oli@photographer
Νεοφερμένο μέλος

τα μορια ειναι πολυ χαμηλα 11980 και απλα πρεπει να γραψεις σε ολα τα μαθηματα γυρω στο 10 οπως και στο σχεδιο,με λιγη προσπαθεια θα γραψεις 10 γραμμικο και ελευθερο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peter Punk
Νεοφερμένο μέλος

δε νομιζω γτ δεν το'χω καθολου,δεν εχω σχεση με σχεδιο..
εχω αρχισει ηδη αλλα δεν ξερω. . . .!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
panosd93
Νεοφερμένο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Φυσικα πληροφορικη παντα 20 παιρνω, ειμαι ο τοπ μαθητης

Οποτε πηγα σε σαιτ μαγαζιων, και βρηκα στο σαιτ το πλασιο προσλαμβανουν τεχνικους Η/Υ, αυτοι λεει χτιζουν, ανααθμιζουν και επισκευαζουν τους Η/Υ τους.
Αλλα δεν λεει τι πρεπει να σπουδασεις! Εχει κανεις ιδεα?
Α ξεχασα, εχω αριστες γνωσεις στα αγγλικα, πηρα το ECPE στη πρωτη γυμνασιου ετσι καταλαβαινω τι γραφει ο Η/Υ.
indiespyllak
Εκκολαπτόμενο μέλος

gregory nub
Διάσημο μέλος

Απο 1η δημοτικου, μου εκανε ιδιατερα μαθηματα μια καναδεζα που τα αγγλικα ειναι μητρικη της γλωσσα 3 ωρες την εβδομαδα.
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Πώς κατάφερες να πάρεις το ECPE στην Α' Γυμνασίου καλέ;;Από τι τάξη κάνεις αγγλικά;;Anyway..τα επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με Η/Υ είναι και τα επαγγέλματα του μέλλοντος.Πολλές σχολές υπάρχουν από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις.Μια καλή σχολή που έχω ακούσει είναι αυτή των Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά.Δεν έχω τεκμηριωμένη άποψη γύρω από αυτό.Μπορείς όμως να κοιτάξεις στο ίντερνετ για σχολές που έχουν να κάνουν με υπολογιστές.Όσον αφορά τη κατεύθυνση,θα πρέπει να ακολουθήσεις τη τεχνολογική η οποία έχει το 4ο πεδίο.(εκεί όπου υπάρχουν σχολές με βάση τη τεχνολογία κτλ)
Kανένα επάγγελμα δεν είναι του μέλλοντος.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

Στην Θετική θα έχεις τα εξής μαθήματα :
Μαθηματικά
Φυσική
Βιολογία
Χημεία
Έκθεση
Μάθημα Γενικής ( Μαθηματικά , Βιολογία , *Ιστορία , *Φυσική )
+αν θέλεις οικονομικές σχολές (5ο πεδίο) παίρνεις Μαθηματικά γενικης + ΑΟΘ
Η Τεχνολογική έχει τα ίδια μαθήματα με τη θετικής εκτός της Χημείας και της Βιολογίας πού αντίστοιχα έχει Προγραμματισμό και Διοίκηση Επιχειρήσεων !
Λοιπόν , νομίζω τα πιο καλά τμήματα Πληροφορικής είναι στο Ο.Π.Α (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στο Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης και η βάση τους άν δεν κάνω λάθος βρίσκεται στα 17035 και 17578 αντίστοιχα ! Μετά υπάρχει στο ΠΑ.ΠΕΙ (Πανεπιστήμιο Πειραιά -> 16449) στα Ιωάννινα -> 15894 και στη Κέρκυρα -> 15086 !
Μετά υπάρχουν και κάποια άλλα τμήματα σχετικά με τη Πληροφορική όπως Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Ε.Κ.ΠΑ -> 17787 και τα λεγόμενα ceid !
Iliaso
Περιβόητο μέλος

