Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Ο Pavlitos έγραψε: #61 17-11-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Αυτή η ταινία μου σπάει τα νεύρα, εννοείται πως δε θα πάω να τη δω...Δε γουστάρω τέτοιες αμερικανιές... Click για ανάπτυξη... Από κάτι άλλες καλύτερη είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Mamaguena: #62 17-11-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από dean: και γω θελω πολυ να το δω φαινεται εντυπωσιακο..αλλα γιατι ειναι για γερα νευρα?μια ταινια καταστροφης ειναι που φυσικα δεν ειναι για την παρεις στα σοβαρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Θα την δω σιγουρα..φαινεται εντυπωσιακη με πολλα εφε κλπ Γερα νευρα δεν θελει..ποπ κορν+κοκα θελει :p Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ, ανατρίχιασα όταν είδα τον τρούλο μιας μεγάλης εκκλησίας να κατρακυλάει ή να βυθίζεται το Λος Αντζελες (αν δεν κάνω λάθος) Όταν βλέπεις πολείς και μέρη που έχεις συνηθήσει να τα βλέπεις έτσι , είναι πολύ δύσκολο να τα δεις να καταστρέφονται απο κάτι που είναι δυνατόν να συμβεί και δεν μπορείς να το ελέγξεις.Δεν μιλάω για την ταινία καθώς δεν την είδα αλλά μεμονωμένα για τις σκηνές του τρέιλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:59 Η !Βάλια! έγραψε: #63 17-11-09 16:59 Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο orathac έγραψε: #64 17-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Από κάτι άλλες καλύτερη είναι. Click για ανάπτυξη... Ποίες άλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Nikos έγραψε: #65 17-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Click για ανάπτυξη... Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Η catanu έγραψε: #66 17-11-09 17:34 εμενα δεν μου πολυαρεσε σαν ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Ο orathac έγραψε: #67 17-11-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Αυτή η ταινία μου σπάει τα νεύρα, εννοείται πως δε θα πάω να τη δω...Δε γουστάρω τέτοιες αμερικανιές... Click για ανάπτυξη... Από κάτι άλλες καλύτερη είναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mamaguena Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mamaguena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 164 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:53 Η Mamaguena: #62 17-11-09 16:53 Αρχική Δημοσίευση από dean: και γω θελω πολυ να το δω φαινεται εντυπωσιακο..αλλα γιατι ειναι για γερα νευρα?μια ταινια καταστροφης ειναι που φυσικα δεν ειναι για την παρεις στα σοβαρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Θα την δω σιγουρα..φαινεται εντυπωσιακη με πολλα εφε κλπ Γερα νευρα δεν θελει..ποπ κορν+κοκα θελει :p Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ, ανατρίχιασα όταν είδα τον τρούλο μιας μεγάλης εκκλησίας να κατρακυλάει ή να βυθίζεται το Λος Αντζελες (αν δεν κάνω λάθος) Όταν βλέπεις πολείς και μέρη που έχεις συνηθήσει να τα βλέπεις έτσι , είναι πολύ δύσκολο να τα δεις να καταστρέφονται απο κάτι που είναι δυνατόν να συμβεί και δεν μπορείς να το ελέγξεις.Δεν μιλάω για την ταινία καθώς δεν την είδα αλλά μεμονωμένα για τις σκηνές του τρέιλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:59 Η !Βάλια! έγραψε: #63 17-11-09 16:59 Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο orathac έγραψε: #64 17-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Από κάτι άλλες καλύτερη είναι. Click για ανάπτυξη... Ποίες άλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Nikos έγραψε: #65 17-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Click για ανάπτυξη... Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Η catanu έγραψε: #66 17-11-09 17:34 εμενα δεν μου πολυαρεσε σαν ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Ο orathac έγραψε: #67 17-11-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dean: και γω θελω πολυ να το δω φαινεται εντυπωσιακο..αλλα γιατι ειναι για γερα νευρα?μια ταινια καταστροφης ειναι που φυσικα δεν ειναι για την παρεις στα σοβαρα Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από KostasTheGreek: Θα την δω σιγουρα..φαινεται εντυπωσιακη με πολλα εφε κλπ Γερα νευρα δεν θελει..