toi_toi
Πολύ δραστήριο μέλος

To να ειδοποιούσαν μόνο τους μαθητές με πολύ καλές βαθμολογίες το θεωρώ διάκριση! Δηλαδή οι μέτριοι μαθητές που δεν τα οριστικοποίησαν τελικα δεν έχουν ψυχη?![]()
εχμ μαλλον τα μπερδεψες!

λεει 'Το υπουργείο, πάντως, γνωρίζει τους αριθμούς τηλεφώνων όλων των υποψηφίων και μία λύση -εκτιμούν οι καθηγητές- θα ήταν να ειδοποιήσουν τους συγκεκριμένους υποψήφιους να οριστικοποιήσουν, έστω και κατά παρέκκλιση, το μηχανογραφικό τους. '
δεν λεει οτι θα παρουν μονο οσους εχουν καλο βαθμο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος

Ε μα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Max G
Νεοφερμένο μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

γνωριζει κανεις πως θα μαθουμε τα αποτελεσματα?απο το σαιτ?απο το σχολειο?με ποιον κωδικο μονο αυτον των πανελλαδικων?
Αρχικά, θα μπούμε στο site του Υπουργείου με τον κωδικό που είχες σαν υποψήφιος στις Πανελλήνιες και θα συμπληρώσεις πάλι τα αρχικά σου όπως και όταν ήθελες να δεις την βαθμολογία σου. Εκεί, θα μας ανακοινωθεί σε ποια σχολή της επιλογής μας έχουμε εισαχθεί, χωρίς όμως να δείχνει τις βάσεις και τα απαιτούμενα μόρια. Αυτά θα ανακοινωθούν αργότερα σε αναλυτικές καταστάσεις στα σχολεία...

tzwrtzia
Δραστήριο μέλος

όταν λες αργότερα; κανονικά την ίδια ώρα δε θα πρέπει να αναρτηθούν στο ίντερνετ και στα σχολεία;Αρχικά, θα μπούμε στο site του Υπουργείου με τον κωδικό που είχες σαν υποψήφιος στις Πανελλήνιες και θα συμπληρώσεις πάλι τα αρχικά σου όπως και όταν ήθελες να δεις την βαθμολογία σου. Εκεί, θα μας ανακοινωθεί σε ποια σχολή της επιλογής μας έχουμε εισαχθεί, χωρίς όμως να δείχνει τις βάσεις και τα απαιτούμενα μόρια. Αυτά θα ανακοινωθούν αργότερα σε αναλυτικές καταστάσεις στα σχολεία...
fockos
Επιφανές μέλος

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

όταν λες αργότερα; κανονικά την ίδια ώρα δε θα πρέπει να αναρτηθούν στο ίντερνετ και στα σχολεία;
Κανονικά θεωρώ πως ναι, αλλά δεν έγινε έτσι πέρυσι...

Gaspar
Περιβόητο μέλος

συνήθως πέφτει ο σερβερ εκείνη την μέρα και ώρα!Λοιπόν πρώτα από όλα να μπείτε ischool. Τις 2 προηγούμενες χρονιες οι χρήστες του ischool το ξέραν από το πρωί
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

συνήθως πέφτει ο σερβερ εκείνη την μέρα και ώρα!

Τα αποτελέσματα πρόπερσι και πέρσι διαρρεύσαν από troktiko. και in.gr αντίστοιχα. Φέτος πιστεύω στο tromaktiko

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προβλεπω θα γινουν πολλες μηνυσεις απο τα παιδια που ανηκουν σε ειδικη κατηγορια και δεν παιρναν μηπως οι αποπανω εχουν πλαστα δικαιολογητικα
και απο τους κομμενους αστυνομικων στρατιωτικων.
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γεμάτο μηνύσεις, παρεμβάσεις εισαγγελέα και ακύρωση των εξετάσεων όπως πάει το πραμα..Θέλω πολύ να έρθει η Δευτέρα, να δω πως θα' ναι αυτή η μέρα ρε αδερφέ![]()
Thetikos
Δραστήριο μέλος

BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είσαι πολύ μικρούλης για να το λες αυτό.. και εγώ το είπα τότε και πήγα σε ιδιωτική σχολή, αποτέλεσμα δίνω τώρα και έχω φρικάρει με την κατάντια και διαφθορά που έχουν φέρει αυτές οι κυβερνήσεις στην παιδεία...Ό,τι και να γίνει ΕΓΩ δεν ξαναδίνω!!!!![]()

massa
Εκκολαπτόμενο μέλος

ακομα στις ειδικες κατηγοριες τα δικαιολογητικα θελουν ελεγχο μην ειναι πλαστα.
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Είσαι πολύ μικρούλης για να το λες αυτό.. και εγώ το είπα τότε και πήγα σε ιδιωτική σχολή, αποτέλεσμα δίνω τώρα και έχω φρικάρει με την κατάντια και διαφθορά που έχουν φέρει αυτές οι κυβερνήσεις στην παιδεία. Πραγματικά έχω φρικάρει..![]()
Δεν περιγράφεται η φρίκη..
Άκου φίλε μου... μικρούλης ή όχι είπα τη γνώμη μου!! και τόνισα τη λέξη εγώ... Μίλησα για τον εαυτό μου..
BingoBingi
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άκου φίλε μου... μικρούλης ή όχι είπα τη γνώμη μου!! και τόνισα τη λέξη εγώ... Μίλησα για τον εαυτό μου..
Και αυτό που λες εσύ, τι σχέση έχει με αυτό που σου είπα εγώ.. λολ Δεν έκανα παρέμβαση στην απόφαση σου, απλά σου είπα think twice πριν πάρεις τέτοιες αποφάσεις.
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι κ να ακυρωθουν οι εξετασειςΓεμάτο μηνύσεις, παρεμβάσεις εισαγγελέα και ακύρωση των εξετάσεων όπως πάει το πραμα..

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.