Για να πάει κάποιος θετική και να τα καταφέρει σε αυτή την κατεύθυνση,εκτός από το γεγονός ότι δεν αρκεί να διαθέτει μόνο την ικανότητα της αποστήθισης (στην οποία στηρίζεται ξεκάθαρα ένα άτομο της θεωρητικής,αλλιώς δεν πάει ούτε μέχρι απέναντι),χρειάζεται και αυτό το κάτι παραπάνω. Ξεκάθαρα πράγματα.
Πήγα θεωρητική ως αναγκαίο κακό επειδή δεν ήξερα ούτε μαθηματικά,ούτε φυσική (επιβεβαιώνω τον κανόνα λοιπόν,αμέ.)
Έτυχε να μου αρέσουν και κάποια μαθήματα και 2-3 σχολές από το 1ο και το 3ο πεδίο, ε και έδεσε το γλυκό.
Δεν μπαίνω στην διαδικασία του να σχολιάσω ότι το να ξέρει κάποιος μαθηματικά τον κάνει περισσότερο έξυπνο από κάποιον που δεν ξέρει,απλά πάντα θεωρούσα πως μερικοί καλοί μαθητές της θετικής είχαν αυτό το "κάτι παραπάνω" ενώ αντίθετα στους καλούς μαθητές της θεωρητικής δεν το διέκρινα αυτό.
Τώρα το πως θα ερμηνεύσει ο καθένας αυτό το "κάτι" είναι υποκειμενικό.Εγώ θα το ονόμαζα "αυξημένη αντιλήπτικη ικανότητα".Αν και θα ήθελα να αποφύγω το να δώσω συγκεκριμένο "ορισμό".
Όσο για τον κυνισμό,Revekka έχω να σου πώ πως πίσω από αυτό που έγραψες κρύβεται ολοκληρη ψυχαναλυτική θεωρία.

Πίσω από πολλά συναίσθηματα/αντιδράσεις κρύβεται κάτι βαθύτερο και εντελώς διαφορετικό από αυτό που μας προβάλλεται.
Απλά στην περίπτωση του Άκυρου,δεν θεώρησα καν πως αυτό που είπε είχε κάποια δόση κυνισμού. Ήταν ειλικρινής.
Ουφ αυτά. =/ Συγγνώμη για την παρέμβαση.