Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
έχεις δίκιο ,απλά έχω ήδη μια κρεμα που μου τη σύστησε δερματολόγος σε παλαιότερη επίσκεψη,επειδή έχω ξηροδερμία και χρειάζομαι συνεχή ενυδάτωση.Πρωτον,δεν θα σου πει ο δερματολογος αυτο που λες. αμα θες να πας.ή μπορεις να απευθυνθεις σε εναν φαρμακοποιο ο οποιος να σου συστυσει καποια κρεμα.
Φοβάμαι να ακουσω το '' θα σου μείνουν σημαδακια '' .Έχω πάθει ψύχωση σου λέω. Μόνο αυτό σκέφτομαι.
Απο την άλλη,είναι και εγωιστικό να σκεφτομαι έτσι,γιατι υπάρχουν τοσα παιδιά με σοβαροτερα προβλήματα,και εγώ γκρινιάζω για το τιποτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Πρέπει να χει 1,5 βδομάδα τότε με το πολύ κρύο...Αλήθεια ;
Απλά λέω μέσα μου: Αξίζει να πάω σε δερματολόγο ή θα μου πει ''Έχουμε πιο σοβαρές περιπτωσεις,τί κουβαλήθηκες εσύ εδώ'';
Να σε ρωτήσω ,αν επιτρέπεται,απο πότε σου εμφανίστηκε ;
Σήμερα κοιτιόμουν στον καθρέφτη και έλεγα,να πάω ρε πούστη μου σε δερματολόγο ή όχι;
Αλλά σκέφτομαι ότι αν πάω θα μου πει να κόψω το ζελέ στα μαλλιά + θα μου γράψει κάποιο τζέλ καθαρισμού,οπότε τζάμπα λεφτά.
Κοκκινίλες έχεις μόνο στο μέτωπο ή και κάπου αλλού;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Solmyr
Δραστήριο μέλος
Αλήθεια ;
Απλά λέω μέσα μου: Αξίζει να πάω σε δερματολόγο ή θα μου πει ''Έχουμε πιο σοβαρές περιπτωσεις,τί κουβαλήθηκες εσύ εδώ'';
Να σε ρωτήσω ,αν επιτρέπεται,απο πότε σου εμφανίστηκε ;
κατα την προσωπικη μου αποψη,η οποια ειναι και η σωστη,να πας σε δερματολογο.να μην εμπιστευεσαι φαρμακοποιους γιατι πολυ απλα δεν ειναι δερματολογοι.και ο δερματολογος δε θα σου πει απολυτως τιποτα.
βασικα δε διαβασα τι προβλημα εχεις επειδη βαρεθηκα να ψαξω αλλα οτι και να χεις το καλυτερο ειναι να πας σε δερματολογο οπως προειπα.
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμμ,πάντως πολύ περίεργο αυτό βρε παιδί μου.Αντί να ξηραίνεται το δερμα όταν έχει κρύο ,εμάς εμφανίζει σπυράκια.Πρέπει να χει 1,5 βδομάδα τότε με το πολύ κρύο...
Σήμερα κοιτιόμουν στον καθρέφτη και έλεγα,να πάω ρε πούστη μου σε δερματολόγο ή όχι;
Αλλά σκέφτομαι ότι αν πάω θα μου πει να κόψω το ζελέ στα μαλλιά + θα μου γράψει κάποιο τζέλ καθαρισμού,οπότε τζάμπα λεφτά.
Κοκκινίλες έχεις μόνο στο μέτωπο ή και κάπου αλλού;
Τα τζελ καθαρισμού ,τουλάχιστον σε εμένα ,δεν κάνουν τιποτις.Θυμαμαι πριν χρονια μου εγραψαν ενα σωρο για την ξηροδερμια (15 ευρω το μπουκαλακι ) και το δερμα μου εγινε χειροτερο .Ημουν τοσο κοκκινη που τα παιδια στο σχολειο νομιζαν οτι εχω πυρετο,άσε που ειμαι ροδομαγουλη απο μονη μου.Τελικα μια ειδικευομενη (να ναι καλά η κοπελα) μου ειπε να κοψω το πλυσιμο του προσωπου με σφουγγάρι,γιατι εκανα ζημια .
Αλλά αυτά είναι άσχετα με το θρεντ .
Μόνο στο μέτωπο ,προς το παρόν, και συγκεκριμένα στο κεντρο . Σπαστικό;
Itach1
Διάσημο μέλος
Μακάρι να ήταν απλά σπυράκια...αλλά είναι κοκκινίλες δηλαδή χειρότερο!Εγώ είχα μερικά,έβαλα μπενταντιν πήρα αντιβίωση για 1-2 εβδομάδες και δεν έμεινε τίποτα.Ούτε δερματολόγους ούτε τίποτα.
