Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλα μεχρι το Γ1 το θεωρω πολυ αξιολογο σαν πτυχιο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος

Δεν εχει Γ2 ναι.
Αλλα μεχρι το Γ1 το θεωρω πολυ αξιολογο σαν πτυχιο!
Ναι αλλά αν φτάσεις μέχρι εκεί γιατί να μην κάνεις άλλον έναν χρόνο να φτάσεις C2; Κρίμα είναι μετά από τόσο κόπο. Λιιιιιγο vocabulary ακόμα θέλει

Εγω το δωσα και το πήρα το ΚΠγ Γ1 με 71.
Το θεωρω καλό μπούσουλα πριν το Proficiency!

ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος

δεν ξέρω παιδιά τι να σας πω...τόσα χρόνια αγωνιζόμουν γι'αυτό το πτυχίο (Β2) και τώρα που το πήρα αρχίζω να αμφιβάλλω αν θα μου χρειαστεί

θα μπορούσες να το βάλεις και ως υπογραφή ότι το πήρες με 71 τεοπλακίτσα!
δεν ξέρω παιδιά τι να σας πω...τόσα χρόνια αγωνιζόμουν γι'αυτό το πτυχίο (Β2) και τώρα που το πήρα αρχίζω να αμφιβάλλω αν θα μου χρειαστεί![]()
Δεν θα σου χρειαστεί!

Aν δεν εχεις Prof δεν κανεις τίποτα...

Πλακιτσα...

Smaragdav
Νεοφερμένο μέλος

θα μπορούσες να το βάλεις και ως υπογραφή ότι το πήρες με 71 τεοπλακίτσα!
δεν ξέρω παιδιά τι να σας πω...τόσα χρόνια αγωνιζόμουν γι'αυτό το πτυχίο (Β2) και τώρα που το πήρα αρχίζω να αμφιβάλλω αν θα μου χρειαστεί![]()
Στην Ελλάδα όσα πτυχία και να έχεις ποτέ δεν φτάνουν. Υπάρχει μεγάλη ανεργία άρα και μεγάλος ανταγωνισμός!!! Άντε άλλα 2 χρόνια και θα έχεις και Proficiency.

Θεληση να υπαρχει και ολα γινονται!

ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Νεοφερμένο μέλος

p.s. δεν έχω δει ποτέ πως είναι το πτυχίο του michigan, μήπως το έχει περασει κανείς να μου το δείξει..; εδω είναι το εμαιλ μου vialgun@yahoo.com , αν έχετε την καλοσύνη
Ευχαριστώ.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Παντως ΟΚ δεν ειναι και παρα πολυ δυσκολο.
Εχει τις παγιδουλες του αλλα παλευεται!
ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Νεοφερμένο μέλος

Για οτι θες ειμαι διαθεσιμος.
Παντως στο Δημοσιο και τα δυο ειναι ισοτημα.Στον ιδιωτικο τομεα ο καθενας παιρνει καποιον με οποιο πτυχιο θελει!
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.michigan-test.com/michigan-test-practice-tests.htm
Αυτό είναι πολύ χρήσιμο γιατί έχει δοκιμαστικό listening part ΚΑΙ τις απαντήσεις-αξίζει να το δείτε-!
https://www.michigan-test.com/listening-sample.htm
σύντομα θα βάλω και άλλα
Συνημμένα
GetOuttaMyWay
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 045911
Επισκέπτης

Άυτα τα ποσοστα πού τα έχεις βρεί???Μα γιατι να αποθαρυνθουν οι υποψηφιοι να δωσουν ECPE όταν αυτό ναι μεν ένα αρνητικό περιστατικό,αλλα ένα μεμονωμένο!?
Ε?Δεν συμφωνεις?Το ότι κόπηκε με F στο Speaking κατά την γνώμη μου αξιζε να το περάσει το ECPE απο τις υπόλοιπες βαθμολογίες,απλά η ηλήθια κατα την γνωμη μου εξεταστρια ή οποια να το πω και λαικά "κοπανάει" οτι βαθμο θελει χωρις να ελεγχεται και χωρις να υπάρχει δεύτερος βαθμολογητής,του στέρησε το πολυπόθητο ECPE.
Αλλα απο τον Μαιο αυτό αλλάζει και πλέον θα ναι 2 υποψηφιοι-2 βαθμολογητές και η βαθμολόγηση θα ναι πιο αξιόπιστη.
Τεσπα δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε απο μεμονωμένα περιστατικά (μόλις το 2,5%) που εχουν Fail στο Speaking.
Απλά ο φίλος μας έτυχε να είναι ατύχος αυτήν την φορά.
Ας μην καταδικάσουμε το πανεπιστήμιο...

g@ngster95
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι το καλυτερο proficiency πιστευω.....Λοιπον το δευτερο θεμα μ... το topic αυτο αφορα το πλεον πολυσυζητημενο, πιο δημοφιλες πτυχιο αγγλικων επιπεδου C2. το proficiency τ michigan.
Σκεφτηκα να το δημιουργησω θελοντας να ακουσω τις κριτικες σασ πανω σε αυτο το πτυχιο.....
γιατι πιστευετε οτι το επιλεγουν σχεδον ολοι απο αυτους π δινουν proficiency?...ποια η γνωμη σας για τν δομη, τν βαθμο δυσκολιας κ τον τροπο βαθμολογιας?..
Γραψτε εδω οτι πιστευετε για το ECPE![]()
και εγω αυτο θα δωσω!:no1:
treirini
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το Cambridge CPE ειναι κυριαρχος ιδιαιτερα στην Ευρωπη επειδή εχει ασκήσει μεγαλη επιρροη στην Ευρωπη καθως ειναι το πρωτο πιστοποιητικό που εχει πλασαριστει στην αγορα.Πραγματι στο ΑΣΕΠ όλα ειναι το ίδιο αλλα στον ιδιωτικο τομέα αν σας δειξω την λίστα που εχει δειξει την προτιμηση στην γκαμα των πιστοποιητικων του Cambridge θα εκπλαγείτε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.