Kαταρχας ΑΕΙ=Πανεπιστημια + ΤΕΙ. Πρώτο λάθος. Δεύτερον εγώ ήθελα Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά . Εκείνη την εποχή από πανεπιστημιακής εκπαίδευσης , υπήρχαν δύο σχολές ΛΟΧΡΗ. Η ΑΣΟΕΕ και το ΠΑΜΑΚ. Δεν έπιασα καμία από τις 2 , διότι έγραψα 14085. Αυτό που θα καταλάβεις όμως, είναι όταν με το καλό αποφοιτήσεις, ότι δεν έχει καμία σχέση απο πού αποφοίτησες, διότι η αγορά εργασίας εκεί έξω από το πανεπιστήμιο δεν το βλέπει αυτό. Όταν εκεί έξω βλέπεις παιδιά από ΕΜΠ, Από πολυτεχνεία να είναι άνεργα, κάτι δεν πάει καλά.
Το ότι γίνεσαι επιθετικός απεναντί μου για κάτι που είπα και σε πόνεσε, δεν θα κάτσω να απαντήσω. Ξέχασα ότι εδώ είναι Ελλάδα και θα έχουμε μια ζωή το διαχωριστό Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Πήγαινε στο εξωτερικό με το πτυχίο ΤΕΙ και όταν θα γυρίσεις πες μου τι σου ειπαν γι αυτό και ως τι το αναγνώρισαν. Γιατί όταν πήγα μου το αναγνώρισαν ως μπατσελορ πανεπιστημιακό, και βάση της συνθήκη της Μπολονια επιπεδου 6 ισότιμα των πανεπιστήμιων. Επίσης πιστεψε με στο κλάδο μου οι ΛΟΧΡΗ του ΤΕΙ με τους ΛΟΧΡΗ των Πανεπιστημίων δεν έχουμε καμία διαφορά στα Επαγγελματικα μας δικαιώματα. Με 3 χρόνια προυπηρεσίας έχω ήδη πάρει την άδεια για να υπογράφω βιβλια μεγαλης κατηγοριας επιχειρησεων όπως και το εχει και αυτος που βγαινει ΛΟΧΡΗ απο Πανεπιστήμιο. Το να καθομαι να πανηγυριζω όπως καποιοι ότι περνανε πανεπιστημιο και όχι τει , επειδη περασε Ωκεανογραφια, Πληροφορικη, χημικο, φυσικο, φιλολογικα , νομικη ενω ξερει οτι κατα 80% θα βρει δυσκολιες στην αγορα εργασιας, δεν με πειθει και δεν με ελκυει.
Το οτι περασα ΤΕΙ, δεν σημαινει οτι δεν ημουν αξιος να περασω σε Πανεπιστημιο. Αλλιως δεν θα το τελειωνα ποτε. Στο ξαναλεω, παιζουν πολλα πραγματα ρολο. Οι συγκιριες, το αγχος, η πιεση που θα βρεις στη ζωη σου. Εγω σου ευχομαι να βρεις αυτα που λες στη φιλοσοφια σου , μπροστα σου οταν θα βγεις στην αγορα εργασιας, αλλα φοβαμαι οτι πολυ δυσκολα με αυτα τα μυαλα θα βρεις κατι αξιολογο. Εκτος αν εχεις βισμα, και σε προωθησουν με βαση τη φιλοσοφια σου. Α και τωρα που ειπα βισμα. Για πες μου λιγο κατι. Εχεις πτυχιο ΤΕΙ και εχω Πτυχιο πανεπιστημιου. λεω παραδειγμα τωρα. τυχαιο. Και βγαινει μια εταιρεια και λεει οτι θελει ενα ατομο για το λογιστηριο, με πτυχιο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ/ΤΕΙ. Εσυ ομως ξερις τον ιδιοκτητη της εταιρειας, ενω εγω οχι. Ποιον θα παρει απο τους 2 μας?