D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αυτό που λες είναι τελείως αβάσιμο, διότι όταν όλα σχεδόν στη ζωή μας ρυθμίζονται μέσω υπολογιστών, δεν μπορείς να λες ότι η Πληροφορική και γενικώς η Επιστήμη των υπολογιστών δεν είναι επάγγελμα του μέλλοντος. Αν δεν εννοούσες αυτό, περιμένω να μου αναλύσεις τη λογική σου...Kανένα επάγγελμα δεν είναι του μέλλοντος.
nPb
Επιφανές μέλος

D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

nPb
Επιφανές μέλος

oli@photographer
Νεοφερμένο μέλος

statistikos
Δραστήριο μέλος

Φυσικά και δεν ονειροβατώ, αλλά βλέπω ότι οι περισσότεροι που ακολουθούν αυτή την επιστήμη βρίσκουν ΠΑΡΑ πολύ εύκολα δουλειά και διαπρέπουν στον τομέα τους...
Δεν ισχύει αυτό. Τρελή ανεργία. 20 ΑΕΙ, 20 ΤΕΙ, 500 ΙΕΚ, σχεδόν κάθε ιδιωτική σχολή δίνουν πτυχία πληροφορικής. Και η πλάκα είναι ότι συνήθως οι κάκιστοι μαθητές, οι οποίοι δεν πέρασαν πουθένα, επιλέγουν αυτό το κλάδο, στο κάθε τυχάρπαστο ΙΕΚ ή κολλέγιο. Ξέρεις πόσοι απόφοιτοι βγαίνουν το χρόνο; Για να μην πω για τους άπειρους μαθηματικούς, φυσικούς, στατιστικούς που εξειδικεύονται στην πληροφορική και βρίσκουν δουλειά πάνω στο αντικείμενο. Δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα.
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

panosd93
Νεοφερμένο μέλος

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...γιατί δεν ήξερα ακριβώς τι παίζετε...Πληροφορική μπορείς να πάς δίνοντας πανελλήνιες απο Θετική/Τεχνολογική Κατεύθυνση!(2o/4o πεδίο)
Στην Θετική θα έχεις τα εξής μαθήματα :
Μαθηματικά
Φυσική
Βιολογία
Χημεία
Έκθεση
Μάθημα Γενικής ( Μαθηματικά , Βιολογία , *Ιστορία , *Φυσική )
+αν θέλεις οικονομικές σχολές (5ο πεδίο) παίρνεις Μαθηματικά γενικης + ΑΟΘ
Η Τεχνολογική έχει τα ίδια μαθήματα με τη θετικής εκτός της Χημείας και της Βιολογίας πού αντίστοιχα έχει Προγραμματισμό και Διοίκηση Επιχειρήσεων !
Λοιπόν , νομίζω τα πιο καλά τμήματα Πληροφορικής είναι στο Ο.Π.Α (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και στο Α.Π.Θ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θες/νίκης και η βάση τους άν δεν κάνω λάθος βρίσκεται στα 17035 και 17578 αντίστοιχα ! Μετά υπάρχει στο ΠΑ.ΠΕΙ (Πανεπιστήμιο Πειραιά -> 16449) στα Ιωάννινα -> 15894 και στη Κέρκυρα -> 15086 !
Μετά υπάρχουν και κάποια άλλα τμήματα σχετικά με τη Πληροφορική όπως Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Ε.Κ.ΠΑ -> 17787 και τα λεγόμενα ceid !
miv
Επιφανές μέλος

