Τα πάντα για τις Ακαδημαϊκές Ταυτότητες / Φοιτητικά Πάσο

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 91 μηνύματα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.164 μηνύματα.
Δεν ξέρω ακόμα. Θα πάμε να ρωτήσουμε και στην νόβα μήπως προσφέρουν κάτι εντός του οικογενειακου πακέτου που έχουμε
Ναι σωστα...αλλα αυτο που θα σε οδηγησει ειναι οι αλλες της παρεας τι εχουν? γιατι με αυτες θα μιλας ..και πρεπει να συνεχισεις να μιλας και οταν δεν θα εχεις να βαλεις τα 13 € ανανεωσης χρονου.
Αυτο συμβαινει σε ολους μας.

fortheloveofshizaya

Νεοφερμένο μέλος

Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
Ναι σωστα...αλλα αυτο που θα σε οδηγησει ειναι οι αλλες της παρεας τι εχουν? γιατι με αυτες θα μιλας ..και πρεπει να συνεχισεις να μιλας και οταν δεν θα εχεις να βαλεις τα 13 € ανανεωσης χρονου.
Αυτο συμβαινει σε ολους μας.
Η μία κοπέλα έχει cosmote, οι άλλες δύο δεν ξερω. Έχω να πω οτι ο πατέρας μου ποτε δεν με έχει αφήσει χωρίς τηλέφωνο, πάντα μου βάζει έστω και δεδομένα οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι για το τι συμφέρει, έτσι και αλλιώς το σήμα στην φιλοσοφική πάει με το σταγονόμετρο ανεξάρτητα τον παροχο

FNC_Sophia

Νεοφερμένο μέλος

Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 112 μηνύματα.
Καλησπερα σε ολους!

Εμενα δεν μου ηρθε ποτε το πασο μου ενω οι συμφοιτητες μου το εχουν παραλαβει,και η τελευταια ανακοινωση που ειχα ειναι απο 25 Σεπτεμρβιου οτι ειχε εγκρηθη η αιτηση.Χρειαζεται να εποικηνωνησω με την Vodaphone για να δω τι γινεται ή να ξαναυποβαλω αιτηση?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Καλησπερα σε ολους!

Εμενα δεν μου ηρθε ποτε το πασο μου ενω οι συμφοιτητες μου το εχουν παραλαβει,και η τελευταια ανακοινωση που ειχα ειναι απο 25 Σεπτεμρβιου οτι ειχε εγκρηθη η αιτηση.Χρειαζεται να εποικηνωνησω με την Vodaphone για να δω τι γινεται ή να ξαναυποβαλω αιτηση?
Οxi δεν θελει επικοινωνια..απλα θα περιμενεις.. να παρεις το sms και να πας να παρεις.
Υπαρχουν οι τυχεροι που θα το παρουν σε 10 μερες και οι πολλοι ατυχοι που θα το παρουν σε 30.
Και εγω ειμα πιο ατυχος απο εσενα με αιτηση 23/9 και δεν εχω παρει.
Αιτηση δεν μπορεις να ξαναυποβαλεις ειναι κλειδωμένη η μεριδα σου.
Υπομονη και βεβαιωση σπουδων στην τσεπη.
Αιτηση για φαι να κανεις μολις ανοιξαν.

FNC_Sophia

Νεοφερμένο μέλος

Η FNC_Sophia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Γεωγραφίας Χαροκοπείου. Έχει γράψει 112 μηνύματα.
Οxi δεν θελει επικοινωνια..απλα θα περιμενεις.. να παρεις το sms και να πας να παρεις.
Υπαρχουν οι τυχεροι που θα το παρουν σε 10 μερες και οι πολλοι ατυχοι που θα το παρουν σε 30.
Και εγω ειμα πιο ατυχος απο εσενα με αιτηση 23/9 και δεν εχω παρει.
Αιτηση δεν μπορεις να ξαναυποβαλεις ειναι κλειδωμένη η μεριδα σου.
Υπομονη και βεβαιωση σπουδων στην τσεπη.
Αιτηση για φαι να κανεις μολις ανοιξαν.
Ευχαριστώ και πάλι Γιάννη!Απλά τρόμαξα μπας και με έχουν ξεχάσει ή έχει χαθει κάπου στον δρόμο, τουλάχιστον βαδίζουμε στην ίδια ατυχία.Την βεβαίωση σπουδών μπορώ να την πάρω από την γραμματεία με εμαιλ?

