Καλησπέρα σας...ονομάζομαι ευδοξία κι είμαι μόλις 18 χρονων...πριν από 5 μήνες συμμετείχα κι εγώ ως μαθήτρια στις πανελλαδικές εξετάσεις και δεν έβγαλα το επιθυμητό αποτέλεσμα για να "εισαχθώ" σε κάποιο πανεπιστήμιο...είχα προσδοκίες έχοντας καλους,προφορικούς βαθμούς(19 και 20) να περάσω σε μια υψηλή "σχοληη" ανωτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος και συγκεκριμένα στο τμήμα ψυχολογίας,όμως λόγω κάποιων δύσκολων συγκυριών δεν διάβασα σχεδόν καθόλου στις εξετάσεις και απέτυχα "ολοσκαιρώς"....αυτήν την στιγμή βρίσκομαι στη Γερμανία με την προϋπόθεση να σπουδάσω στο πανεπιστήμιο της ψυχολογίας στο Μοναχο...την γλώσσα την μαθαίνω σε γοργό ρυθμό και στοχεύω να πάρω το χαρτί που αποδεικνύει τις γνώσεις μου για τα γερμανικά....αυτό που με δυσκολεύει περισσότερο απόλα είναι η διαδικασία για την οποια θα πρέπει να με δεχτούν στο πανεπιστήμιο αυτό....ο βαθμός "προσαβασης" μου κυμαίνεται από 12-14 στα μαθήματα της κατεύθυνσης...αν γνωρίζετε τίποτε σχετικό με το θέμα ,σας παρακαλώ παρα πολύ ενημερώστε με ....χρειάζομαι την βοήθεια σας απαραιτήτως!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.