Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 01:58 Ο Sail Beg έγραψε: #101 08-08-14 01:58 Σε ευχαριστώ πολύ,κατεβαίνω σε 2-3 βδομάδες οπότε μάλλον εκεί θα ψάξω. Εντάξει δεν έχω θέμα με τα αστικά,θα κατέβω με αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα,οπότε αν θέλω να το ξενυχτήσω έχω την λύση αν και το αποφεύγω. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 02:26 Η Stavri_ έγραψε: #102 08-08-14 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: ευχαριστώ πολύ,κατεβαίνω σε 2-3 βδομάδες οπότε μαλλον εκεί θα ψάξω. Εντάξει δεν έχω θέμα με τα αστικά,θα κατέβω με αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα,οπότε αν θέλω ξενυχτήσω έχω την λύση αν και το αποφεύγω. Ευχαριστώ και πάλι. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε. Αν μπορείς να λύσεις το... μεταφορικό είσαι ο.κ! Απλά στο ειπα αυτο για τις συγκοινωνίες γιατί πολλούς τους προβληματιζει στο θεμα επιλογής περιοχης για σπιτι. Για όσους δεν αρέσκονται σε συχνά ξενύχτια και καθημερινά δρομολόγια στο κέντρο, οι περιοχές που σου είπα είναι ιδανικές. Γι αυτό και επέλεξα Αγυια βασικά. Εχει όλα όσα έψαχνα. Ησυχία (αποφευγεις τη κουραστικη βαβούρα του κεντρου), είναι ασφαλής περιοχή, εχει προσιτές τιμές σε νεοκτιστες πολύκατοικίες (μη μας πέσει και κανένας σοβας στο κεφάλι! ), είναι κοντά στο Πανεπιστήμιο. Καλή επιλογή σπιτιού να ευχηθώ και καλή αρχή στη σχολή σου! _______________________________ Και κάτι άλλο παιδιά που ισχυει στην Πάτρα, όπως φαντάζομαι θα συμβαίνει και στις άλλες πόλεις. Αν είστε σίγουροι για την πόλη που περάσατε, καλό είναι να αναζητήσετε σπίτι πριν βγουν οι βάσεις, γιατί ύστερα πλακώνει ο κόσμος κι ο ντουνιάς και τις τιμές για τα σπίτια τις τσιμπάνε εσκεμμένα! Ίσως έτσι εξασφαλισετε ένα πιο οικονομικό ενοίκιο. ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ σε όλους εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Αυγούστου 2014 Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 16:41 Ο Xaris SSSS: #103 08-07-15 16:41 Παιδιά τι ξέρετε σχετικά με τα Smik ? https://www.smik.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mary Jane Γιωργος15773 xriiistiiinaaa Αλκης Κ. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ευχαριστώ πολύ,κατεβαίνω σε 2-3 βδομάδες οπότε μάλλον εκεί θα ψάξω. Εντάξει δεν έχω θέμα με τα αστικά,θα κατέβω με αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα,οπότε αν θέλω να το ξενυχτήσω έχω την λύση αν και το αποφεύγω. Ευχαριστώ και πάλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_ Τιμώμενο Μέλος Η Stavri_ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 4.688 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2014 στις 02:26 Η Stavri_ έγραψε: #102 08-08-14 02:26 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: ευχαριστώ πολύ,κατεβαίνω σε 2-3 βδομάδες οπότε μαλλον εκεί θα ψάξω. Εντάξει δεν έχω θέμα με τα αστικά,θα κατέβω με αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα,οπότε αν θέλω ξενυχτήσω έχω την λύση αν και το αποφεύγω. Ευχαριστώ και πάλι. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε. Αν μπορείς να λύσεις το... μεταφορικό είσαι ο.κ! Απλά στο ειπα αυτο για τις συγκοινωνίες γιατί πολλούς τους προβληματιζει στο θεμα επιλογής περιοχης για σπιτι. Για όσους δεν αρέσκονται σε συχνά ξενύχτια και καθημερινά δρομολόγια στο κέντρο, οι περιοχές που σου είπα είναι ιδανικές. Γι αυτό και επέλεξα Αγυια βασικά. Εχει όλα όσα έψαχνα. Ησυχία (αποφευγεις τη κουραστικη βαβούρα του κεντρου), είναι ασφαλής περιοχή, εχει προσιτές τιμές σε νεοκτιστες πολύκατοικίες (μη μας πέσει και κανένας σοβας στο κεφάλι! ), είναι κοντά στο Πανεπιστήμιο. Καλή επιλογή σπιτιού να ευχηθώ και καλή αρχή στη σχολή σου! _______________________________ Και κάτι άλλο παιδιά που ισχυει στην Πάτρα, όπως φαντάζομαι θα συμβαίνει και στις άλλες πόλεις. Αν είστε σίγουροι για την πόλη που περάσατε, καλό είναι να αναζητήσετε σπίτι πριν βγουν οι βάσεις, γιατί ύστερα πλακώνει ο κόσμος κι ο ντουνιάς και τις τιμές για τα σπίτια τις τσιμπάνε εσκεμμένα! Ίσως έτσι εξασφαλισετε ένα πιο οικονομικό ενοίκιο. ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ σε όλους εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Αυγούστου 2014 Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 16:41 Ο Xaris SSSS: #103 08-07-15 16:41 Παιδιά τι ξέρετε σχετικά με τα Smik ? https://www.smik.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: ευχαριστώ πολύ,κατεβαίνω σε 2-3 βδομάδες οπότε μαλλον εκεί θα ψάξω. Εντάξει δεν έχω θέμα με τα αστικά,θα κατέβω με αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα,οπότε αν θέλω ξενυχτήσω έχω την λύση αν και το αποφεύγω. Ευχαριστώ και πάλι. Click για ανάπτυξη... Μια χαρά τότε. Αν μπορείς να λύσεις το... μεταφορικό είσαι ο.κ! Απλά στο ειπα αυτο για τις συγκοινωνίες γιατί πολλούς τους προβληματιζει στο θεμα επιλογής περιοχης για σπιτι. Για όσους δεν αρέσκονται σε συχνά ξενύχτια και καθημερινά δρομολόγια στο κέντρο, οι περιοχές που σου είπα είναι ιδανικές. Γι αυτό και επέλεξα Αγυια βασικά. Εχει όλα όσα έψαχνα. Ησυχία (αποφευγεις τη κουραστικη βαβούρα του κεντρου), είναι ασφαλής περιοχή, εχει προσιτές τιμές σε νεοκτιστες πολύκατοικίες (μη μας πέσει και κανένας σοβας στο κεφάλι! ), είναι κοντά στο Πανεπιστήμιο. Καλή επιλογή σπιτιού να ευχηθώ και καλή αρχή στη σχολή σου! _______________________________ Και κάτι άλλο παιδιά που ισχυει στην Πάτρα, όπως φαντάζομαι θα συμβαίνει και στις άλλες πόλεις. Αν είστε σίγουροι για την πόλη που περάσατε, καλό είναι να αναζητήσετε σπίτι πριν βγουν οι βάσεις, γιατί ύστερα πλακώνει ο κόσμος κι ο ντουνιάς και τις τιμές για τα σπίτια τις τσιμπάνε εσκεμμένα! Ίσως έτσι εξασφαλισετε ένα πιο οικονομικό ενοίκιο. ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ σε όλους εύχομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2015 στις 16:41 Ο Xaris SSSS: #103 08-07-15 16:41 Παιδιά τι ξέρετε σχετικά με τα Smik ? https://www.smik.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Παιδιά τι ξέρετε σχετικά με τα Smik ? https://www.smik.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.