vasilis_kos
Εκκολαπτόμενο μέλος

ασε τους αλλους να λενε κ κανε αυτο που γουσταρεις παρε την ευθυνη της επιλογης κ απεδειξε τους το αντιθετο!!
παιδια κ γω δεν ξερω τιν να βαλω νομικη που τη βαριεμαι επειδη εχει προοπτικες η αγγλικη φιλολογια που μ αρεσει καλυτερα??!!
το ονειρο φιλε το ονειρο!!να φοβασαι την αποτυχια σε κατι που δεν σ αρεσει οπως η ιατρικη γιατι μπορει να πας κ να το μετανιωσεις αλλα οχι στη βιολογια αν το γουσταρεις πραγματικα ασε τους αλλους να λενε ακολουθησε την καρδια σου!!
ελπιζω να μην μας φανε τα ονειρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi07larissa
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά μην το λες αυτό. Στο φροντ μου είχαν 6 ιστορικούς και 3 φιλολογους....Όσους είχαν εγώ ήταν πολύ καλοί πάντως...Για φπψ δεν ξέρω δεν μου έκανε κάποιος μάθημα. Μόνο στο σχολείο είχαμε καθηγήτρια από ΦΠ και λογοτεχνία ήταν πολύ καλήναι πολυ καλο τμημα και τ φπψ αλλωστε μ αρεσε πιο πολυ απο τ φιλολογια δν στεναχωριεμαι τοσο π δν θα μπω κλασικο..απλα η αγορα εργασιασ προτιμα φιλολογουσ αν ποτε αρχιζουν προσληψεισ ξανα σ σχολεια και φροντ!!!

xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

Καλά μην το λες αυτό. Στο φροντ μου είχαν 6 ιστορικούς και 3 φιλολογους....Όσους είχαν εγώ ήταν πολύ καλοί πάντως...Για φπψ δεν ξέρω δεν μου έκανε κάποιος μάθημα. Μόνο στο σχολείο είχαμε καθηγήτρια από ΦΠ και λογοτεχνία ήταν πολύ καλή![]()
και εμενα η καθηγητρια μ στ ιδιαιτερο ηταν απο φπψ ιωαννινων ενω στ υπολοιπα μαθηματα π εκανα φροντ ειχα φιλολογουσ και τλκ στ μαθηματα τ ιδιαιτερου τ πηγα πολυ καλυτερα απο τ αλλα π ειχα φιολογουσ...ενταξει αυτο π μετραει ειναι να κανει κανεισ καλα τ δουλεια τ και ν τ αγαπαει απο οπου κ αν εχει βγει αλλα δυστυχωσ οταν θα παω ν δωσω τ βιογραφικο μ τ καλο σ λιγα χρονια πρωτα θα δουν απο π εχω βγει κ οχι τ ικανοτητα μ ωσ προσ τ διδαχη...τελοσ παντων...αλλα αν αγαπασ κτ κ τ υποστηριζεισ μεχρι τερμα νικασ λενε!!! θα τ δω στ μελλον!!!
skyless
Νεοφερμένο μέλος

Επέλεξα σχολή λόγω πίεσης συγγενών, καθηγητών κλπ, και ήταν το χειρότερο λάθος που μπορούσα να κάνω, έχοντας «χάσει» αρκετά χρόνια από τη ζωή μου σε ένα αντικείμενο που δε μου αρέσει καθόλου τώρα προσπαθώ να βρω τρόπο να κάνω κάτι τελείως άσχετο. Όμως δεν είναι το ίδιο να ξεκινήσεις από την αρχή κάτι π.χ. στα 25 με το να το ξεκινήσεις στα 18.
nPb
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

διαλέγουμε κάτι που μας αρέσει αλλά κρατάει και στην αγορά εργασίας
nPb
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Itach1
Διάσημο μέλος

