Αν και το είχα γράψει και στο άλλο τόπικ με εκφράζει ακόμα και τώρα...Βασικά όσο περνάνε οι μέρες τόσο θέλω να τσιρίξω...
"Πραγματικά ΘΕΛΩ να τσιρίξω....όταν το είδα νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα!Μας ρωτάει εμάς η ατσαλάκωτη αν μας βολεύει?Με ρωτάει αν ο μπαμπάς μου μπορεί να πάρει άδεια?Με ρωτάει αν η μαμά μου (που βρίζει την Διαμάντω για άλλους λόγους)μπορεί να τρέχει να βρει σπίτι και να είναι σε 2 μέρες στο σχολείο?Μου έχει χαλάσει το καλοκαίρι που ήθελα να πεταχτώ Χαλκιδική...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ότι τα έχει κάνει ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟ?ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ότι μόλις λέει κάτι γίνεται το αντίθετο?Χαίρεται που μας έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια την μία με την έναρξη των πανελλαδικών, την άλλη με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και τώρα το αποκορύφωμα με την ανακοίνωση των βάσεων???Φέτος εμείς μέχρι τις 30 Ιουνίου έιχαμε συμπληρώσει μηχανογραφικό ενώ πέρυσι 6 Ιουλίου έμαθαν τις βαθμολογίες...Δηλαδή κούκλα μου πόσο ΑΠΑΙΣΙΑ είσαι???Αν μαθαίναμε και εμείς στις 6 Ιουλίου τα αποτελέσματα τι λες,θα μαθαίναμε τον Σεπτέμβριο τις βάσεις???ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΑΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ είναι ότι λέει ξελέει και εμείς σαν μαλάκες δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα...παρά μόνο εκνευριζόμαστε και βρίζουμε!!!ΧΑΙΡΕΣΑΙ με την εξουσία που έχεις στα χέρια σου και μας κάνεις ό,τι θέλεις???ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ?"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.