thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:28 Ο thanous18: #61 26-10-09 19:28 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ποτε δεν ειπα κατι τετοιο...ακου εκει για να χω εμπειριες μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:21 Ο Anthony έγραψε: #62 26-10-09 20:21 Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:25 Ο thanous18: #63 26-10-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο Anthony έγραψε: #64 26-10-09 20:35 Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:38 Ο thanous18: #65 26-10-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Click για ανάπτυξη... για να το λες κατι ξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο SICX έγραψε: #66 26-10-09 23:46 οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:04 Ο babisgr έγραψε: #67 27-10-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Click για ανάπτυξη... :nono::nono: οχι ποτε δεν ειπα κατι τετοιο...ακου εκει για να χω εμπειριες μονο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:21 Ο Anthony έγραψε: #62 26-10-09 20:21 Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:25 Ο thanous18: #63 26-10-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο Anthony έγραψε: #64 26-10-09 20:35 Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:38 Ο thanous18: #65 26-10-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Click για ανάπτυξη... για να το λες κατι ξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο SICX έγραψε: #66 26-10-09 23:46 οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:04 Ο babisgr έγραψε: #67 27-10-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:25 Ο thanous18: #63 26-10-09 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο Anthony έγραψε: #64 26-10-09 20:35 Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:38 Ο thanous18: #65 26-10-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Click για ανάπτυξη... για να το λες κατι ξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο SICX έγραψε: #66 26-10-09 23:46 οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:04 Ο babisgr έγραψε: #67 27-10-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anthony Δραστήριο μέλος Ο Anthony αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 697 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο Anthony έγραψε: #64 26-10-09 20:35 Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:38 Ο thanous18: #65 26-10-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Click για ανάπτυξη... για να το λες κατι ξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο SICX έγραψε: #66 26-10-09 23:46 οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:04 Ο babisgr έγραψε: #67 27-10-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 20:38 Ο thanous18: #65 26-10-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Click για ανάπτυξη... για να το λες κατι ξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο SICX έγραψε: #66 26-10-09 23:46 οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:04 Ο babisgr έγραψε: #67 27-10-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Και κατι ακομα...μεχρι 5 ειναι συναισθημα...απο 5 και πανω ειναι παρ.....ζα...... Click για ανάπτυξη... για να το λες κατι ξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 23:46 Ο SICX έγραψε: #66 26-10-09 23:46 οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:04 Ο babisgr έγραψε: #67 27-10-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:04 Ο babisgr έγραψε: #67 27-10-09 00:04 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13 Πολύ δραστήριο μέλος Ο tebelis13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 1.256 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:06 Ο tebelis13: #68 27-10-09 00:06 Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Ακριβως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:45 Ο SICX έγραψε: #69 27-10-09 00:45 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Πέρνοντας ως αφορμή την γνώμη και όχι το πρόσωπο(το post έπεσε κατα τύχη στα μάτια μου) θέλω να πω το εξής: Με την πρώτη γυναίκα που θα γνωρίσεις(γενικά μιλάω, δεν το λέω σε σένα, για να μην παρεξηγηθούμε) θα αφήσεις ένα μεγάλο μέρος της καρδιάς σου σε αυτήν, στην επόμενη ένα άλλο μέρος και ούτω καθεεξης. Τελικά θα μείνει ένα μικρό μέρος για να δώσεις σε αυτή που πραγματικά αγαπάς, ενώ θα ήθελες να της προσφέρεις περισσότερο.Δεν έχει μια λογική βάση? Γιατί να μην αγαπήσεις κατευθείαν αυτή που πιστεύεις ότι αγαπάς στα αλήθεια, δεν μιλάω για το αν θα αποτύχεις στην επιλογή σου(γιατί αυτό είναι άλλο θέμα που πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά),και να δωθείς εξ ολοκλήρου σε αυτήν? Τί λέτε πάνω σε αυτό? Click για ανάπτυξη... λογικα για να εισαι πιο εμπειρος σε αυτην που αγαπας πραγματικα...ξερεις καμια φορα ο πρωτος σου ερωτας (αληθηνος) ειναι και ο τελευταιος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