Απ'τον μέσο έλληνα φοιτητή να ακουστούν που είναι πρωί-μεσημέρι-απόγευμα με τον φραπέ στο χέρι;Ναι αλλά ιδέες δημιουργίας δεν ακούγονται. Σπουδές, σπουδές, χαρτιά...και στο βάθος κήπος.
Ή απ'τον μη μέσο έλληνα φοιτητή που ίσως να έχει ιδέες αλλά δεν έχει το κεφάλαιο και αν βρεί το κεφάλαιο φοβάται να ρισκάρει(δικαίως).
nPb
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

fockos
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

νοσηλευτική, ιατρική, κτηνιατρική, φυσικοθεραπεια, μαθηματικο, φυσικοποιες ειναι οι σχολες με προοπτικες ενημερωστε πλζ
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

γιατι να βαλεις μαθηματικο-φυσικο και οχι φιλολογια;νοσηλευτική, ιατρική, κτηνιατρική, φυσικοθεραπεια, μαθηματικο, φυσικο
fockos
Επιφανές μέλος

γιατι να βαλεις μαθηματικο-φυσικο και οχι φιλολογια;
Αν ξέρεις καλή φυσική ή μαθηματικά μπορείς να εξελιχθείς πάρα πολύ εύκολα σε πολλά πράγματα αφού είναι γενικές επιστήμες.
Αν ξέρεις καλή φιλολογία η εξέλιξη είναι πολύ δύσκολη
Επίσης η φυσική ή τα μαθηματικά είναι παγκόσμια γλώσσα η φιλολογία (ελληνικη) μιλιέται σε 2 χώρες μόνο.
Το κακό με την φιλολογία είναι πλέον γενική ιδιότητα υπάρχουν ένα σωρό σχολές ανεξάρτητα αντικειμένου που βγάζουν φιλόλογους.
Τώρα φυσικά αν είσαι παιδί που μπήκες στο μαθηματικό ή στο φυσικό και δε το έχεις κατά πασα πιθανότητα θα καταλήξεις στην μοίρα του φιλόλογου
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

και παλι μιλας για πολυ καλες γνωσεις πανω σε αυτα τα αντικειμενα,κατα την γνωμη μου οπου και να εχεις αριστες γνωσεις μπορεις να εξελιχθεις(με εξαιρεσεις βεβαια που επιβεβαιωνουν τον κανονα)Αν ξέρεις καλή φυσική ή μαθηματικά μπορείς να εξελιχθείς πάρα πολύ εύκολα
Αν ξέρεις καλή φιλολογία η εξέλιξη είναι πολύ δύσκολη
Επίσης η φυσική ή τα μαθηματικά είναι παγκόσμια γλώσσα η φιλολογία (ελληνικη) μιλιέται σε 2 χώρες μόνο.
fockos
Επιφανές μέλος

όχι αναφερόμουνα μονο για το φυσικό και μαθηματικό που πιστεύω ότι και οι 2 είναι απαιτητικές σχολές και δε πας εκει΄γιατί απλα επιασες την βάση αλλά επειδή είσαι δεμένος με αυτές τις επιστήμες.και παλι μιλας για πολυ καλες γνωσεις πανω σε αυτα τα αντικειμενα,κατα την γνωμη μου οπου και να εχεις αριστες γνωσεις μπορεις να εξελιχθεις(με εξαιρεσεις βεβαια που επιβεβαιωνουν τον κανονα)
στην φιλολογία και με άριστα να το βγάλει κατά πασα πιθανότητα με ιδιαίτερα θα την βγάλεις.
στην ιατρική και άσχετος να είσαι μπορείς να εξελιχθεις ακόμα και σε καθηγητή πανεπιστημιου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rseven
- Hased Babis
- celshade
- Reader
- ScarletFox
- giorgos5002
- GeorgePap2003
- thenutritionist
- El_
- George9989
- SlimShady
- Giii
- VouDou
- nickd6776
- luisnazariodelima
- Sokratis Mitropoulos
- Dimitris9
- Stelios725
- Jocaste
- eri548
- thecrazycretan
- Dr.
- Meow
- Athens2002
- το κοριτσι του μαη
- tsiobieman
- Πύρος
- ΘανάσοςG4
- MarcoReus
- No name
- Pharmacist01
- Μαρία Λι
- Ryuzaki
- T C
- abbyrob
- igeorgeoikonomo
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.