα μήνα.. Αν υπάρχει κάποιος από το υπουργείο εδώ μέσα κ διαβάζει, ένα θα πω.. Πρέπει να ντρέπεστε ρε κυφηνες, να ταλαιπωρείτε τον κόσμο έτσι.. Που ακούστηκε ρε σεις, δημόσιο έγγραφο, να παραλαμβανεται από ιδιώτη; Anyway, θέλω να ρωτήσω, αν ξέρετε, αν δεν το παραλάβω ποτέ, κ το έχω μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, υπάρχει πρόβλημα;
Ευχαριστώ πολύ, κ συγγνώμη για την αγανάκτηση..
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

Δεν μπορω να σχολιασω τα λεγομενα σου γιατι εγω εχω τις αναποδες εμπειριες.. Λυπαμαι που επεσες σε λακο...Υπαρχουν ανθρωποι και ανθρωποι.3η μέρα συνεχόμενη, που πάω στη vodafone, στο golden Hall, να παραλάβω την ταυτότητα, κ μου λένε ότι δεν είναι δυνατή η εκτύπωση της, επειδή έχει πρόβλημα το portal.. Σέβομαι το forum, και δεν βρίζω με ότι χειρότερο μου κατεβαίνει στο κεφάλι αυτή τη στιγμή.. Είχα επιλέξει, vodafone κοντά στο πατρικό μου, για λόγο που δεν γνωρίζω, μου έστειλαν μνμ, ότι τελικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή από αυτό το κατάστημα κ με το έτσι θέλω με έστειλαν 8χλμ μακριά.. Το υφακι δε, του τύπου εκεί μέσα, είναι ωχου κ δεν με νοιάζει καθόλου για την ταλαιπωρία σου.. Στο μεταξύ, εγώ πέρασα Πάτρα, κ δεν μου έκοψε να δηλώσω παραλαβή από Πάτρα, γιατί δεν ήξερα ότι θέλει ένα μήνα.. Αν υπάρχει κάποιος από το υπουργείο εδώ μέσα κ διαβάζει, ένα θα πω.. Πρέπει να ντρέπεστε ρε κυφηνες, να ταλαιπωρείτε τον κόσμο έτσι.. Που ακούστηκε ρε σεις, δημόσιο έγγραφο, να παραλαμβανεται από ιδιώτη; Anyway, θέλω να ρωτήσω, αν ξέρετε, αν δεν το παραλάβω ποτέ, κ το έχω μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, υπάρχει πρόβλημα;
Αν δεν παραλαβεις σε ενα μηνα την επιστρεφουν στην οργανισμο ακαδημαμαικη ταυτοτητα και την ακυρωνουν .
Οποτε ουτε Gov.gr Wallet μπορεις να εχεις.
Να πουμε επισης οτι Gov.gr Wallet ειναι δυνατο αφου παρεις το καρτελακι.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος

Ειλικρινά λυπάμαι για όλα αυτά που περνάς. Ίσως η γραμματεία μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι, ή να του δώσεις λίγες μέρες ακόμα μπας και φτιάξει αυτό το πορταλ. Εγω πάντως σήμερα παρέλαβα την δικιά μου και ήταν όλα καλά.3η μέρα συνεχόμενη, που πάω στη vodafone, στο golden Hall, να παραλάβω την ταυτότητα, κ μου λένε ότι δεν είναι δυνατή η εκτύπωση της, επειδή έχει πρόβλημα το portal.. Σέβομαι το forum, και δεν βρίζω με ότι χειρότερο μου κατεβαίνει στο κεφάλι αυτή τη στιγμή.. Είχα επιλέξει, vodafone κοντά στο πατρικό μου, για λόγο που δεν γνωρίζω, μου έστειλαν μνμ, ότι τελικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή από αυτό το κατάστημα κ με το έτσι θέλω με έστειλαν 8χλμ μακριά.. Το υφακι δε, του τύπου εκεί μέσα, είναι ωχου κ δεν με νοιάζει καθόλου για την ταλαιπωρία σου.. Στο μεταξύ, εγώ πέρασα Πάτρα, κ δεν μου έκοψε να δηλώσω παραλαβή από Πάτρα, γιατί δεν ήξερα ότι θέλει ένα μήνα.. Αν υπάρχει κάποιος από το υπουργείο εδώ μέσα κ διαβάζει, ένα θα πω.. Πρέπει να ντρέπεστε ρε κυφηνες, να ταλαιπωρείτε τον κόσμο έτσι.. Που ακούστηκε ρε σεις, δημόσιο έγγραφο, να παραλαμβανεται από ιδιώτη; Anyway, θέλω να ρωτήσω, αν ξέρετε, αν δεν το παραλάβω ποτέ, κ το έχω μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, υπάρχει πρόβλημα;
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 190 μηνύματα.