orathac Πολύ δραστήριο μέλος Ο Γεώργιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 1.579 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:48 Ο orathac έγραψε: #70 27-10-09 00:48 Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διάβασα στο τίτλο "Σεξουαλική ζωή των νεκρών" και λέω μέσα μου τι ηλίθιο θέμα βρήκαν πάλι. Α ναι για να μην σβηστεί το μήνυμα μου συμφωνώ με τον από πάνω... τώρα είμαι όν τόπικ.... yay. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 00:49 Η Vampi έγραψε: #71 27-10-09 00:49 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Ο SICX έγραψε: #72 27-10-09 01:00 προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
προς τι τα γελια Vampi?????.......α, διαβασα καπου "ζωη χωρις σεξ ειναι σαν πουλι χωρις φτερα!", βασικα ειναι σαν φτερα χωρις πουλι (για τα αγορια) θα ελεγα........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:00 Η Vampi έγραψε: #73 27-10-09 01:00 Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διάβασε το ποστ του Γιώργη πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:06 Ο SICX έγραψε: #74 27-10-09 01:06 ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ααααααααα.........οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 01:22 Η razorbladeDream: #75 27-10-09 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Anthony: Αυτο ειναι αληθεια....αναμεσα στον ερωτα και το σεξ υπαρχουν πολλες διαφορες..συναισυηματικες και μη...στο σεξ μπορεις να ριξεις και κανα σκαμπιλι αντε ενα ελαφρυ μπινελικι...στον ερωτα οχι ομως.....και κατι ακομα...ο χειροκινιτος ερωτας θεωρειται και σεξ........κοσμια το ειπα,δεν εχεις παραπονο admin... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από thanous18: ακριβως.... μπορει να υπαρχει σεξ χωρις ερωτα αλλα ο ερωτας οδηγει στο σεξ με εναν διαφορετικο τροπο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από SICX: οταν κανεις σεξ ενω εισαι ερωτευμενος/η εκφραζεις αγαπη, ειναι μονο θεμα συναισθηματων που θες να εκφρασεις στον αλλον. οταν το κανεις ετσι στο αοριστο απλα αναζητεις απολαυση. αλλο μ'αρεσει καποιος/α και αλλο αγαπαω και ειμαι ερωτευμενος/η με καποιον/α........ Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω πως υπαρχει ερωτας,μονο σχεσεις συναλλαγης,ποτε δεν υπηρξε ανα τους αιωνες,δλδ δεν εννοω πως ειναι της εποχης ή του σημερα σπανια περιπτωση ο ερωτας απο αρχαιοτατων χρονων ελαχιστες περιπτωσεις-εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν το κανονα,δεν λεω τυχερος-η οποιος-α τον ζησει αλλα το θεωρω σχεδον αδυνατο οι σχεσεις στο 80% (και λιγο ειπα) ειναι σχεσεις του "παρε-δωσε" σου δινω,τοτε μου δινεις,δεν μου ανταποδιδεις; τοτε το ξεχναμε αντε γεια δυστυχως νομιζω πως συμβαινει πολυ αυτο,δεν μπαινουμε στο κοπο να αναλωθουμε σε κατι που δεν μας ανταποδιδεται,ειναι ενα χαρακτηριστικο νομιζω των ανθρωπινων σχεσεων και οποιος κανει το ανιθετο συνηθως λαμβανει σχολια του τυπου "μα καλα,μαλακας εισαι κανε κατι οσο ειναι καιρος μπλα μπλα" ή "τι στεναχωριεσσαι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες..." ειναι μονο μερικα παραδειγματα.Η συναλλαγη μπορει να μην ειναι αμεση ή κυριολεκτικη-υλιστικη αλλα και παλι δεν παυει να αποτελει συναλλαγη.. Η σεξουαλικη ζωη των νεων στο μεγαλυτερο ποσοστο ειναι απλα μια αποδειξει μαγκιας ή μεγαλωματος-ωριμοτητας οτι κοιτα εκανα σεξ και κατι τρεχει στα γυφτικα.και δεν μπορω ενα μυγοχεσμα 14χρονο να το παιζει εμπειρος επειδη απλα ξεσπασε τα αποθημενα του και τα οικογενικα προβληματα κανοντας σεξ και επειδη επειτα ειχε την ψευδαισθηση οτι πλεον μπορει να αποκαλειται "αντρας ή γυναικα" αντιστοιχα.Δεν λεω υπαρχουν και καποιες σπανιες περιπτωσεις που μιλαμε για καποια αμοιβαια συναισθηματικη αλληλεπιδραση που εχει ως αποκορυφωμα το σεξ αλλα αυτο το θεωρω σπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 12:30 Ο SICX έγραψε: #76 27-10-09 12:30 με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 13:13 Ο thanous18: #77 27-10-09 13:13 Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SICX: με λυπη διαπιστωνω οτι εχεις δικιο.... Click για ανάπτυξη... οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:08 Η christina141: #78 27-10-09 15:08 Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thanous18: οντως ρε γαμωτο κατι τετοιο συμβαινει... Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:09 Ο M4dn3sS έγραψε: #79 27-10-09 15:09 Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 4 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από christina141: δεν υπαρχει ερωτας παιδια,ολοι κοιτανε να περασουν καλα κ μετα κανουν σαν να μην εγινε τιποτα.....διχως να νοιαζονται,χεστηκαν κιολας....τελικα πρεπει ολοι να γινουμε ζωα κ αναισθητα για να αρεσουμε... Click για ανάπτυξη... Κάνεις μέγα λάθος...Επειδή κάποιος σε απογοήτευσε αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει έρωτας.Να μείνεις αυτό που είσαι και να μην αλλάξεις για κανέναν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vampi Περιβόητο μέλος Η Vampi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.192 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 15:10 Η Vampi έγραψε: #80 27-10-09 15:10 Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σιγά μη γίνω έτσι για να αρέσω. Μην τρελαθούμε. Δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα έρωτας/αγάπη κ.λπ. Δε νομίζω να είναι όλοι έτσι πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.