Donatello Νεοφερμένο μέλος Ο Donatello αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:22 Ο Donatello: #641 29-09-11 17:22 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον 'πανεπιστημιακό ιδρυματικό λογαριασμό',εφόσον ήδη κάνατε λόγο σε αυτό το topic. Είμαι φοιτητής του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής(Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Κατά την εγγραφή μου παρέλαβα από την γραμματεία τα username,password που απαιτούνται για την δήλωση των συγγραμμάτων στο https://eudoxus.gr/ .Έστω πως username:xxxx. O 'πανεπιστημιακός ιδρυματικός λογαριασμός'(webmail εκάστοτε σχολής) θα είναι της μορφής xxxx[at]unipi[dot]gr και ως κωδικός χρησιμεύει το προαναφερθές password ή αυτά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:23 Η Θάλεια έγραψε: #642 29-09-11 17:23 Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:30 Η eva1993 έγραψε: #643 29-09-11 17:30 μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Σεπτεμβρίου 2011 selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:33 Η selc έγραψε: #644 29-09-11 17:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Click για ανάπτυξη... εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Αρχική Δημοσίευση από eva1993: μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #645 29-09-11 17:37 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ κορίτσια. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είχα βάλει αλλά λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:53 Η eva1993 έγραψε: #646 29-09-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Click για ανάπτυξη... δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Starouba45 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο Starouba45: #647 29-09-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον 'πανεπιστημιακό ιδρυματικό λογαριασμό',εφόσον ήδη κάνατε λόγο σε αυτό το topic. Είμαι φοιτητής του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής(Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Κατά την εγγραφή μου παρέλαβα από την γραμματεία τα username,password που απαιτούνται για την δήλωση των συγγραμμάτων στο https://eudoxus.gr/ .Έστω πως username:xxxx. O 'πανεπιστημιακός ιδρυματικός λογαριασμός'(webmail εκάστοτε σχολής) θα είναι της μορφής xxxx[at]unipi[dot]gr και ως κωδικός χρησιμεύει το προαναφερθές password ή αυτά δεν έχουν σχέση μεταξύ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:23 Η Θάλεια έγραψε: #642 29-09-11 17:23 Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:30 Η eva1993 έγραψε: #643 29-09-11 17:30 μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Σεπτεμβρίου 2011 selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:33 Η selc έγραψε: #644 29-09-11 17:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Click για ανάπτυξη... εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Αρχική Δημοσίευση από eva1993: μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #645 29-09-11 17:37 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ κορίτσια. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είχα βάλει αλλά λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:53 Η eva1993 έγραψε: #646 29-09-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Click για ανάπτυξη... δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Starouba45 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο Starouba45: #647 29-09-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:30 Η eva1993 έγραψε: #643 29-09-11 17:30 μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 29 Σεπτεμβρίου 2011 selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:33 Η selc έγραψε: #644 29-09-11 17:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Click για ανάπτυξη... εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Αρχική Δημοσίευση από eva1993: μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #645 29-09-11 17:37 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ κορίτσια. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είχα βάλει αλλά λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:53 Η eva1993 έγραψε: #646 29-09-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Click για ανάπτυξη... δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Starouba45 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο Starouba45: #647 29-09-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:33 Η selc έγραψε: #644 29-09-11 17:33 Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Click για ανάπτυξη... εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Αρχική Δημοσίευση από eva1993: μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #645 29-09-11 17:37 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ κορίτσια. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είχα βάλει αλλά λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:53 Η eva1993 έγραψε: #646 29-09-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Click για ανάπτυξη... δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Starouba45 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο Starouba45: #647 29-09-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από 9aleia: Στα Στοιχεία Διεύθυνσης Μόνιμης Κατοικίας εγώ πχ θα βάλω τη διεύθυνση στα Γιάννενα (που πέρασα) ή της Θεσσαλονίκης (απ'όπου είμαι); Click για ανάπτυξη... εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Αρχική Δημοσίευση από eva1993: μια ερωτησουλα και οποιος ξερει ασ μου απαντησει σας παρακαλω......