΄Οπως είπα και στο αρχικό μου μήνυμα ασφαλώς δεν καταδικάζω όσους κάνουν! Η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα καταδικάσω κάποιον για την αισθητική του όσο κι αν δεν είναι του γούστου μου!
Επειδή όμως έχω ακούσει ότι το τατουάζ έχει μια φιλοσοφία πίσω του και δεν είναι ότι ξύπνησε κάποιος ένα πρωί και επειδή δεν είχε τι να κάνει, πήγε κι έκανε ένα τατουάζ, προσπαθώ να καταλάβω ποια είναι αυτή!
Ειλικρινά θέλω να καταλάβω γιατί όσο προσπάθησα να βρω τους λόγους μόνη μου, δεν κατέληξα σε κανένα συμπέρασμα! Τους συναισθηματικούς λόγους τους κρατάμε στην ψυχή μας και πολλές φορές δεν θέλουμε να τους εξωτερικεύσουμε κιόλας άρα δεν είναι ανάγκη να τους γράψουμε πάνω μας. Το ότι κάτι μας αρέσει πολύ, πάλι δεν το καταλαβαίνω! Και τα αγαπημένα μας ρούχα και κοσμήματα κάποια στιγμή τα βαριόμαστε και θέλουμε κάτι άλλο, το τατουάζ που θα έχουμε πάνω μας μέχρι να πεθάνουμε δεν θα το βαρεθούμε; (άσε που μου φαίνεται πολύ creepy αυτό)
Ειλικρινά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος που έχει κάνει λόγω φιλοσοφίας και όχι επειδή το έκανε ο κολλητός του ή επειδή είναι μόδα, το σκεπτικό του!