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ και πάλι Γιάννη!Απλά τρόμαξα μπας και με έχουν ξεχάσει ή έχει χαθει κάπου στον δρόμο, τουλάχιστον βαδίζουμε στην ίδια ατυχία.Την βεβαίωση σπουδών μπορώ να την πάρω από την γραμματεία με εμαιλ?
Δεν εισαι η κατατρεγμενη της υποθεσης... την εποχη αυτη ο συνηθισμένος χρονος αποκτησης ταυτοτητας ειναι 25 μερες.
Εσυ ειχες την ευτυχια να στην εγκρινουν αστραπιαια αλλου αργουν και οι γραμματειες.
Οποτε εισαι σε καλο δρομο και περιμενεις

Η βεβαιωση σπουδων εχει μια συγκεκριμενη διαδικασια .
Στο πανεπιστημιο σου εχει ως εξης:
1) μπαινεις στο φοιτητολογιο σου

2)Και πας εχει που λεει

1760373795881.png

3)εκει θα κανεις κλικ
1760373952276.png

4)και μετα κλικ
1760374006071.png

5)και μετα κλικ
1760376335491.png

6)Ε αυτο ....μετα οταν το δουνε θα στην στειλουν στο πανεπιστημιακο σου email.

Τελευταία επεξεργασία:

FNC_Sophia

Νεοφερμένο μέλος

Δεν εισαι η κατατρεγμενη της υποθεσης... την εποχη αυτη ο συνηθισμένος χρονος αποκτησης ταυτοτητας ειναι 25 μερες.
Εσυ ειχες την ευτυχια να στην εγκρινουν αστραπιαια αλλου αργουν και οι γραμματειες.
Οποτε εισαι σε καλο δρομο και περιμενεις

Η βεβαιωση σπουδων εχει μια συγκεκριμενη διαδικασια .
Στο πανεπιστημιο σου εχει ως εξης:
1) μπαινεις στο φοιτητολογιο σου

2)Και πας εχει που λεει

View attachment 153696
3)εκει θα κανεις κλικ
View attachment 153697
4)και μετα κλικ
View attachment 153698
5)και μετα κλικ
View attachment 153700
6)Ε αυτο ....μετα οταν το δουνε θα στην στειλουν στο πανεπιστημιακο σου email.
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!Άρα άμα πάρω αυτό θα μπορέσω να βγάλω και κάρτα προσωποποιημένη απεριόριστων διαδρομών για μέτρο με έκπτωση γιατί κάθε μέρα να βγάζεις ένα εισιτήριο είναι λίγο ταλαιπωρία

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!Άρα άμα πάρω αυτό θα μπορέσω να βγάλω και κάρτα προσωποποιημένη απεριόριστων διαδρομών για μέτρο με έκπτωση γιατί κάθε μέρα να βγάζεις ένα εισιτήριο είναι λίγο ταλαιπωρία
ε μα αργησες...
Καρτα λεωφοριων με 15€ το μηνα μπορεις να βγαλεις με την βεβαιωση σπουδων (ωχ δεν εχεις) αλλα και με την ηλεκτρονικη εγγραφη στο υπουργειο.
Πηγαινε κεπ να σου κανει εκτυπωση του αμκα για να φαινεται και το αφμ.
Ταυτοτητα , μια φωτο αμα εχεις ( αν οχι σε βγαζουν αυτοι μια εγκληματικη) και σε ενα μεγαλο σταθμο μετρο πχ συνταγμα, ομονοια...εμεις στο πειραια παμε στον ηλεκτρικο.
Και 15€ να την γεμισουν.