Όντως είναι τραγική η κατάσταση3η μέρα συνεχόμενη, που πάω στη vodafone, στο golden Hall, να παραλάβω την ταυτότητα, κ μου λένε ότι δεν είναι δυνατή η εκτύπωση της, επειδή έχει πρόβλημα το portal.. Σέβομαι το forum, και δεν βρίζω με ότι χειρότερο μου κατεβαίνει στο κεφάλι αυτή τη στιγμή.. Είχα επιλέξει, vodafone κοντά στο πατρικό μου, για λόγο που δεν γνωρίζω, μου έστειλαν μνμ, ότι τελικά δεν είναι δυνατή η παραλαβή από αυτό το κατάστημα κ με το έτσι θέλω με έστειλαν 8χλμ μακριά.. Το υφακι δε, του τύπου εκεί μέσα, είναι ωχου κ δεν με νοιάζει καθόλου για την ταλαιπωρία σου.. Στο μεταξύ, εγώ πέρασα Πάτρα, κ δεν μου έκοψε να δηλώσω παραλαβή από Πάτρα, γιατί δεν ήξερα ότι θέλει ένα μήνα.. Αν υπάρχει κάποιος από το υπουργείο εδώ μέσα κ διαβάζει, ένα θα πω.. Πρέπει να ντρέπεστε ρε κυφηνες, να ταλαιπωρείτε τον κόσμο έτσι.. Που ακούστηκε ρε σεις, δημόσιο έγγραφο, να παραλαμβανεται από ιδιώτη; Anyway, θέλω να ρωτήσω, αν ξέρετε, αν δεν το παραλάβω ποτέ, κ το έχω μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, υπάρχει πρόβλημα;
Πάντως εγώ σήμερα την πήρα μετά από 12 μέρες αναμονής (2 γραμματεία + 10 Vodafone)
Δοκίμασε να αλλάξεις τον τόπο παραλαβής εάν δεν μπορείς δοκίμασε να ακυρώσεις την αίτηση και να την ξανακάνεις
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 367 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Leo komm
- zoed
- fortheloveofshizaya
- engineer?
- blissele
- FNC_Sophia
- katerina1980
- elefther1ou_
- GIANCHRIS
- Corfu kitty
- Pan10
- panosT436
- MariaApo
- Mixalis!
- Anna1974.
- Kafkinos
- ang12_012
- Jauahahwiwisjs
- Drscientist
- sakplat
- AggelikiGr
- Unboxholics
- Hased Babis
- Tery07
- Geo20
- Lennie
- andreouk
- nickd
- Alex2025
- user110908
- Elvi
- Kate1914
- maritina07
- abyssiniancat
- tzoulio
- mel123soc
- Lia 2006
- kostis76
- nucomer
- mimis
- bigguy
- Searching
- john_55
- psychoticwaltz
- elinamav
- lalalalalalala
- m.b.