το κωδικο για το φοιτητικο πασο και το ονομα χρηστη πρεπει να παμε στη γραμματεια να το παρουμε?γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη εχω περασει κομοτηνη και θα ανεβω μονο οταν αρχισουν τα μαθηματα...μηπως μπορει να το παρει το κωδικο καποιο αλλο νομιμως εξουσιοδοτημενο απο εμενα ατομο??και ποια ειναι η προθεσμια υποβολης του?ευχαριστω Click για ανάπτυξη... από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:37 Η Θάλεια έγραψε: #645 29-09-11 17:37 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ κορίτσια. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είχα βάλει αλλά λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:53 Η eva1993 έγραψε: #646 29-09-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Click για ανάπτυξη... δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Starouba45 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο Starouba45: #647 29-09-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eva1993: της μονιμης κατοικιας!(θεσσαλονικη) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη Click για ανάπτυξη... Eυχαριστώ κορίτσια. Κι εγώ Θεσσαλονίκη είχα βάλει αλλά λέω ας ρωτήσω μην κάνω καμιά πατάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva1993 Νεοφερμένο μέλος Η eva1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Νομικής Θράκης (Κομοτηνή) και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 38 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:53 Η eva1993 έγραψε: #646 29-09-11 17:53 Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Click για ανάπτυξη... δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Starouba45 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο Starouba45: #647 29-09-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ανωριμη: εκεί που μένεις μόνιμα με τους γονείς σου,εκεί που ζεις τόσα χρόνια άρα Θεσσαλονίκη από την γραμματεία το παίρνεις,ένα τηλέφωνο θα σε βοηθήσει προθεσμία νομίζω δεν υπάρχει,αίτηση μπορείς να κάνεις όταν πάρεις τους κωδικούς ανεξαρτήτως ημερομηνίας Click για ανάπτυξη... δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Starouba45 Νεοφερμένο μέλος Ο Nikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:19 Ο Starouba45: #647 29-09-11 18:19 Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eva1993: δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου δωσουν το κωδικο απο το τηλεφωνο? Click για ανάπτυξη... Εχω και εγω το ιδιο προβλημα....εγω δεν εχω ουτε εξουσιοδοτημενο ατομο να παει..μακαρι να μπορουν να μας τα δωσουν απο το τηλ η μεσω mail.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:25 Η selc έγραψε: #648 29-09-11 18:25 επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επειδή ούτε εγώ το έχω πάρει,ακούστηκε πως μπορεί να μου τον στείλουν μέσω sms Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:40 Η Danaiz έγραψε: #649 29-09-11 18:40 Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά εμένα δεν μου έστειλαν e-mai και sms για αλλαγή σημείου πρόσβασης.. ένα e-mail έλαβα που λέει : Εφόσον ολοκληρωθεί η έγκριση της από τη Γραμματεία της Σχολής σας, θα σας σταλεί ενημερωτικό e-mail και SMS μόλις το Δελτίο Ειδικού Εισιτηρίου γίνει διαθέσιμο στο Σημείο Διανομής που δηλώσατε. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Σε περίπτωση που δεν εμφανίζονται σωστά τα γράμματα στον e-mail client που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να συνδεθείτε στο Πληροφοριακό Σύστημα και να δείτε τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε. Να ανησυχήσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Revekka Τιμώμενο Μέλος Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22.454 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:41 Η Revekka έγραψε: #650 29-09-11 18:41 Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα μετά από δυο μέρες από την αίτηση, μου ήρθε το μέιλ για το σημείο παραλαβής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 18:42 Η Danaiz έγραψε: #651 29-09-11 18:42 Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eγώ την έκανα προχθές...10 το βράδυ ΑΑ=.= Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc Δραστήριο μέλος Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 756 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 19:54 Η selc έγραψε: #652 29-09-11 19:54 επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
επομένως το βάρος πέφτει στην γραμματεία της σχολής σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:24 Ο Johnnaousa: #653 29-09-11 20:24 επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
