Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 69.284 εγγεγραμμένα μέλη και 3.632.952 μηνύματα σε 108.107 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 1.545 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ευχαριστώ πολύ,κατεβαίνω σε 2-3 βδομάδες οπότε μαλλον εκεί θα ψάξω.
Εντάξει δεν έχω θέμα με τα αστικά,θα κατέβω με αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα,οπότε αν θέλω ξενυχτήσω έχω την λύση αν και το αποφεύγω.
Ευχαριστώ και πάλι.
Αν μπορείς να λύσεις το... μεταφορικό είσαι ο.κ! Απλά στο ειπα αυτο για τις συγκοινωνίες γιατί πολλούς τους προβληματιζει στο θεμα επιλογής περιοχης για σπιτι. Για όσους δεν αρέσκονται σε συχνά ξενύχτια και καθημερινά δρομολόγια στο κέντρο, οι περιοχές που σου είπα είναι ιδανικές. Γι αυτό και επέλεξα Αγυια βασικά. Εχει όλα όσα έψαχνα. Ησυχία (αποφευγεις τη κουραστικη βαβούρα του κεντρου), είναι ασφαλής περιοχή, εχει προσιτές τιμές σε νεοκτιστες πολύκατοικίες (μη μας πέσει και κανένας σοβας στο κεφάλι!
), είναι κοντά στο Πανεπιστήμιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.