aggressive στη δική μου περίπτωση είτε τεχνολογική είτε θετική θα είχα και στις δύο κατευθύνσεις τα προαναφερθέντα μαθήματα. Σχετικά με τα Μαθηματικά, και εγώ άκουσα κάτι παραμυθάκια του τύπου "είναι πολύ εύκολα όλα εάν περάσεις τα διανύσματα" κλπ και απογοητεύτηκα. Ίσως φταίει το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο διδασκαλίας της καθηγήτριας μας η οποία μας δίνει δικές τις ασκήσεις από την εποχή των δεσμών (!) και είναι κάπως δυσνόητες. Anyway, τις ασκήσεις του βιβλίου τις βγάζω και το επίπεδο γνώσεων για του χρόνου το κατέχω.
Όσο για τη Χημεία Κατεύθυνσης, εμάς ο καθηγητής παρατηρώντας τη τραγική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μας αφήνει να γράφουμε με ανοιχτά βιβλία και τετράδια οπότε είναι εξασφαλισμένες οι δέκα μονάδες (δύο θέματα θεωρία - δύο ασκήσεις).
Του χρόνου ελπίζω να ανταμειφθούμε για τα φετινά βάσανα. Σαφώς δεν εννοώ λιγότερη και ευκολότερο διάβασμα - σε καμία περίπτωση. Απλώς ελπίζω για μία πιο ενδιαφέρουσα ύλη (Από το ψάξιμο που έχω κάνει θαρρώ πως είναι)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.