επιτελους εκανα την αιτηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stethess 1993 Νεοφερμένο μέλος Ο stethess 1993 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 20:35 Ο stethess 1993: #654 29-09-11 20:35 εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω οταν γραφτηκα πριν μια εβδομαδα στη νομικη απθ δε πηρα κωδικους ουτε καν μου δοθηκε ενημερωση σχετικα με την ηλεκτρονικη αιτηση ,ενω την ιδια ωρα αλλα παιδια αλλων σχολων κατα την εγγραφη τους παίρνανε κωδικους κ δινανε κ τις 6 φωτο ενω εμεις μολις μια .Χθες λοιπον πηγα στη γραμματεια της νομικης κ μου απάντησαν '' Τι να πρωτοκανουμε ; τους κωδικους θα σας τους δωσουμε καμια εβδομαδα μετα την εναρξη των μαθηματων [ που σημειωτεον ειναι 10/10 κ οχι 3 οπως οι περισσοτερες] δεν ειμαστε εμεις σαν τις αλες σχολες με τα 50-100 ατομα αλα εχουμε 400 '' ....ως εκ τουτου η παραλαβη των πασο θα αργησει παρα πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:04 Η khalisi έγραψε: #655 29-09-11 21:04 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια! Προσπαθώ να κάνω την αίτηση για το πασο αλλά όταν επιλέγω πανεπιστήμιο κρήτης μου βγάζει: ΣΦΑΛΜΑ -λεει οτι το πιστοποιητικό του ιστοτοπου δεν ειναι αξιόπιστο... ξέρει κανεις τι γινεται; - γιατι εγώ οχι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:11 Ο Boom έγραψε: #656 29-09-11 21:11 Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Danaiz Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δανάη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 165 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:14 Η Danaiz έγραψε: #657 29-09-11 21:14 Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λογικά...θα πρέπει να μου έρθει αύριο. Αλλιώς...δε ξέρω τι θα κάνωωωωωωωω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #658 29-09-11 21:34 Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 381 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Costpap ang12_012 Kafkinos Libertus Dkate zoed Debugging_Daemon MariaApo Drscientist sophieee mara.g tsiobieman Dina Mistis tis erimou user110908 Corfu kitty fortheloveofshizaya tomftw AggelikiGr sophiaa sakplat Anna1974. FNC_Sophia Kate1914 Penny1903 maritina07 panosT436 Geo20 Mixalis! Leo komm Peratsis Unboxholics katerina1980 elefther1ou_ mel123soc zaxarhh Loustep andreouk acc/fin04 redpointer abyssiniancat emilyfan85 Jauahahwiwisjs aris65 Entropy24 greg08 engineer? blissele GIANCHRIS Pan10 Tery07 Lennie Ilikntas nickd Alex2025 Elvi tzoulio Lia 2006 kostis76 nucomer mimis bigguy Searching john_55 psychoticwaltz elinamav lalalalalalala m.b. mathithsgr jellojina Efi10 Scandal Vera Indecisive2 soleilst skoyn giannis06 Dr.Katalyst annapdk Panagiwths12 bibliofagos Paragontas7000 friesnchocolate bobbos188 rseven Michalis A. mariel79 kanenas090 agg41 Magichero Mariek Maynard BatGuin constansn BiteTheDust iiTzArismaltor_ Obi-Wan Kenobi MrDna Abiogenesis Enhypen UnderGroundGr donut_daddy Εριφύλη feni katerinavld ScarletFox Claire05 Nikleo Kontos23 dmav Profesor Antonia Alexandra Gus Roger10 thecrazycretan aggorf flaura AnnaRd Nala dkwstas Alex53 Demi Schlimazel damn tom 1975 Than003 Mewmaw Avalon12 UserGr2023 giannis05 stee blackmamba Dr. Gl. Luminous jimis2001 ειδήμων a namaves ilias_21 Arianara S3 Jojo K eirinipap desperate-ambitious! Helen06 Χάρις Giota_pel Nic Papalitsas Specon Panagiotis849 alpha.kappa hello1234 Marios2020 aris63 marspth astroskoni panagiotis12 Meow Ness Praxis xristarac Μαραθ22 Nick254 Vickyoustgl BilLaKows Antonius Τρελας123 oups ladybookworm giannhs2001 rorry Ana_1 pacheiko Nick09 Scott Αννα1 mary eleni Dora140303 liana George_dr roud n1ki20 ggl Georgekk nimbus Ria99 eukleidhs1821 spinalgr1990 vds3 Annou1 Panos_02 Steliosgkougkou ΓΙΑΝΝΗΣ61 Nikoleta_Giann ale George9989 AlexK9 Fairydust2 Tedi Stanword maria20 calliope jim2015 s93060 Annu SlimShady snowy Eri0611 orchidaceae Chrisa Ανώνυμη Ηρω03 οθεσσαλονικιος chochoru Atarax Nobody123 PanMoonlight Jimmis18 Ismhnhpapa panosveki Wonderkid Maria_Xagorari TonyMontanaEse louminis george777 Citylights Nikitas18 azula Τρογκμπα Dionyshs1 Moblok Xristosdimitra Devid Alexandros973 Theranos Lefter Thrylosveria Jimmy20 KingPoul Maria@2000 air_fish Clary Nick2325 tfghp vetas Marifei Αναστασία197 Nosokomos Nick11 Dunedain Makis7 Maria1743 Stif6 nicole1982 gk214 xraxra Florans Lester34 Manolo165 Tolis76 BioChemical ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Anonymous03 pinkheart ΘανάσοςG4 VasoGrimes Θανασης Α. barkos Monster Hunter Greg1900 KingOfPop Cortes costasgeo fmarulezkd leo41 Revekka De Broglie T C Γιωργος15773 hirasawayui Φινεύς elena16 KElPa Χριστίνα_ Αλκης Κ. mpampouras Ggpg uni77 iminspain Memetchi Giorno stefan Μάρκος Βασίλης Thanos_D Slytherin ada1974 Broccolo lenaki001 Lathy Jocaste Lydia6902 Viedo Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου ζητάει ψηφιακή μορφή της φωτογραφίας μου. Φτου γαμώτο! Άντε πάλι βόλτα απ'το φωτογραφείο αύριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
khalisi Νεοφερμένο μέλος Η khalisi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο). Έχει γράψει 35 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:45 Η khalisi έγραψε: #659 29-09-11 21:45 Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 132 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 132 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από theodora: Πρέπει να περάσεις τη σελίδα στις εξαιρέσεις/να κατεβάσεις τη πιστοποίηση. Click για ανάπτυξη... Πώς το κανεις αυτό??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
oasis Εκκολαπτόμενο μέλος Η oasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 336 μηνύματα. 29 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:52 Η oasis έγραψε: #660 29-09-11 21:52 Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί και ήδη κάπου αλλά δεν το έχω ψάξει, μπαίνω στην σελίδα για να υποβάλλω την αίτηση, θα πρέπει να πατήσω τικ στο: Έχω ενημερωθεί ότι για να εγκριθεί η αίτησή μου από τη Γραμματεία, θα πρέπει πρώτα να έχω εγγραφεί στο Τμήμα μου για το τρέχον εξάμηνο ; Εγώ θα μπω τώρα στο γ' εξάμηνο, θα πρέπει να πάω να κάνω εγγραφή;; Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.