Guest 272341
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elefantaki07
Νεοφερμένο μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ(Γ' πηγαίνω αλλά αυτό είναι της αδερφής μου) θέλω να βγάλω +19000. Έχω σκοπό να σπουδάσω αρχιτεκτονική και μετά να ξαναδώσω για ψωχολογία. Ύστερα θα τ6α συνδιάσω.
Ωραία η ψωχολογία. Και η ψοφολογία ακόμα καλύτερη.
koufontinas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ωραία η ψωχολογία. Και η ψοφολογία ακόμα καλύτερη.
Ναι, και η ψοφολαγνεια καλη ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggeliki+basilis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαργαρίτα22602
Νεοφερμένο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Αν δεν περασω θα παω χημικο η φυσικο.Θα δουμε
chris_90
Διάσημο μέλος

Λενε οτι η Θεσσαλονικη ειναι η μονη πολη που γραφεται με δυο "σ" και προφερεται με δυο "λ". Εσυ τα συνδυασες και τα 2.[...] θεσσαλλονικης [...]

Πλακα κανω φυσικα.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Ηξερε πως η το σ η το λ ηταν διπλο,οποτε τα βαλα και τα δυο για σιγουρια.Λενε οτι η Θεσσαλονικη ειναι η μονη πολη που γραφεται με δυο "σ" και προφερεται με δυο "λ". Εσυ τα συνδυασες και τα 2.
Πλακα κανω φυσικα.

hearts_alive
Νεοφερμένο μέλος

Γι'αυτό έχω βάλει στο στόχαστρο το τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ όπου μπορώ να εξειδικευτώ και πριν το πτυχίο σ'αυτό που γουστάρω και αγαπάω να κάνω.
Η βάση είναι υψηλή (πέρυσι 19089, φέτος θα ήθελα να πέσει κάπως για να είμαι πιο σίγουρος, αλλά δεν μπορώ να να προβλέψω τίποτα) αλλά σε όλο το λύκειο είμαι σε υψηλό επίπεδο και ελπίζω πως στις εξετάσεις θα συγκεντρώσω τα απαραίτητα μόρια.
Σήμερα πάντως πέταξα γύρω στα 50 μόρια ΑΟΔΕ (στα 20000)... πρέπει να'μαι ο μόνος που θα έχει γράψει καλύτερα στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης απ'ότι σ'αυτό το κωλομάθημα... :-P
tomkarachris
Νεοφερμένο μέλος

eee ειμαι και εγω εδω!Λατρεύω τον προγραμματισμό και γενικά ό,τι έχει να κάνει με την ανάπτυξη λογισμικού για ηλεκτρονικους υπολογιστές...
Γι'αυτό έχω βάλει στο στόχαστρο το τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ όπου μπορώ να εξειδικευτώ και πριν το πτυχίο σ'αυτό που γουστάρω και αγαπάω να κάνω.
Η βάση είναι υψηλή (πέρυσι 19089, φέτος θα ήθελα να πέσει κάπως για να είμαι πιο σίγουρος, αλλά δεν μπορώ να να προβλέψω τίποτα) αλλά σε όλο το λύκειο είμαι σε υψηλό επίπεδο και ελπίζω πως στις εξετάσεις θα συγκεντρώσω τα απαραίτητα μόρια.
Σήμερα πάντως πέταξα γύρω στα 50 μόρια ΑΟΔΕ (στα 20000)... πρέπει να'μαι ο μόνος που θα έχει γράψει καλύτερα στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης απ'ότι σ'αυτό το κωλομάθημα... :-P

epk
Νεοφερμένο μέλος

Υ.Γ.: Καλύτερο είναι αυτό ή το Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου;
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Aααα μαλιστα.Διπλα-διπλα θα μαστε.στην ιατρικη σχολη αριστοτελειου πανεπιστημιου θεσσαλονικης
blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Zod
Δραστήριο μέλος

Aααα μαλιστα.Διπλα-διπλα θα μαστε.
Ένα από τα ίδια και γω

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Παλι αυτοκριτικη κανεις;για μενα και για σενα να λες ...ο αλλος ειναι αχρηστος

blacksheep
Πολύ δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.