-----------------------------------------
Κανένα επάγγελμα δεν είναι του μέλλοντος, με την λογική ότι υπάρχει μια γενικευμένη ανεργία και "κλείσιμο" δουλειών στην Δ.Ευρώπη και ΗΠΑ. Πολλές βιομηχανίες απολύουν κόσμο. Αυτήν την στιγμή που μιλάμε, στον δυτικό ανεπτυγμένο κόσμο, πολλοί νέοι με μεταπτυχιακά σε ειδικότητες αιχμής (π.χ. πληροφορική, οικονομικά, κ.α.) ψάχνουν για δουλειά ως ταξιτζίδες, ως ψήστες,...κτλ άσχετα με τις "πολλά υποσχόμενες" εργασιακές προοπτικές των επιστημών που σπούδασαν (δεν έχω κάτι με αυτά τα επαγγέλματα). Καλό είναι να μην ονειροβατούμε...![]()
Αυτά τα κάνουν μόνο εδώ. Στο εξωτερικό οι κοινωνίες ειναι πιο ανεπτυγμένες γιατι οι ψήστες κι οι ταξιτζήδες δουλέυουν απ'τα 17 σ'αυτές τις δουλειές, δεν πάνε πρώτα να πάρουν πτυχίο πανεπιστημίου. Προφανώς γιατι εκεί γνωρίζουν οτι ο Α μπορεί να ειναι διευθυντής τράπεζας και ο Β μπορεί να ειναι μόνο σουβλατζής κι αυτό δε μπορεί να μεταβληθεί.
Αυτό που λες είναι τελείως αβάσιμο, διότι όταν όλα σχεδόν στη ζωή μας ρυθμίζονται μέσω υπολογιστών, δεν μπορείς να λες ότι η Πληροφορική και γενικώς η Επιστήμη των υπολογιστών δεν είναι επάγγελμα του μέλλοντος. Αν δεν εννοούσες αυτό, περιμένω να μου αναλύσεις τη λογική σου...
Η Πληροφορική ειναι το ιδιο με την Επιστήμη Υπολογιστών.
D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πληροφορική ειναι το ιδιο με την Επιστήμη Υπολογιστών.
Αποτελεί κλάδο της...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Αυτό που λες είναι τελείως αβάσιμο, διότι όταν όλα σχεδόν στη ζωή μας ρυθμίζονται μέσω υπολογιστών, δεν μπορείς να λες ότι η Πληροφορική και γενικώς η Επιστήμη των υπολογιστών δεν είναι επάγγελμα του μέλλοντος. Αν δεν εννοούσες αυτό, περιμένω να μου αναλύσεις τη λογική σου...
Όχι αυτό εννοούσα.Δεν είναι επάγγελμα του μέλλοντος γιατί κάποιοι τομείς της μπορεί να τους κάνει ο καθένας που έχει όρεξη

Φυσικά και δεν ονειροβατώ, αλλά βλέπω ότι οι περισσότεροι που ακολουθούν αυτή την επιστήμη βρίσκουν ΠΑΡΑ πολύ εύκολα δουλειά και διαπρέπουν στον τομέα τους...
Eπέτρεψε μου να διαφωνήσω.
Δεν μιλάω αποκλειστικά για υπολογιστές, διότι πληροφορική δεν σημαίνει υπολογιστές αυτό καθ' αυτό. Άλλο ο προγραμματισμός, άλλο τα ψηφιακά συστήματα, άλλο η ρομποτική...
Ο δημιουργός για Υπολογιστές αναφέρθηκε όμως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- Marilini
- lain
- Mapz
- Hased Babis
- panaman
- vkat
- Helen06
- Johnny12
- Mathitis_tou_15
- Jesse_
- infection54
- bababogia
- liana
- MIT_fan
- ivannag
- antonis97
- GeorgePap2003
- thecrazycretan
- Nic Papalitsas
- george777
- marioushi
- emilyfan85
- Nala
- jim2015
- Gravix
- Pastramis
- markip
- QWERTY23
- Giii
- Steliosgkougkou
- chris2799
- Scandal
- vds3
- lnesb
- Stroka
- tsiobieman
- snowy
- rempelos42
- Alexandr0s7
- Jimmy20
- Αννα1
- ggl
- constansn
- GeorgeKarag
- ale
- Dionyshs1
- paulkin94
- Anestis123
- Devid
- Georgekk
- Demlogic
- Arvacon
- dimlevi
- kristinbacktoschool
- PsychoGR
- angelaRet
- DonaeB
- marian
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.