Το "κολπάκι" με το μπεταντίν το ξέρω και γω,την άλλη μέρα σου εξαφανίζονται τα σπυράκια αλλά για εξήγησε μου λίγο τι σόι αντιβίωση;
Εγώ πάλι έχω βγάλει ελάχιστα στο μέτωπο,αλλά αυτά δεν τα δίνω σημασία...αυτά που με εκνευρίζουν είναι αυτά που έβγαλα γύρω απ την περιοχή των χειλιών.Χμμμ,πάντως πολύ περίεργο αυτό βρε παιδί μου.Αντί να ξηραίνεται το δερμα όταν έχει κρύο ,εμάς εμφανίζει σπυράκια.
Τα τζελ καθαρισμού ,τουλάχιστον σε εμένα ,δεν κάνουν τιποτις.Θυμαμαι πριν χρονια μου εγραψαν ενα σωρο για την ξηροδερμια (15 ευρω το μπουκαλακι ) και το δερμα μου εγινε χειροτερο .Ημουν τοσο κοκκινη που τα παιδια στο σχολειο νομιζαν οτι εχω πυρετο,άσε που ειμαι ροδομαγουλη απο μονη μου.Τελικα μια ειδικευομενη (να ναι καλά η κοπελα) μου ειπε να κοψω το πλυσιμο του προσωπου με σφουγγάρι,γιατι εκανα ζημια .
Αλλά αυτά είναι άσχετα με το θρεντ .
Μόνο στο μέτωπο ,προς το παρόν, και συγκεκριμένα στο κεντρο . Σπαστικό;
Αυτά πάω στοίχημα ότι βγήκαν απ το κασκόλ που φορούσα
Μην τρεχεις σε γιατρους και βλακιες,στα λεω εγω .Τα ιδια θεματα ειχα και εγω.
Σπυράκια από τη μαλακία...φιλε κοψε τη μ.....κια...
Μην τρεχεις σε γιατρους και βλακιες,στα λεω εγω .Τα ιδια θεματα ειχα και εγω.
Φίλε μου, απορώ γιατί εσύ δεν έχεις ακόμη σπυράκια.
Δηλαδή εντάξει, έχεις σταματήσει να αυνανίζεσαι, αλλά
τη σχέση σου με τη μαλακία στενή τη βλέπω...
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εγώ είχα μερικά,έβαλα μπενταντιν πήρα αντιβίωση για 1-2 εβδομάδες και δεν έμεινε τίποτα.Ούτε δερματολόγους ούτε τίποτα.
Αντιβιωση?Σιγα μην εκανες και χημειοθεραπεια για τα σπυρια προσωπου.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Αντιβιωση?Σιγα μην εκανες και χημειοθεραπεια για τα σπυρια προσωπου.
Εχεις δει σοβαρες περιπτωσεις ακμης;
DrHouse
Διάσημο μέλος
Εχεις δει σοβαρες περιπτωσεις ακμης;
Το θεμα λεει ''σπυρακια''.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Το θεμα λεει ''σπυρακια''.
Τα οποια ειναι μια μορφη ακμης,η κυριοτερη μαλιστα
DrHouse
Διάσημο μέλος
Τα οποια ειναι μια μορφη ακμης,η κυριοτερη μαλιστα
Ναι,αλλα οταν κανουμε λογο για ''σπυρακια'' δεν εννοουμε για οζιδια και κυστεις στο δερμα,αλλα για απλους φαγεσωρες.
Η ακμη εχει σταδια,δεν ειναι αιντε αντιβιωσεις.
Λιβία Αυγούστα
Δραστήριο μέλος
Ναι,αλλα οταν κανουμε λογο για ''σπυρακια'' δεν εννοουμε για οζιδια και κυστεις στο δερμα,αλλα για απλους φαγεσωρες.
Η ακμη εχει σταδια,δεν ειναι αιντε αντιβιωσεις.
Ε ναι αυτο λεμε,ο ανθρωπος λογικα θα ειχε κατι σοβαρο για να παρει αντιβιωση οχι απλα σπυρακια.
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ε ναι αυτο λεμε,ο ανθρωπος λογικα θα ειχε κατι σοβαρο για να παρει αντιβιωση οχι απλα σπυρακια.
Nuh...ποτε δεν ξερεις.Εδω τοσος κοσμος ψαρωνει με εμβολια για δηθεν γριπες που βγαζουν καθε χρονο...
cha0s
Περιβόητο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
cha0s
Περιβόητο μέλος
Εγώ έχω αρχίσει εδώ κ 1 μήνα θεραπεία με Accuran γιατί είχα σοβαρό θέμα. Ωστόσο δεν έχω εμφανίσει έξαρση, όπως πολλοί αναφέρουν και όπως ο δερματολόγος μου έλεγε ότι θα συμβεί,αλλά το αντίθετο, έχουν δηλαδή μειωθεί.Μόνο σκάσιμο στα χείλη έχω. Ίσως τελικά να είναι και θέμα οργανισμού.
Εγώ στον 4ο μήνα είμαι, και αν εξαιρέσουμε το σκάσιμο χειλιών, δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Btw οι βλογιοκομμενοι ειναι sexy! Το πρόσωπο του Στανκογλου το έχετε δει? Λες κι έπεσε βροχή σε τσιμέντο πριν στεγνώσει! Κι όμως εχει απίστευτη γοητεία λογω αυτού ο άτιμος!
NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.