Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος

μην βαριεσαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπες στο αντιστοιχο θεμα με τις εξετασεις του 2011 και διαβασε μερικα ποστ και θα τα βρεις ολα
μην βαριεσαι(
)
ναι εξαψα αλλα βρικα μονο το ενα θεμα :S

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

καλη επιτυχια σε ολους!

Υπομονη,τωρα που εισαι πιο εμπειρη στο τροπο εξετασεων,στη σκεψη,στο χρονο που απαιτειται,και με την περαιτερω προετοιμασια θα τα καταφερεις!
καλη επιτυχια σε ολους!
να σαι καλα!εχεις δικιο ναι

Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος

Περνάω με σκορ λίγο πιο πάνω από το όριο.Γενικά μπορώ να πω ότι ποτέ δεν ήμουν ''τουρίστας'' στο φροντιστήριο.
Έχω λίγο άγχος γιατί πιο πολύ με δυσκολεύει το listening και το G ....Τί πρέπει να κάνω για να βελτιωθώ σε αυτά???
Προλαβαίνω έστω και λίγο να βελτιωθώ μέχρι τις 8 Δεκέμβρη?
Είμαι απεγνωσμένος παιδιά.....Βοηθήστε με.....
Σημείωση: Τα μηνύματα 169-171 προήλθαν από την ένωση με το θέμα Πτυχίο αγγλικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Παιδιά 8 Δεκεμβρίου δίνω το Michigan ECCE Lower και έχω πολύ άγχος γιατί δεν τα πάω και τέλεια στα practice tests.
Περνάω με σκορ λίγο πιο πάνω από το όριο.Γενικά μπορώ να πω ότι ποτέ δεν ήμουν ''τουρίστας'' στο φροντιστήριο.
Έχω λίγο άγχος γιατί πιο πολύ με δυσκολεύει το listening και το G ....Τί πρέπει να κάνω για να βελτιωθώ σε αυτά???
Γράφε εκθέσεις, και μην αγχώνεσαι, θα το πάρεις

Ξέρω παιδιά που δεν έβγαζαν καν βάση και το πήραν..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Παιδιά 8 Δεκεμβρίου δίνω το Michigan ECCE Lower και έχω πολύ άγχος γιατί δεν τα πάω και τέλεια στα practice tests.
Σημείωση: Τα μηνύματα 169-171 προήλθαν από την ένωση με το θέμα Πτυχίο αγγλικά.
κι εγω περυσι τα ιδια τραβουσα.δεν ειμαι ιδιαιτερη καλη στα αγγλικα και οπως κι εσυ δεν εγραφε τοσο καλα στα practice καλο θα ηταν να σημειωνεισ καπου τα γραμματικα φιανομενα που συναντας συνεχεια ή αυτα που κανεις λαθος τωρα για το Listening εινα καθαρα θεμα εξασκησης

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλησπέρα! Θα ήθελα αν γίνετε να μου πείτε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις του Michigan ECCE. Πως είναι τα προφορικά? Πόσες εκθέσεις έχει? Πόση ώρα κ.λ.π.![]()
Τα προφορικά είναι πανεύκολα ένα άνετο a,εγώ πέρσι που έδωσα γράφαμε μία έκθεση αλλά λένε ό,τι άλλαξε το σύστημα,η ώρα δεν είναι ίδια για όλους θα σε πουν στο φροντιστήριο σου και πάνω από όλα μην φοβάσαι αν ξέρεις αγγλικά θα γράψεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

dimpaokara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ευχαριστώ πολύ! Αλλά θέλω για τα γραπτά κάποια πράγματα. a) Πόση ώρα έχω συνολικά για όλα? b) Πόση ώρα έχω για το καθένα ξεχωριστά? c) Πόσα θέματα έχω στην έκθεση και πόση ώρα? κ.λ.π.
https://www.hau.gr/?i=examinations.el.ecce-format
εδώ θα βρεις όσες πληροφορίες χρειάζεσαι

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Συνολικά τα γραπτά (GVR,Listening,Writing) είναι 3 ώρες και με χρόνο που αν κατανεμηθεί σωστά είναι επαρκής. Έκθεση έχεις δύο επιλογές ή γράμμα ή essay και γράφεις ένα από τα δύο (εσύ επιλέγεις).Καλησπέρα! Θα ήθελα αν γίνετε να μου πείτε μερικές πληροφορίες σχετικά με τις εξετάσεις του Michigan ECCE. Πως είναι τα προφορικά? Πόσες εκθέσεις έχει? Πόση ώρα κ.λ.π.![]()
Τα προφορικά μπορώ να τα χαρακτηρίσω ως το πιο βατό κομμάτι της εξέτασης. Αν και μπαίνεις μόνος σου (ένας-ένας δηλαδή) είναι βατά και διαρκούν 15 λεπτά όλη η διαδικασία.
Τουτ΄έστιν με σωστά διάβασμα και λίγη προσοχή,μπορείς να το δώσεις.

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Ό,τι θέλεις,ρωτάς.^^Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
meruisse
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.