moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 15:01 Ο moxa15 έγραψε: #121 06-08-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από christos0987: αλλά στους δίδυμους αδένες σας Click για ανάπτυξη... απλα αυτσ αυτο σιγουρα ποναει ΠΟΛΥ.σκεψου να γινει κανενα ατυχημα με τα μαλλιά,ή με το φερμουάρ κατα την διαρκεια ....χεχχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:20 Ο kgkolfis έγραψε: #122 08-08-11 10:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απλα αυτσ αυτο σιγουρα ποναει ΠΟΛΥ.σκεψου να γινει κανενα ατυχημα με τα μαλλιά,ή με το φερμουάρ κατα την διαρκεια ....χεχχε Click για ανάπτυξη... epic fail.. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 14:25 Ο MetalChest: #123 08-08-11 14:25 Παντού είναι ωραία αρκεί να σου ταιριάζουν. Εκεί που μου χτυπάει άσχημα είναι στο αυτί. Αλλά ντάξει... δεν τα φοράω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Η Nenoula έγραψε: #124 09-08-11 12:52 εγω δεν εχω προβλημα φοραει ο αλλος σκουλαρικι ή οχι.το θεμα ειναι αν του παει ή αν δεν του παει.αν σου παει μεγια σου με χαρα σου ομως αν εισαι χαλια δε φαινεσαι και εσυ ωραιος.anyway,οπως και να χει δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτηρισω καποιον απο το σκουλαρικι.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mras125 Νεοφερμένο μέλος Ο mras125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:01 Ο mras125 έγραψε: #125 27-08-11 19:01 Λοιπόν αλάνια σκέφτομαι και γω να κάνω τρύπες. δύο στο αριστερό.μια ειναι μα*****. όλοι μια εχουν. το μονο θεμα ειναι πως το λεω στον πατερα, πως να το φερω στην συζητηση πειτε καμια ιδεα πως να του πω ότι ξερεις θελω να βαλω σκουλαρικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 00:49 Η eleni27 έγραψε: #126 29-08-11 00:49 no problem, be cool δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω μοντέρνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:28 Ο updown έγραψε: #127 29-08-11 01:28 φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christos0987: αλλά στους δίδυμους αδένες σας Click για ανάπτυξη... απλα αυτσ αυτο σιγουρα ποναει ΠΟΛΥ.σκεψου να γινει κανενα ατυχημα με τα μαλλιά,ή με το φερμουάρ κατα την διαρκεια ....χεχχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kgkolfis Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kgkolfis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 259 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 10:20 Ο kgkolfis έγραψε: #122 08-08-11 10:20 Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απλα αυτσ αυτο σιγουρα ποναει ΠΟΛΥ.σκεψου να γινει κανενα ατυχημα με τα μαλλιά,ή με το φερμουάρ κατα την διαρκεια ....χεχχε Click για ανάπτυξη... epic fail.. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 14:25 Ο MetalChest: #123 08-08-11 14:25 Παντού είναι ωραία αρκεί να σου ταιριάζουν. Εκεί που μου χτυπάει άσχημα είναι στο αυτί. Αλλά ντάξει... δεν τα φοράω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Η Nenoula έγραψε: #124 09-08-11 12:52 εγω δεν εχω προβλημα φοραει ο αλλος σκουλαρικι ή οχι.το θεμα ειναι αν του παει ή αν δεν του παει.αν σου παει μεγια σου με χαρα σου ομως αν εισαι χαλια δε φαινεσαι και εσυ ωραιος.anyway,οπως και να χει δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτηρισω καποιον απο το σκουλαρικι.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mras125 Νεοφερμένο μέλος Ο mras125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:01 Ο mras125 έγραψε: #125 27-08-11 19:01 Λοιπόν αλάνια σκέφτομαι και γω να κάνω τρύπες. δύο στο αριστερό.μια ειναι μα*****. όλοι μια εχουν. το μονο θεμα ειναι πως το λεω στον πατερα, πως να το φερω στην συζητηση πειτε καμια ιδεα πως να του πω ότι ξερεις θελω να βαλω σκουλαρικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 00:49 Η eleni27 έγραψε: #126 29-08-11 00:49 no problem, be cool δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω μοντέρνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:28 Ο updown έγραψε: #127 29-08-11 01:28 φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alehunter: απλα αυτσ αυτο σιγουρα ποναει ΠΟΛΥ.σκεψου να γινει κανενα ατυχημα με τα μαλλιά,ή με το φερμουάρ κατα την διαρκεια ....