ποπ κορν+κοκα θελει :p Click για ανάπτυξη... Όταν είδα το τρέιλερ, ανατρίχιασα όταν είδα τον τρούλο μιας μεγάλης εκκλησίας να κατρακυλάει ή να βυθίζεται το Λος Αντζελες (αν δεν κάνω λάθος) Όταν βλέπεις πολείς και μέρη που έχεις συνηθήσει να τα βλέπεις έτσι , είναι πολύ δύσκολο να τα δεις να καταστρέφονται απο κάτι που είναι δυνατόν να συμβεί και δεν μπορείς να το ελέγξεις.Δεν μιλάω για την ταινία καθώς δεν την είδα αλλά μεμονωμένα για τις σκηνές του τρέιλερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!Βάλια! Πολύ δραστήριο μέλος Η seize the day* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Νέα Κρήνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 16:59 Η !Βάλια! έγραψε: #63 17-11-09 16:59 Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο orathac έγραψε: #64 17-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Από κάτι άλλες καλύτερη είναι. Click για ανάπτυξη... Ποίες άλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Nikos έγραψε: #65 17-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Click για ανάπτυξη... Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Η catanu έγραψε: #66 17-11-09 17:34 εμενα δεν μου πολυαρεσε σαν ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Ο orathac έγραψε: #67 17-11-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:02 Ο orathac έγραψε: #64 17-11-09 17:02 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Από κάτι άλλες καλύτερη είναι. Click για ανάπτυξη... Ποίες άλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Nikos έγραψε: #65 17-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Click για ανάπτυξη... Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Η catanu έγραψε: #66 17-11-09 17:34 εμενα δεν μου πολυαρεσε σαν ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Ο orathac έγραψε: #67 17-11-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Από κάτι άλλες καλύτερη είναι. Click για ανάπτυξη... Ποίες άλλες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 238 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:10 Ο Nikos έγραψε: #65 17-11-09 17:10 Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Click για ανάπτυξη... Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Η catanu έγραψε: #66 17-11-09 17:34 εμενα δεν μου πολυαρεσε σαν ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Ο orathac έγραψε: #67 17-11-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από !Βάλια!: Έχω ακούσει ότι είναι πραγματικά άθλια. Και επειδή δεν παίζω με την τύχη μου, και με τα 10 ευρώ μου, δεν θα πάω. Click για ανάπτυξη... Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Η catanu έγραψε: #66 17-11-09 17:34 εμενα δεν μου πολυαρεσε σαν ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Ο orathac έγραψε: #67 17-11-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα δεν μου πολυαρεσε σαν ταινια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:34 Ο orathac έγραψε: #67 17-11-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Και το Lord of the rings στηρίζετε σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ και σχεδόν όλες οι ταινίες στηρίζονται σε γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ ή δεν θα γίνουν ποτέ, δεν είναι όμως αυτό παράγοντας κριτικής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catanu Νεοφερμένο μέλος Η catanu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μαθητής Α' λυκείου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:35 Η catanu έγραψε: #68 17-11-09 17:35 και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και...ναι τα 10 ευρω [ αν και δεν ητανε μου] τσαμπα πηγανε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:44 Ο Pavlitos έγραψε: #69 17-11-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikosSsSsSsS: Και εκτός από αυτό, σιγά μη χαραμίσω 3 ώρες απ'τη ζωή μου για να δω αυτή τη παπαριά... Τι να τα κάνω τα ειδικά εφέ αν η ταινία στηρίζεται σε γεγονότα που δε πρόκειται να συμβούν ποτέ... Click για ανάπτυξη... Πολλές καταστροφές θα γίνουν, όχι βέβαια το 2012 αλλά αν συνεχίσουμε έτσι θα γίνουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 17 Νοεμβρίου 2009 στις 17:54 Ο teol20 έγραψε: #70 17-11-09 17:54 Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω παλι και αιθουσα γεματη βρηκα και πολύ θετικες εντυπώσεις. Τωρα εσεις τι στανταρτς θετετε για την ταινια δεν ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 02:22 Η Kansas Rocks!: #71 20-11-09 02:22 Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα ρε γαμώτο, με μπερδέψατε. Ήθελα να πάω να τη δω αύριο, να δω και τον Cusack, μετά το "1408", και τώρα δεν ξερω αν αξίζει... Πω. Σε όσους δεν άρεσε, εκτός από το ότι αυτά που περιγράφει δεν είναι πραγματικότητα, (εχμ, εντάξει, τι πιο προφανές), τι άλλο δε σας άρεσε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlitos Δραστήριο μέλος Ο Παύλος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 725 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 16:16 Ο Pavlitos έγραψε: #72 20-11-09 16:16 Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:20 Ο tebelis13: #73 20-11-09 20:20 Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα εφέ όμως μπορώ να πώ πως αξίζουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:50 Ο ξαροπ έγραψε: #74 20-11-09 20:50 Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φαίνεται και από το trailer (δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς, έχουν βάλει την ίδια μουσική υπόκρουση που είχε και το trailer του The Shining, λες και θα ξεπρόβαλλε πίσω από το βουνό ο Nicholson με ένα τσεκούρι ). Θα πάω να το δω αύριο λογικά (δεν έκατσε την προηγούμενη βδομάδα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kansas Rocks! Πολύ δραστήριο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 20:55 Η Kansas Rocks!: #75 20-11-09 20:55 Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pavlitos: Εγώ πρώτα για τον Cusack και για τα εφέ πήγα. Φαντάσου.. Εκπληκτικός ηθοποιός ο Cusack. Click για ανάπτυξη... Αχ, ο John... Καταπληκτικός ηθοποιός. Όποια ταινία του και να πιάσω μου αρέσει πολύ. Ακόμα και η cult "16 candles", φάση είχε, αν και δεν ήταν πρωταγωνιστής... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kasioph Νεοφερμένο μέλος Η Kasioph αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 82 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 22:41 Η Kasioph έγραψε: #76 20-11-09 22:41 Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν εγώ που είδα την ταινία έχω να πω, ότι έχει καταπληκτικά εφέ, καλογυρισμένη ταινία με καλούς ηθοποιούς.Αλλά μετά απο λίγη ώρα με έπιασε απελπισία.Η αλήθεια είναι επηρέασε αρκετά την ψυχολογία μου και ας ξέρω ότι είναι απλά μία ταινία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Platwnas Νεοφερμένο μέλος Ο Platwnas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 27 μηνύματα. 20 Νοεμβρίου 2009 στις 23:08 Ο Platwnas έγραψε: #77 20-11-09 23:08 Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που παρακολούθησαν τη ταινία... Για να πω την αλήθεια, δεν τρελάθηκα κι όλας αλλά εντάξει... Που και που είχε και λιγακι ενδιαφέρον.... Κατα την προσωπική μου άποψη, σας συνηστώ να δείτε την ταινία <<ψυχή βαθιά>> του Βούλγαρη....Έχει περισσότερο ενδιαφέρον..!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nitsa Εκκολαπτόμενο μέλος Η nitsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 389 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η nitsa έγραψε: #78 22-11-09 18:59 την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
την ειδα κ εγω χθες το βραδυ... πολυ καλη...! :xixi: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Traveller Εκκολαπτόμενο μέλος Η Traveller αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 216 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2009 στις 21:00 Η Traveller: #79 22-11-09 21:00 Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Tην ειδα!!!Παρα πολυ καλή,απο τις καλές ταινιες κατα τη γνωμη μου!Τη συνιστώ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyroskaftanis Δραστήριο μέλος Ο spyroskaftanis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 454 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:37 Ο spyroskaftanis: #80 23-11-09 18:37 Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Την είδα εχτές και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.