Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Είμαι σίγουρος, Ω κλάψες φετινοί απόφοιτοι, ότι το υπουργείο ΕΠΙΤΗΔΕΣ δεν έβγαλε νωρίτερα τις βάσεις γιατί γουστάρουν να σας αγχώνουν.![]()
Όταν τρεις μήνες πρις τις πανελλαδικές που δεν έχεις μυαλό να σκεφθείς τίποτα σου λένε ότι ίσως κάνεις μηχανογραφικό το Μάρτιο, όταν δεν ξέρεις πότε θα αρχίσουν οι πανελλαδικές να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, όταν σου δώσουνε θέματα και στα πάρουνε πάλι πίσω να τα διορθώσουνε, όταν βλέπεις θέματα που δεν στέκουν και πρέπει να μαντέψεις τι θέλει για σωστό η επιτροπή, όταν για τα αποτελέσματα πας από αναβολή σε αναβολή, όταν σε βάζουνε να καταθέσεις μηχανογραφικό σε χρόνο dt και με καινούργιες διαδικασίες, όταν τρία στελέχη του υπουργείου ανακοινώνουν τρεις διαφορετικές ημερομηνίες για τις βάσεις, όταν οι βάσεις θα βγούνε τέλος αυγούστου και μέσα σεπτεμβρίου πρέπει να κάνεις την εγγραφή, όταν δεν ξέρεις αν θα ανοίξει το πανεπιστημίο...
έλα τότε να μας κάνεις πλάκα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín
Διάσημο μέλος

Να σε δω του χρόνου εσένα μικρό τι θα κάνεις αν σε δουλεύουν μες στα μούτρα σου επί ένα έτος, τι θα λες.![]()
Όταν τρεις μήνες πρις τις πανελλαδικές που δεν έχεις μυαλό να σκεφθείς τίποτα σου λένε ότι ίσως κάνεις μηχανογραφικό το Μάρτιο, όταν δεν ξέρεις πότε θα αρχίσουν οι πανελλαδικές να φτιάξεις το πρόγραμμά σου, όταν σου δώσουνε θέματα και στα πάρουνε πάλι πίσω να τα διορθώσουνε, όταν βλέπεις θέματα που δεν στέκουν και πρέπει να μαντέψεις τι θέλει για σωστό η επιτροπή, όταν για τα αποτελέσματα πας από αναβολή σε αναβολή, όταν σε βάζουνε να καταθέσεις μηχανογραφικό σε χρόνο dt και με καινούργιες διαδικασίες, όταν τρία στελέχη του υπουργείου ανακοινώνουν τρεις διαφορετικές ημερομηνίες για τις βάσεις, όταν οι βάσεις θα βγούνε τέλος αυγούστου και μέσα σεπτεμβρίου πρέπει να κάνεις την εγγραφή, όταν δεν ξέρεις αν θα ανοίξει το πανεπιστημίο...
έλα τότε να μας κάνεις πλάκα.
Πάλι τα ίδια θα λέω και τότε!Γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο?
Σε άλλα κι άλλα θρεντς γράφεται τα ποιητικά "Οι πανελλήνιες δε κρίνουν τη ζωή σου", "Πρέπει να πας χαλαρά, χωρίς άγχος" κτλ. και τώρα τι μου πουλάτε?Τρόμο και Δέος?Ποιο πρέπει να είναι το πνεύμα κάποιου που πάει να δώσει τώρα πανελλήνιες?
Προφανώς και αστειευόμουν όταν το έγραψα, όμως αφού το πήρατε στα σοβαρά, ας πούμε ότι θα το εννοήσω και στα σοβαρά, γιατί έτσι πρέπει.
Και άμα γράψω και σκατά(αφού προς τα κει το πας Δημήτσε) στα γεννητικά μου όργανα.

Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Η κατάσταση που επικρατεί εδώ είναι μία: εκνευρισμός.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά που λες με το θέμα μας, ειλικρινά, αδυνατώ να καταλάβω.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Πάλι τα ίδια θα λέω και τότε!Γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο?
Σε άλλα κι άλλα θρεντς γράφεται τα ποιητικά "Οι πανελλήνιες δε κρίνουν τη ζωή σου", "Πρέπει να πας χαλαρά, χωρίς άγχος" κτλ. και τώρα τι μου πουλάτε?Τρόμο και Δέος?Ποιο πρέπει να είναι το πνεύμα κάποιου που πάει να δώσει τώρα πανελλήνιες?
Προφανώς και αστειευόμουν όταν το έγραψα, όμως αφού το πήρατε στα σοβαρά, ας πούμε ότι θα το εννοήσω και στα σοβαρά, γιατί έτσι πρέπει.
Και άμα γράψω και σκατά(αφού προς τα κει το πας Δημήτσε) στα γεννητικά μου όργανα.![]()
Ρε μίλησα εγώ απλά για πανελλήνιες; Μίλησα για όλο το δούλεμα που φάγαμε φέτος από το υπουργείο παιδείας. Και εμένα σκασίλα μου για το πότε θα βγάλουνε τις βάσεις έτσι όπως κατάντησε η κατάσταση. Αλλά μην υποτιμάς το γεγονός ότι ένα χρόνο μας έχει γαμήσει η Αννούλα. Θα το καταλάβεις του χρόνου που θα πάρεις τα βιβλία ένα μήνα πρις τις πανελλήνιες. Εκεί να δεις τι ωραία θα' ναι η κοροιδία που θα τρως στη μάπα από το ίδιο το υπουργείο και δε θα μπορείς να κάνεις και τίποτα.
Joaquín
Διάσημο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

leftmano
Νεοφερμένο μέλος

Μα ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
Καμιά μομφή και εναντίον κανενός υπουργείου ή υπουργού δεν έχω . Αλλά πως το λέτε αυτό, το ΠΟΛΥ πετυχημένο; "Τα πήρα κράνος" 'η απλώς "δεν την παλεύω";
Gaspar
Περιβόητο μέλος

αν διαβάσει κάποιος άσχετος τα όσα γράψατε θα υποθέσει οτι
α)οι βάσεις δέν θα ανακοινωθούν ποτέ
β)κλείνουν όλες οι σχολές
γ)σας βουλιαξαν τα καράβια
πολύ οργή για μερικές μερούλες παραπάνω.
Χαλαρρρα...
Guest 515609
Επισκέπτης

Ε καλα κλασσικος Ελληνας,να αντιδρασει μονο για να αντιδρασει και επειδη ειναι της μοδας.η ανούλά έφαγε πολύ βρισίδι πάντως..χαχα
αν διαβάσει κάποιος άσχετος τα όσα γράψατε θα υποθέσει οτι
α)οι βάσεις δέν θα ανακοινωθούν ποτέ
β)κλείνουν όλες οι σχολές
γ)σας βουλιαξαν τα καράβια
πολύ οργή για μερικές μερούλες παραπάνω.
Χαλαρρρα...
Δηλαδη ολος αυτος ο χαμος για 4-5 μερες παραπανω?Γιατι ολοι ξεραμε οτι θα βγει το τριτο δεκαημερο του Αυγουστου
pinkfloyd
Νεοφερμένο μέλος

Όταν το 1985 έδωσα πανελλήνιες, γράψαμε 15-18 Ιουνίου (4 μέρες συνολικά) και τα αποτελέσματα βγήκαν στις 25 Αυγούστου. Ούτε ιντερνετ, ούτε ξε-ίντερνετ, ούτε έτσι, ούτε αλλιώς. Τώρα που ξανάδωσα, 12 Μάη με 29 Αυγούστου! Κι όσο να πεις, ανάλογα την προσπάθεια, μια αγωνία την έχω (αφού ξανα-μπήκα σε αυτόν τον χορό).Το ίδιο και η οικογένεια, αφού "ο μπαμπάς αποφάσισε να ξανασπουδάσει"...
Μα ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?
Καμιά μομφή και εναντίον κανενός υπουργείου ή υπουργού δεν έχω . Αλλά πως το λέτε αυτό, το ΠΟΛΥ πετυχημένο; "Τα πήρα κράνος" 'η απλώς "δεν την παλεύω";
Ohhh Jesus Christ!Χαρα στο κουραγιο σας μετα απο τοσα χρονια να ξαναδωσετε!Αν μου λεγε τωρα ο πατερας μου-ειναι 45χρονων- οτι θελει να δωσει πανελληνιες δεν ξερω πως θα μου φαινοτανε!
Μπραβο παντως!Καλα γραψατε?
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος

Civilara
Περιβόητο μέλος

Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει τόσο η καθυστέρηση της ανακοίνωσης των βάσεων όσο ότι θα ανήκω σ' ένα εκπαιδευτικό σύστημα το οποίο συγκροτείτε από άτομα τα οποία αποδεδειγμένα στερούνται βασικής νοημοσύνης. Πως να το κάνω, δε δέχομαι να καθορίζει την παιδεία μου ένας φορέας που έχει αποδείξει ότι του λείπει η οργάνωση και η μαλακία βρίσκεται σε αρκετή περίσσεια.
Και που είσαι ακόμα. Έχεις να δεις πράμα!
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

Είδα το πρώτο 1.5' όταν μπήκα και λέω άστο να πάει στα κομμάτια, ας μην το δω το βιντεάκι. Αλλά με τρώει κι εμένα η περιέργεια και τα θέλω και τα παθαίνω. Το ξαναβάζω και την ακούω ξαφνικά να λέει, πως "το πετύχανε" ότι και καλά πέρσι είχαμε καθηγητές από την αρχή του σχολικού έτους σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Και ρωτάω εγώ τώρα: εμείς που ξεκινήσαμε πέρσι λογοτεχνία και λατινικά ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ με έναν ολόκληρο μήνα καθυστέρηση, επειδή δεν έστελναν φιλόλογο, πού ζούμε; Σε παράλληλο σύμπαν; Αμάν αυτή η ανευθυνότητά τους, αμάν.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα το πρώτο 1.5' όταν μπήκα και λέω άστο να πάει στα κομμάτια, ας μην το δω το βιντεάκι. Αλλά με τρώει κι εμένα η περιέργεια και τα θέλω και τα παθαίνω. Το ξαναβάζω και την ακούω ξαφνικά να λέει, πως "το πετύχανε" ότι και καλά πέρσι είχαμε καθηγητές από την αρχή του σχολικού έτους σε όλα τα σχολεία της χώρας.
Και ρωτάω εγώ τώρα: εμείς που ξεκινήσαμε πέρσι λογοτεχνία και λατινικά ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ με έναν ολόκληρο μήνα καθυστέρηση, επειδή δεν έστελναν φιλόλογο, πού ζούμε; Σε παράλληλο σύμπαν; Αμάν αυτή η ανευθυνότητά τους, αμάν.
Xαχα εγώ δεν είχα καν βιβλίο αρχαίων όλη την χρονιά επειδή δεν έφτασαν αυτά που έστειλαν.

Πήγαινα σχολείο με του φροντιστηρίου.

Όντως το πετύχανε! ΝΟΤ

Neo
Νεοφερμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Μιας και δεν έχει συγκεκριμένο e-mail το υπουργείο, τους έστειλα το παρακάτω μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους:
www.minedu.gov.gr/contact-forms.html
"Έπειτα από αναμονή ενάμιση μήνα, μάθαμε επιτέλους την ακριβή ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων (29/8 ). Κύριοι του υπουργείου, ποιος είναι ο υπεύθυνος για όλη αυτή την παρωδία οργάνωσης; Η υφυπουργός η οποία ανακοίνωσε δημόσια ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν τέλη Ιουλίου (για την οποία δήλωση δεν τοποθετηθήκατε), ο Γ.Γ. που απαντούσε στις 25; Το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε ώστε να μην απαξιωθείτε τελείως στα μάτια των μαθητών/φοιτητών/κοινωνικού συνόλου, είναι να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη από τους υποψηφίους και τις οικογένειές τους για τη στάση την οποία κρατήσατε όλο αυτό το διάστημα( ή μάλλον ολόκληρο τον τελευταίο χρόνο)."
Υ.Γ. Ξέρω πως δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Όμως τουλάχιστον όσοι είμαστε αγανακτισμένοι από αυτή την κατάσταση, μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στο υπουργείο ζητώντας τους να αναλάβουν ευθύνες.
Καλά έκανες και έστειλες και να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις απάντηση ...
... από την επόμενη Κυβέρνηση, όπου θα σου γράψουν πόσο άχρηστοι ήταν οι υπεύθυνοι της τωρινής και πόσο καλύτερα θα τα πάνε αυτοί στην ολοκληρωτική διάλυση της Παιδείας.
alessia #8
Νεοφερμένο μέλος

stefa_1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Balthazor
Πολύ δραστήριο μέλος

Νεες δηλωσεις Κουλαϊδη, στο 16:40 περιπου για βασεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.