χεχχε Click για ανάπτυξη... epic fail.. Δεν θέλω καν να το σκέφτομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest Δραστήριο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 480 μηνύματα. 8 Αυγούστου 2011 στις 14:25 Ο MetalChest: #123 08-08-11 14:25 Παντού είναι ωραία αρκεί να σου ταιριάζουν. Εκεί που μου χτυπάει άσχημα είναι στο αυτί. Αλλά ντάξει... δεν τα φοράω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Η Nenoula έγραψε: #124 09-08-11 12:52 εγω δεν εχω προβλημα φοραει ο αλλος σκουλαρικι ή οχι.το θεμα ειναι αν του παει ή αν δεν του παει.αν σου παει μεγια σου με χαρα σου ομως αν εισαι χαλια δε φαινεσαι και εσυ ωραιος.anyway,οπως και να χει δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτηρισω καποιον απο το σκουλαρικι.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mras125 Νεοφερμένο μέλος Ο mras125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:01 Ο mras125 έγραψε: #125 27-08-11 19:01 Λοιπόν αλάνια σκέφτομαι και γω να κάνω τρύπες. δύο στο αριστερό.μια ειναι μα*****. όλοι μια εχουν. το μονο θεμα ειναι πως το λεω στον πατερα, πως να το φερω στην συζητηση πειτε καμια ιδεα πως να του πω ότι ξερεις θελω να βαλω σκουλαρικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 00:49 Η eleni27 έγραψε: #126 29-08-11 00:49 no problem, be cool δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω μοντέρνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:28 Ο updown έγραψε: #127 29-08-11 01:28 φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παντού είναι ωραία αρκεί να σου ταιριάζουν. Εκεί που μου χτυπάει άσχημα είναι στο αυτί. Αλλά ντάξει... δεν τα φοράω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nenoula Δραστήριο μέλος Η Ελένη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 540 μηνύματα. 9 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Η Nenoula έγραψε: #124 09-08-11 12:52 εγω δεν εχω προβλημα φοραει ο αλλος σκουλαρικι ή οχι.το θεμα ειναι αν του παει ή αν δεν του παει.αν σου παει μεγια σου με χαρα σου ομως αν εισαι χαλια δε φαινεσαι και εσυ ωραιος.anyway,οπως και να χει δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτηρισω καποιον απο το σκουλαρικι.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mras125 Νεοφερμένο μέλος Ο mras125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:01 Ο mras125 έγραψε: #125 27-08-11 19:01 Λοιπόν αλάνια σκέφτομαι και γω να κάνω τρύπες. δύο στο αριστερό.μια ειναι μα*****. όλοι μια εχουν. το μονο θεμα ειναι πως το λεω στον πατερα, πως να το φερω στην συζητηση πειτε καμια ιδεα πως να του πω ότι ξερεις θελω να βαλω σκουλαρικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 00:49 Η eleni27 έγραψε: #126 29-08-11 00:49 no problem, be cool δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω μοντέρνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:28 Ο updown έγραψε: #127 29-08-11 01:28 φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν εχω προβλημα φοραει ο αλλος σκουλαρικι ή οχι.το θεμα ειναι αν του παει ή αν δεν του παει.αν σου παει μεγια σου με χαρα σου ομως αν εισαι χαλια δε φαινεσαι και εσυ ωραιος.anyway,οπως και να χει δεν υπαρχει περιπτωση να χαρακτηρισω καποιον απο το σκουλαρικι.8) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mras125 Νεοφερμένο μέλος Ο mras125 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Αυγούστου 2011 στις 19:01 Ο mras125 έγραψε: #125 27-08-11 19:01 Λοιπόν αλάνια σκέφτομαι και γω να κάνω τρύπες. δύο στο αριστερό.μια ειναι μα*****. όλοι μια εχουν. το μονο θεμα ειναι πως το λεω στον πατερα, πως να το φερω στην συζητηση πειτε καμια ιδεα πως να του πω ότι ξερεις θελω να βαλω σκουλαρικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 00:49 Η eleni27 έγραψε: #126 29-08-11 00:49 no problem, be cool δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω μοντέρνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:28 Ο updown έγραψε: #127 29-08-11 01:28 φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν αλάνια σκέφτομαι και γω να κάνω τρύπες. δύο στο αριστερό.μια ειναι μα*****. όλοι μια εχουν. το μονο θεμα ειναι πως το λεω στον πατερα, πως να το φερω στην συζητηση πειτε καμια ιδεα πως να του πω ότι ξερεις θελω να βαλω σκουλαρικια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni27 Εκκολαπτόμενο μέλος Η eleni27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 300 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 00:49 Η eleni27 έγραψε: #126 29-08-11 00:49 no problem, be cool δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω μοντέρνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:28 Ο updown έγραψε: #127 29-08-11 01:28 φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
