καποιες ειναι ρηξικελευθες αρκετα για να μου δωσουν την ευκαιρια να συμμετασχω στην ευρωπαικη βουλη των εφηβων το 2010.
Και μένα κάποιες είναι διαφορετικές αρκετά ώστε να με ωθήσουν στο να πετάω πετρίδια απ'έξω απ'τη Βουλή.Που κολλάει αυτό,in the first place?
ο νιτσε σου απανταει με τα λεγομενα του θα τον αμφισβητησεις?προσεχε!οι σκεψεις ειναι οι σκιες των αισθηματων μας παντοτε σκοτεινοτερες κενοτερες και απλουστερες.γι αυτο ζητησα και τη συνδρομη της αννας
Τον λατρεύω τον Νίτσε,truly.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τον δέχομαι σαν ευαγγέλιο.Τον αμφισβητώ φυσικά,και νομίζω η αμφισβήτηση είναι πολύ πιο κοντά στο νιτσεϊκό πνεύμα,όντας και ο ίδιος ο Νίτσε μηδενιστής.Still,ούτε αυτό βλέπω τι σχέση έχει με την κουβέντα.
πρωτα απο ολα μη μου προσθετετε λογια που δεν εχω πει,ειναι ευκολο αυτο!ποια σατκη ηθικη?
Αστική ηθική,man.Είναι το σύνολο των καθιερωμένων αντιλήψεων της καθεστηκυίας τάξης (της αστικής),σχετικά με τη ζωή και την κοινωνία.
.χαιρω πολυ και οι γκει κανουν αυτο και αυτο και οι ροκαδες αυτο και οι γκοθαδες αυτο.
Ποιες υποκατηγορίες?Τι ρατσισμός είναι αυτός?Οι gay π.χ.,ή οι γκοθάδες που ανέφερα εγώ,δεν είναι άνθρωποι?
προσπαθουμε να φωτισουμε λιγο την αντικειμενικη πλευρα του θεματος πραγμα που ειναι αρκετα δυσκολο ομολογω να πω.απολυτη αληθεια δεν υπαρχει.αλλα το να χαρακτηριζεται καποιος σκοπιμως και επανελλειμενως οπισθοδρομικος δηλωνει αν μη τι αλλο αδυναμια στο λογο.
Μα δεν έχει αντικειμενική πλευρά το θέμα,man.Απλά it's just a matter of perspective.Σε άλλους αρέσει να φοράνε σκουλαρίκι,σε άλλους όχι,σε άλλους αρέσει το παστίτσιο,σε άλλους δεν αρέσει,that's all.
Btw,δεν αντιλαμβάνεσαι και εσύ ο ίδιος τους μεγατόνους της ειρωνείας,να μιλάς για αδυναμία στον λόγο όταν κάνεις σωρηδόν τα ορθογραφικά και έχεις βιάσει κάθε μορφή συνοχής του γραπτού λόγου?
τι says who?το δεον το κινωνικα αποδεκτο απο την πλειοψηφια των ανθρωπων των ελληνων.\
Maybe it is,maybe not.Και αν είναι,καιρός να αλλάξει.