FNC_Sophia

Νεοφερμένο μέλος

ε μα αργησες...
Καρτα λεωφοριων με 15€ το μηνα μπορεις να βγαλεις με την βεβαιωση σπουδων (ωχ δεν εχεις) αλλα και με την ηλεκτρονικη εγγραφη στο υπουργειο.
Ταυτοτητα , μια φωτο αμα εχεις ( αν οχι σε βγαζουν αυτοι μια εγκληματικη) και σε ενα μεγαλο σταθμο μετρο πχ συνταγμα, ομονοια...εμεις στο πειραια παμε στον ηλεκτρικο.
Και 15€ να την γεμισουν.
Ναι η αλήθεια είναι ότι το αμέλησα λίγο γιατί έλεγα δεν θα έρθει αύριο μεθαύριο το πάσο? Σκέφτηκα όμως και κάτι αλλο, αν πχ δείξω το παλιό πάσο μου από το Gov.Wallet θα πιάσει αντί τώρα να βγάζω βεβαίωση σπουδών ?Δυστυχώς καλή φωτό δεν έχω οπότε η εγκληματική μου φαίνεται μια χαρά

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ναι η αλήθεια είναι ότι το αμέλησα λίγο γιατί έλεγα δεν θα έρθει αύριο μεθαύριο το πάσο? Σκέφτηκα όμως και κάτι αλλο, αν πχ δείξω το παλιό πάσο μου από το Gov.Wallet θα πιάσει αντί τώρα να βγάζω βεβαίωση σπουδών ?Δυστυχώς καλή φωτό δεν έχω οπότε η εγκληματική μου φαίνεται μια χαρά
Ναι μπορεις ... η ταυτοτητα,το διπλωμα και το πασο εχουν την ιδια νομικη ισχυ απο το Gov.Wallet οπως το πλαστικο...για εντος χωρας ομως..
Έλεγξε το πριν, μην το εχουν ακυρωσει οι πατρινιες.
Ε τι εδωσες στο πανεπιστημιο ? δεν ηταν καλη φωτο?

Drscientist

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 192 μηνύματα.
Γιατί σε εσάς στην Αθηνά που έχετε και την ιδια καρτα τόσο δύσκολο σας το κάνουν;

Σε εμάς στα λεωφορεία γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα υποβολής αίτησης ζητάει αμκα αλλά αμα κανείς κάποιο λάθος σου βγάζει μήνυμα ότι υπήρξε πρόβλημα με την συσχέτιση αμκα και κάποιου στοιχείου. Αμα κανείς σωστά την συσχέτιση δεν σου ζητάει κάτι άλλο.

Για παράδειγμα σε παιδί που είχε δυο ονόματα του έβγαζε ότι ήταν λάθος το όνομα ενώ τα υπολιπα στοιχειά σωστά. Το λάθος ήταν ότι αντί κένο ήθελε - μεταξύ των ονομάτων.

Στο μετρο εμένα μου το κανανε μόνο με ταυτότητα δεν μου ζήτησαν καν να τους πω αμκα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Γιατί σε εσάς στην Αθηνά που έχετε και την ιδια καρτα τόσο δύσκολο σας το κάνουν;

Σε εμάς στα λεωφορεία γίνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα υποβολής αίτησης ζητάει αμκα αλλά αμα κανείς κάποιο λάθος σου βγάζει μήνυμα ότι υπήρξε πρόβλημα με την συσχέτιση αμκα και κάποιου στοιχείου. Αμα κανείς σωστά την συσχέτιση δεν σου ζητάει κάτι άλλο.

Για παράδειγμα σε παιδί που είχε δυο ονόματα του έβγαζε ότι ήταν λάθος το όνομα ενώ τα υπολιπα στοιχειά σωστά. Το λάθος ήταν ότι αντί κένο ήθελε - μεταξύ των ονομάτων.

Στο μετρο εμένα μου το κανανε μόνο με ταυτότητα δεν μου ζήτησαν καν να τους πω αμκα.
Γιατι τα καρντασια θελουν να την μπαινουν στους αθηναιους.
Εγω οτι διαβαζω λεω...μπορει εκει ο ανθρωπος να μην ζητα και τιποτα.
Τελευταία φορα που ασχοληθηκα στην πραξη για αυτο ηταν το 2018.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια