moxa15
Διάσημο μέλος

αλλά στους δίδυμους αδένες σας![]()
απλα αυτσ αυτο σιγουρα ποναει ΠΟΛΥ.σκεψου να γινει κανενα ατυχημα με τα μαλλιά,ή με το φερμουάρ κατα την διαρκεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kgkolfis
Εκκολαπτόμενο μέλος

απλα αυτσ αυτο σιγουρα ποναει ΠΟΛΥ.σκεψου να γινει κανενα ατυχημα με τα μαλλιά,ή με το φερμουάρ κατα την διαρκεια![]()
![]()
....χεχχε
![]()
epic fail.. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος

mras125
Νεοφερμένο μέλος

eleni27
Εκκολαπτόμενο μέλος

updown
Εκκολαπτόμενο μέλος

στα αρνητικα του παθη
Guest 018946
Επισκέπτης

kel12
Νεοφερμένο μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣΤι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε![]()
moxa15
Διάσημο μέλος

Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ
αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;;

περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι
στα αρνητικα του παθη
Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία).
Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος.
Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων?
Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all.
Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του.
Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων.
Ψιτ,αγόρι...if you see him,run:

Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος

Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος

elise.
Εκκολαπτόμενο μέλος

D.Gray-man
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι.Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός

Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός.
... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off.
wolfe4ever
Διάσημο μέλος

Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει.

-Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic-
Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα!
Aeneas
Πολύ δραστήριο μέλος

domenico
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή.
Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει.
-Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic-
Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα!
σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.