fockos
Επιφανές μέλος

Φοιτητική ζωή με τους γονείς δεν είναι φοιτητική ζωή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

γιατί είναι σαν να με προσβάλλεις και να μου ακυρώνεις την ζωή μου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

τυχερούλα!... έχουν καταλάβει ότι δεν είμαι πια μωρό![]()

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

pop corn
Πολύ δραστήριο μέλος

Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος

γενικα μ αρεσει αν και μερικες φορες μ λειπουν πολυ οι δικοι μου!!!!!

fockos
Επιφανές μέλος

Γιώργο τα παραλές...
γιατί είναι σαν να με προσβάλλεις και να μου ακυρώνεις την ζωή μου...
Αν όλοι οι γονείς είναι σαν τους δικούς μου δεν σε προσβαλλω λέω την αλήθεια

grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν όλοι οι γονείς είναι σαν τους δικούς μου δεν σε προσβαλλω λέω την αλήθειαΕμένα έχουν την ικανότητα να με πρήξουν εξ αποστάσεων. Τελικά το πρήξιμο δεν σταματάει ακόμα κι όταν γίνεις οικονομικά ανεξαρτητος.
γιατί, σε πρήζουν ακόμη και τώρα?

fockos
Επιφανές μέλος

γιατί, σε πρήζουν ακόμη και τώρα?![]()
Ναι. Γκρινιάζουν που δεν ερχομαι να τους δω

petran_r21
Δραστήριο μέλος

Ειναι πολλα τα θετικα.Γνωριζεις μια νεα πολη,νεους ανθρωπους και γενικα ανοιγεις ενα νεο κεφαλαιο στην ζωη σου.Απολαμβανεις την ηρεμια του σπιτιου σου,γινεσαι περισσοτερο υπευθυνος αφου αναλαμβανεις ευθυνες καθε ειδους,μαθαινεις να χειρειζεσαι καταστασεις και χρηματα.Επισης δεν εχεις τους γονεις,αδερφια και δεν ξερω ποιους αλλους να σε ''ενοχλουν''.Εχεις περισσοτερη ελευθερια και ανεση κινησεων αφου δεν ιφυσταται καθε ειδους ελεγχος.Γενικα ανεξαρτοποιησαι αλλα εν μερη αφου δεν βγαζεις τα δικα σου χρηματα
Υπαρχουν και αρνητικα.Ορισμενοι οταν μενουν μονοι τους,τους λειπουν υπερβολικα οι δικοι τους ανθρωποι και δεν μπορουν να το διαχειριστουν ειδικα αν μενουν αρκετα μακρια.Επισης μπορει οντως να μην περνας τοσο καλα οσο θα ηθελες ειδικα αν δεν εχεις την τυχη να γνωρισεις καταλληλους ανθρωπους.Ακομη εχεις αυξημενες υποχρεωσεις οπως ο καθαρισμος του σπιτιου(δεν αναλαμβανουν ολοι με ευκολια ευθυνες).Ξοδευεις αρκετα χρηματα αν το σκεφτεις.
Ξεχασα να πω πως αν μενεις μεσα σε ενα σπιτι μονος αρχιζεις και σκεφτεσαι πολυ...Ανακαλυπτεις τον εαυτο σου κλπ.Θεωρω μεγαλο πισωγυρισμα αν για οποιοδηποτε λογο μετα τις σπουδες ξαναγυρισεις στο πατρικο σου.Γυρνα στην πολη σου αλλα γιατι στο πατρικο.Συνεπως δεν υπαρχει η σωστη λυση.Δεν θεωρω λαθος να σπουδασεις στο σπιτι σου και να φυγεις μετα.Ζυγιζεις τις επιθυμιες σου και αποφασιζεις.Μια μεση λυση ειναι να νοικιασεις σπιτι κοντα στο σπιτι σου αν θες βεβαια να παραμεινεις στην ιδια πολη.
Υ.Γ.Χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια θεωρω πως δουλεια και σπουδες μπορουν να συνδιαστουν με δυσκολια ομως.Ισως δεν θα εχεις τα αποτελεσματα που θα ειχες αν δεν δουλευες ειδικα αν η σχολη ειναι πολυ απαιτητικη.Και ο ελευθερος χρονος ειναι περιορισμενος

kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Προστέθηκε δημοσκόπηση.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα προήλθε από συζήτηση στο thread ''Συγχώνευση και κατάργηση Πανεπιστημίων''.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
19DiMiTriS94
Νεοφερμένο μέλος