no problem, be cool δεν έχω πρόβλημα, το βρίσκω μοντέρνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
updown Εκκολαπτόμενο μέλος Ο updown αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:28 Ο updown έγραψε: #127 29-08-11 01:28 φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 01:40 Ο Guest 018946: #128 29-08-11 01:40 Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kel12 Νεοφερμένο μέλος Η kel12 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:03 Η kel12 έγραψε: #129 29-08-11 02:03 Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2011 στις 02:08 Ο Guest 018946: #130 29-08-11 02:08 Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kel12: Τι αλλο θα ακουσω δηλαδη... Το σκουλαρικι δεν εχει να λεει τιποτα σιγα το πραμα, μια ασημαντη πινελια που τη φοραει οποιος θελει.. Σε μερικους παει πολυ σαν στυλ χωρις να σημαινει οτι οι γονεις τους δε νοιαζονται γι αυτους.. Ελεος, ουτε στο δημοτικο δε λεγαμε οτι το σκουλαρικι ειναι μαγκια και σιγουρα αυτοι που το κατηγοριοποιουν ετσι ευθυνονται για οποιαδηποτε τετοια αντιληψη υπαρχει ακομα... απλα χαλαρωστε Click για ανάπτυξη... κανεις λαθος. Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Τελος θεωρω το σκουλαρικι στα αγορια μια απιστευτη καγκουρια και επιδιξιομανιας . Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15 Διάσημο μέλος Ο moxa15 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 3.328 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 03:18 Ο moxa15 έγραψε: #131 29-08-11 03:18 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Του τυπου ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΓΚΑΣ Click για ανάπτυξη... αναλογα,αν ειναι απο το δεξι;;μαγκισα;; περα ομως απο αυτο,γιατι αν εχεις τρυπα και στα 2 αυτια δεν θεωρεισαι μπαι αλλα στραιτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:39 Ο Mr. Crowley: #132 29-08-11 04:39 Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από updown: φανερωνει ανθρωπο ακκαλιεργητο και ελλειψη παιδειας.μυαλο τετραγωνο διχως ψεγαδι καμωμενος.αδυναμος απεναντι στα αρνητικα του παθη Click για ανάπτυξη... Αρνητικά πάθη?Elaborate,please.I mean,θέλει πολλή προσπάθεια (και πολύ πηγμένο ασβέστη κάτω απ'το σκαλπ),για να κάθεσαι να προσπαθείς να "ηθικοποιήσεις" κάτι υποκειμενικό,όπως η εξωτερική εμφάνιση.Δεν έχουμε...fashion police,ο καθένας φοράει ό,τι γουστάρει,ffs.Δεν ξέρω από ποιο συνέδριο των σκληροπυρηνικών του Tea Party Movement ξεπήδησες,but I'm sorry pal,μην προσπαθείς να κρύψεις τις σκοταδιστικές σου προκαταλήψεις πίσω από υποτιθέμενα και αναιτιολογήτα ελλείματα παιδείας (θα μου πεις,εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας "παιδεία" και "καλλιέργεια",όταν κυκλοφορούν ελεύθερα κάτι κωθώνια που θέλουν τα παιδιά να διδάσκονται..."Creationism" στα σχολεία). Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Το να φορας σκουλαρικι ειναι συνηθως μια πραξη ψευτοαπομαζοποιησης.Σκουλαρικια φορανε ατομα χωρις μυαλο διοτι νομιζουν οτι θα "ξεχωρισουν" απο την μαζα.Ενα εχω να σου πω οτι φορας σκουλαρικι δεν σημαινει οτι απομαζοποιησαι ΡΕ!Νομιζουν οτι ειναι μαγκες ,οτι ειναι καποιοι . Ε, λοιπον οχι δεν εισαι πιο μαγκας επειδη κουβαλας με το αυτι σου 10 γραμμαρια σιδηρου.Ειναι αντιαισθητικο , απωθητικο και οπως ειχει ειπωθει φανερωνει ελλειψη στοιχειωδης παιδειας η οποια οφειλεται κυριως απο την αδιαφορια του στενου οικογενιακου περιβαλλοντος. Click για ανάπτυξη... Αντιαισθητικό και απωθητικό?Από πότε η αισθητική έγινε αντικειμενική και βάσει ποιων κριτηρίων? Το σκουλαρίκι δεν είναι ούτε δείγμα μαγκιάς,ούτε απομαζοποίησης (wow,such a cool word,you'll get an A+ in language),είναι απλά ένα αξεσουάρ που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι,that's all. Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: Με την εμφανιση μπορεις να ψυχολογησεις ανετα καποιον. Επισης, μπορεις να γνωριζεις τι παιζει με τους γονεις του κτλπ και απο την γενικοτερη συμπεριφορα του. Click για ανάπτυξη... Οκ,είμαι σίγουρα στο ischool?Έχω αρχίσει και νομίζω ότι βρίσκομαι στο forum των Ρεπουμπλικάνων. Ψιτ,αγόρι...if you see him,run: Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίκος4 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 214 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2011 στις 04:53 Ο Νίκος4 έγραψε: #133 29-08-11 04:53 δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δε μαρεσει προσωπικα.δεν θα εβαζα αλλα δεν με ενοχλει κιολας αν καποιοι τα γουσταρουν κ τα φορανε.Οπως τη βρισκει ο καθενας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rebel1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Rebel1 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 969 μηνύματα. 30 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο Rebel1 έγραψε: #134 30-08-11 12:33 εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω ειχα παλιοτερα αλλα το βαρεθηκα και το βγαλα..μια βλακεια ειναι τελικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elise. Εκκολαπτόμενο μέλος Η elise. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 137 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:06 Η elise. έγραψε: #135 03-10-11 21:06 αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αδιάφορο, σε άλλους πάει, σε άλλους όχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
D.Gray-man Εκκολαπτόμενο μέλος Ο D.Gray-man αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 316 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:11 Ο D.Gray-man: #136 03-10-11 21:11 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός Click για ανάπτυξη... Δεν έχω πρόβλημα. Φοράωφ σκουλαρίκι, σταυρό, δαχτυλίδια (δύο), και όχι ρολόι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:38 Η Vampi έγραψε: #137 03-10-11 21:38 ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 3 Οκτωβρίου 2011 wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΛΑΤΡΕΥΩ το σκουλαρίκι στο φρύδι σε αγόρια. Βέβαια το σκουλαρίκι θέλει και κάποιο στυλ, καποια εμφάνιση ε Αρχική Δημοσίευση από fockos: Σκουλαρίκι είναι γυναικείο. Το μόνο αντρικό κόσμημα είναι το ρολόι αντε και ένας σταυρός. Click για ανάπτυξη... ... και ΜΙΣΩ τους σταυρούς. Ειδικά τους βαπτιστικούς τους χρυσούς. Such a huge turn off. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
wolfe4ever Διάσημο μέλος Η wolfe4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.243 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:43 Η wolfe4ever: #138 03-10-11 21:43 Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 35 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Sotiris.Y bboys kalhkardia Philologist spring day Tommy_civil Prak Makis7 Griff iminspain jimis2001 luisnazariodelima Slytherin tsiobieman Στεφανος56 SlimShady Josua Viedo Rene2004 jul25 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aeneas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Aeneas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.353 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:47 Ο Aeneas έγραψε: #139 03-10-11 21:47 Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 8 9 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 7 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγω θα βάλω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenico Εκκολαπτόμενο μέλος Ο domenico αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 123 μηνύματα. 3 Οκτωβρίου 2011 στις 21:49 Ο domenico έγραψε: #140 03-10-11 21:49 Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από wolfe4ever: Ένας καθηγητής μας είπε ότι όποιο αγόρι φορά σκουλαρίκι είναι αδελφή. Αν είναι δυνατόν!! Στη ζωή σας πρέπει να 'στε στρέιτ λέει. -Είπε και ότι το να 'σαι ομοφυλόφιλος είναι διεστραμμένο, αλλά αυτό είναι off topic- Ο δ.ντης μάλιστα το απαγόρεψε στα αγόρια και την έκφραση του προσωπικού στυλ τη βάλαμε στα αιτήματα της αποχής σήμερα! Click για ανάπτυξη... σε τι σχολεία πηγαίνετε? σιριουσλι! εμένα δηλαδή με ταττο και πιρσινκγ στο χείλος έπρεπε να με έχουν αποβάλλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.