- mathithsgr
- jellojina
- Efi10
- Dina
- aris65
- Entropy24
- Scandal
- Vera
- Indecisive2
- soleilst
- skoyn
- giannis06
- Dr.Katalyst
- sophieee
- annapdk
- Panagiwths12
- bibliofagos
- Paragontas7000
- friesnchocolate
- redpointer
- bobbos188
- rseven
- mihalisandreakos@gma
- mariel79
- tomftw
- kanenas090
- agg41
- Magichero
- Mariek
- Maynard
- BatGuin
- constansn
- BiteTheDust
- iiTzArismaltor_
- phleidhs
- Obi-Wan Kenobi
- MrDna
- Abiogenesis
- Enhypen
- UnderGroundGr
- donut_daddy
- Εριφύλη
- feni
- katerinavld
- ScarletFox
- Joji
- Claire05
- Nikleo
- Kontos23
- dmav
- Profesor
- Antonia Alexandra
- tsiobieman
- Gus Roger10
- thecrazycretan
- aggorf
- flaura
- AnnaRd
- Nala
- dkwstas
- Alex53
- Demi
- Schlimazel
- damn
- tom 1975
- Than003
- Mewmaw
- Avalon12
- UserGr2023
- giannis05
- stee
- blackmamba
- Dr. Gl. Luminous
- jimis2001
- ειδήμων
- a namaves
- ilias_21
- Arianara S3
- Jojo K
- eirinipap
- desperate-ambitious!
- Helen06
- Χάρις
- Giota_pel
- Nic Papalitsas
- Specon
- Panagiotis849
- alpha.kappa
- hello1234
- Marios2020
- aris63
- marspth
- astroskoni
- panagiotis12
- Meow
- Ness
- Praxis
- xristarac
- Μαραθ22
- Nick254
- Vickyoustgl
- BilLaKows
- Antonius
- Τρελας123
- oups
- ladybookworm
- giannhs2001
- rorry
- Ana_1
- sophiaa
- pacheiko
- Nick09
- Scott
- Αννα1
- mary eleni
- Dora140303
- liana
- George_dr
- roud
- n1ki20
- ggl
- Georgekk
- nimbus
- Ria99
- eukleidhs1821
- spinalgr1990
- vds3
- Annou1
- Panos_02
- Steliosgkougkou
- ΓΙΑΝΝΗΣ61
- Nikoleta_Giann
- ale
- George9989
- AlexK9
- Fairydust2
- Tedi
- Stanword
- maria20
- calliope
- jim2015
- s93060
- Annu
- SlimShady
- snowy
- Eri0611
- orchidaceae
- Chrisa
- Ανώνυμη
- Ηρω03
- οθεσσαλονικιος
- chochoru
- Atarax
- Nobody123
- PanMoonlight
- Jimmis18
- Ismhnhpapa
- panosveki
- Wonderkid
- Maria_Xagorari
- TonyMontanaEse
- louminis
- george777
- Citylights
- Nikitas18
- azula
- Τρογκμπα
- Dionyshs1
- Moblok
- Xristosdimitra
- Devid
- Alexandros973
- Theranos
- Lefter
- Thrylosveria
- Jimmy20
- KingPoul
- Maria@2000
- air_fish
- Clary
- Nick2325
- tfghp
- vetas
- Marifei
- Αναστασία197
- Nosokomos
- Nick11
- Dunedain
- Makis7
- Maria1743
- Stif6
- nicole1982
- gk214
- xraxra
- Florans
- Lester34
- Manolo165
- Tolis76
- BioChemical
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- Anonymous03
- pinkheart
- ΘανάσοςG4
- VasoGrimes
- Θανασης Α.
- barkos
- Monster Hunter
- Greg1900
- KingOfPop
- Cortes
- costasgeo
- fmarulezkd
- leo41
- Revekka
- De Broglie
- T C
- Γιωργος15773
- hirasawayui
- Φινεύς
- elena16
- KElPa
- Χριστίνα_
- Αλκης Κ.
- mpampouras
- Ggpg
- uni77
- iminspain
- Memetchi
- Giorno
- stefan
- Μάρκος Βασίλης
- Thanos_D
- Slytherin
- ada1974
- Broccolo
- lenaki001
- Lathy
- Jocaste
- Lydia6902
- Viedo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.