Έχεις δίκιο και εγώ εκτός της πόλης μου θέλω να σπουδάσω αλλά για να εγκαταλείψεις την πόλη σου πρέπει να υπάρχουν και λεφτά και τώρα πολλές οικογένειες αντιμετωπιζουν πρόβλημα...Βεβαια εδω ελλοχευει παλι ο κινδυνος να αρχισουμε να τα σκορπιζουμε σε ολες τις αγροτικες περιοχες της Ελλαδας. Καλα το κομπλεξ ειναι γενικα με τα οικονομικα και μαλιστα σε καιρο κρισης οχι απλα παραμενει αλλα διογκονεται. Και τελος υπαρχει και το αλλο πιος θα παει στην επαρχεια να σπουδασει. Οι πιο πολλοι δεν δεχονται να εγκαταληψουν με τιποτα την πολη τους. Ακομα και αν ειναι οικονομικο το προβλημα εστειες υπαρχουν και ολοι χωρανε. Αυτο το φαινομενο υπαρχει εντονοτατα στην Πατρα.
nPb
Επιφανές μέλος

Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγω εφυγα αν αναφερεσαι σε μενα. Κατι παιδια τυπου qwerty θελω να δω που θα σπουδασουν προπτυχιακα στην πολη τους θα κανουν μεταπτυχιακο και διδακτορικο στην πολη τους, θα παντρευτουν και θα κανουν παιδια στην πολη τους θα πεθανουν στην πολη τους τι θα εχουν να λενε στους μεταθανατιους.....Εγώ πάντως αν και δεν μένω σε μεγάλη πόλη δεν θα μπορούσα με ΤΙΠΟΤΑ να ζήσω σε χωριό. Φύγετε εσείς από την πόλη πρώτα και μετά κατακρίνετε όσους παραμένουν σε αυτές.![]()
Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Εγω εφυγα αν αναφερεσαι σε μενα. Κατι παιδια τυπου qwerty θελω να δω που θα σπουδασουν προπτυχιακα στην πολη τους θα κανουν μεταπτυχιακο και διδακτορικο στην πολη τους, θα παντρευτουν και θα κανουν παιδια στην πολη τους θα πεθανουν στην πολη τους τι θα εχουν να λενε στους μεταθανατιους.....
Το κακό πιο ακριβώς είναι; Δεν πάει σε όλους τους ανθρώπους το χωριό, και δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γι αυτό.
qwerty111
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην Αθήνα στο εμπ δεν σπουδάζεις;;;Εγω εφυγα αν αναφερεσαι σε μενα. Κατι παιδια τυπου qwerty θελω να δω που θα σπουδασουν προπτυχιακα στην πολη τους θα κανουν μεταπτυχιακο και διδακτορικο στην πολη τους, θα παντρευτουν και θα κανουν παιδια στην πολη τους θα πεθανουν στην πολη τους τι θα εχουν να λενε στους μεταθανατιους.....
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το κακό πιο ακριβώς είναι; Δεν πάει σε όλους τους ανθρώπους το χωριό, και δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γι αυτό.
Οτι ο ανθρωπος πρεπει να αλλαζει παραστασεις οχι μια ζωη ολο τα ιδια. Στο τελευταιο συμφωνω και δεν τους κατηγορω ας μην πανε στο χωριο ας πανε σε μεγαλα αστικα κεντρα ας παμε στο εξωτερικο αλλα να μην μενουν μια ζωη στην πολη τους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.