Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:06 Ο Οδυσσέας έγραψε: #641 31-05-09 20:06 Αρχική Δημοσίευση από diavasma!!!: Εγώ νομίζω ότι πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία!!! Τα Θρησκευτικά μας βοηθούν για να μην ξεφεύγουμε από το δρόμο του Χριστού... δεν περιμένω απάντηση στο μήνυμά μου Click για ανάπτυξη... Θα την εχεις ομως. Που ειναι το κακο με το να ξεφυγει καποιος απο τον χριστιανισμο; Περιμενω απαντηση στο μηνυμα μου. Απο εσενα τον ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:09 Ο dreamer έγραψε: #642 31-05-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από miv: Προσωπικά δεν διαφωνώ, αλλά δεν βρίσκω και καμία αναγκαιότητα. Click για ανάπτυξη... Απλά για να μην υποχρεώσεις το παιδί σου να μάθει κάτι το οποίο νομίζει η πλειοψηφία [κάποτε πλέων δεν νομίζω] των ανθρώπων σωστό.Ενώ δεν έχουμε καμία απόδειξη.Άσε που είναι και αντιδημοκρατικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:12 Ο miv έγραψε: #643 31-05-09 20:12 Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο dreamer έγραψε: #644 31-05-09 20:15 Συμφωνώ ,αυτό δεν μας απαλλάσσει όμως από το πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #645 31-05-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Ο miv έγραψε: #646 31-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι ρενα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Και η δική σου κάπου εκεί κυμαινεται. Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:20 Ο dreamer έγραψε: #647 31-05-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από diavasma!!!: Εγώ νομίζω ότι πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία!!! Τα Θρησκευτικά μας βοηθούν για να μην ξεφεύγουμε από το δρόμο του Χριστού... δεν περιμένω απάντηση στο μήνυμά μου Click για ανάπτυξη... Θα την εχεις ομως. Που ειναι το κακο με το να ξεφυγει καποιος απο τον χριστιανισμο; Περιμενω απαντηση στο μηνυμα μου. Απο εσενα τον ιδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:09 Ο dreamer έγραψε: #642 31-05-09 20:09 Αρχική Δημοσίευση από miv: Προσωπικά δεν διαφωνώ, αλλά δεν βρίσκω και καμία αναγκαιότητα. Click για ανάπτυξη... Απλά για να μην υποχρεώσεις το παιδί σου να μάθει κάτι το οποίο νομίζει η πλειοψηφία [κάποτε πλέων δεν νομίζω] των ανθρώπων σωστό.Ενώ δεν έχουμε καμία απόδειξη.Άσε που είναι και αντιδημοκρατικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:12 Ο miv έγραψε: #643 31-05-09 20:12 Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο dreamer έγραψε: #644 31-05-09 20:15 Συμφωνώ ,αυτό δεν μας απαλλάσσει όμως από το πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #645 31-05-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Ο miv έγραψε: #646 31-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι ρενα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Και η δική σου κάπου εκεί κυμαινεται. Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:20 Ο dreamer έγραψε: #647 31-05-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Προσωπικά δεν διαφωνώ, αλλά δεν βρίσκω και καμία αναγκαιότητα. Click για ανάπτυξη... Απλά για να μην υποχρεώσεις το παιδί σου να μάθει κάτι το οποίο νομίζει η πλειοψηφία [κάποτε πλέων δεν νομίζω] των ανθρώπων σωστό.Ενώ δεν έχουμε καμία απόδειξη.Άσε που είναι και αντιδημοκρατικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:12 Ο miv έγραψε: #643 31-05-09 20:12 Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο dreamer έγραψε: #644 31-05-09 20:15 Συμφωνώ ,αυτό δεν μας απαλλάσσει όμως από το πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #645 31-05-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Ο miv έγραψε: #646 31-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι ρενα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Και η δική σου κάπου εκεί κυμαινεται. Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:20 Ο dreamer έγραψε: #647 31-05-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:15 Ο dreamer έγραψε: #644 31-05-09 20:15 Συμφωνώ ,αυτό δεν μας απαλλάσσει όμως από το πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #645 31-05-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Ο miv έγραψε: #646 31-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι ρενα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Και η δική σου κάπου εκεί κυμαινεται. Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:20 Ο dreamer έγραψε: #647 31-05-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνώ ,αυτό δεν μας απαλλάσσει όμως από το πρώτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:16 Ο Οδυσσέας έγραψε: #645 31-05-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Ο miv έγραψε: #646 31-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι ρενα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Και η δική σου κάπου εκεί κυμαινεται. Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:20 Ο dreamer έγραψε: #647 31-05-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Εγώ δεν το βλέπω καθόλου έτσι. Όταν ένα παιδί περνάει 80 λεπτά την εβδομάδα με το θεολόγο και 250 λεπτά με την Ανίτα Πάνια, μάλλον θα έπρεπε να με απασχολεί τι μαθαίνει από τη δεύτερη... Click για ανάπτυξη... Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:18 Ο miv έγραψε: #646 31-05-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι ρενα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Και η δική σου κάπου εκεί κυμαινεται. Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:20 Ο dreamer έγραψε: #647 31-05-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι ρενα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Και η δική σου κάπου εκεί κυμαινεται. Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:20 Ο dreamer έγραψε: #647 31-05-09 20:20 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Ποιο παιδι περνα 250 λεπτα με την Πανια;Mην λεμε κι οτι ναναι. Παντως η σοβαροτητα Κατμαν-Θεολογων ειναι πανω-κατω η ιδια. Click για ανάπτυξη... Κοίτα ,μπορεί να μην είναι 250 με την Πάνια άλλα μπορεί 50 με την Πάνια άλλα 100 με τα βίαια παιχνίδια άλλα 50 με τις σαπουνόπερες και άλλα 50 με τα κουτσομπολιά.Το ίδιο είναι.:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:22 Ο Οδυσσέας έγραψε: #648 31-05-09 20:22 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:23 Ο miv έγραψε: #649 31-05-09 20:23 Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cris@tos: Εσυ εκτος απο το να προσβαλεις τους αλλους ξερεις να υπερασπιζεσαι με αλλον τροπο τις αποψεις σου; Eμενα το σχολειο μου δεν με αφηνε να παρω απαλλαγη,κι ας ηταν ο πατερας μου συμφωνος.Κι οχι μονο εγω αλλα και αλλα παιδια.Οποτε αυτα που λες δεν ισχύουν. Click για ανάπτυξη... Οπότε αυτό να το λύσεις με τον ηλίθιο διευθυντή σου και όχι με το μάθημα. Προσβάλλω όσο μου δίνει ο καθένας το δικαίωμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:26 Ο dreamer έγραψε: #650 31-05-09 20:26 Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Btw, δεν καταλαβαίνω που σκαλώνετε. Είναι ευθύνη της οικογένειας και του ίδιου του παιδιού αν θα πάρει το μάθημα. Για να το παίρνουν οι περισσότεροι, οι οικογένειες το θεωρούν σημαντικό για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών τους, με τον ίδιο τρόπο που επιλέγουν αν θα μάθει γαλλικά η γερμανικά. Δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάει ο κάθε χαίστας επιτέλους, ας κοιτάει τη δουλίτσα του. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:27 Ο miv έγραψε: #651 31-05-09 20:27 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Δεν έχει καμία σχέση η πνευματική ανάπτυξη με τον χριστιανισμό και γενικά με τις θρησκείες.Ξαναλέω ότι στην τρίτη δημοτικού το παιδί δεν είναι ικανό να επιλέξει και ούτε του δίνετε η ευκαιρία. Click για ανάπτυξη... Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:30 Ο dreamer έγραψε: #652 31-05-09 20:30 Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από miv: Πολιτισμικό στοιχείο είναι η θρησκεία και έχει σχέση με την πνευματική ανάπτυξη. Σε έναν πολιτισμό γεννιέσαι, δεν τον επιλέγεις. Όταν γίνεις άνθρωπος που να μπορεί να αυτοτρέφεται, τότε μπορείς να επιλέξεις κάτι διαφορετικό. Click για ανάπτυξη... Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο miv έγραψε: #653 31-05-09 20:32 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Σύμφωνα με το πολίτευμα πρέπει να γεννιόμαστε έχοντας είδη επιλογές και όσο το δυνατόν ελεύθερη βούληση. Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:32 Ο explorer έγραψε: #654 31-05-09 20:32 Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:39 Ο dreamer έγραψε: #655 31-05-09 20:39 Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από miv: Υπάρχουν ορισμένες οικογένειες, όπως η δική μου, που κατάφεραν να με αναθρέψουν με τη δική τους πολιτισμική θεώρηση δίνοντάς μου όμως όλη την απαραίτητη ελευθερία για να κάνω αυτό που γουστάρω, τη μέρα που θα μπορώ να σκεφτώ. Δεν αναιρεί το ένα το άλλο λοιπόν, εκτός κι αν είσαι μέτριος ή χαμηλής ποιότητας γονέας, οπότε πάω πάσο. Click για ανάπτυξη... Κρίνεις από τον εαυτό σου την πολιτισμική θεώρηση των γονέων σου και κατα πόσο είναι σωστή???Τέσπα δεν είναι όλοι οι γονείς σαν τους δικούς σου κι έτσι το παιδί λόγο των στενόμυαλων αναγκάζετε να μάθει για μια θρησκεία την οποία πιθανόν να μην επιθυμεί να διδαχτεί. ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από explorer: Όταν είσαι σε μικρή ηλικία,δεν έχεις τη δυνατότητα της ανορίωτης ελεύθερης βούλησης.(@dreamer) Click για ανάπτυξη... Ακριβώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:41 Ο explorer έγραψε: #656 31-05-09 20:41 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dreamer: . ----------------------------------------- Ακριβώς. Click για ανάπτυξη... Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:45 Ο dreamer έγραψε: #657 31-05-09 20:45 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από explorer: Γι'αυτό ακριβώς δεν έχει άλλη επιλογή από το να μεγαλώσει,και αφού ωριμάσει και αυτονομηθεί,να αλλάξει-αν θέλει. Click για ανάπτυξη... Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
explorer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο explorer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 267 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:47 Ο explorer έγραψε: #658 31-05-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: gmoutzour GNick06 eupalinaros GIANCHRIS m.b. E.Z Ilias__ nicole1982 st.krf Martheos geneticist Entropy24 Fwteini69 charmander BatGuin Ilikntas Scandal EFAKIT Drscientist Corfu kitty jYanniss ang12_012 giannhs2001 American Economist Evenstar patatosalata22 Libertus Unboxholics Bleach_enjoyer Hecticism iiTzArismaltor_ Helen06 Ioan02 Alessandra Eliza kiyoshi kost28 Albert.123 bbb fgk Angelikaaa Debugging_Daemon Arvacon constansn Μήτσος10 marina.marina Kate1914 Aggel0sss Nick_nt Pierre Bezukhov Maynard Αναστασία197 Lifelong Learner mel<3 Ness Twittn johnsala Abiogenesis arko george777 Dr. Gl. Luminous art_of_poetry Praxis angies augustine Νομάρχης SoyN katia.m PanMoonlight ar_rubelen spring day lepipini DeWiN fmarulezkd Samuel Fanimaid123 Νατασα 1 Βλα Fanimaid Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dreamer: Γιαυτό ακριβώς θα πρέπει όταν μεγαλώσει να ΕΠΙΛΕΞΕΙ. Click για ανάπτυξη... Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dreamer Εκκολαπτόμενο μέλος Ο xristos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 295 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:48 Ο dreamer έγραψε: #659 31-05-09 20:48 Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 31 32 33 34 35 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 Επόμενη First Προηγούμενη 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 33 από 105 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από explorer: Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο στην ηλικία των 8. Click για ανάπτυξη... Στην ηλικία των 8 μπορεί να ενημερώνετε γενικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας Διάσημο μέλος Ο Οδυσσέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 3.500 μηνύματα. 31 Μαΐου 2009 στις 20:49 Ο Οδυσσέας έγραψε: #660 31-05-09 20:49 Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οταν ομως το παιδι βομβαρδιζεται επι 18 χρονια απο τις φιλοχριστιανικες αποψεις τοτε θα ειναι θετικα προκατειλειμενο προς αυτην τη θρησκεια.Αρα δεν ειναι τελειως ελευθερη επιλογη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.