nfk Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 185 μηνύματα. 27 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:00 Ο nfk έγραψε: #41 27-12-08 21:00 Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Ο ξαροπ έγραψε: #42 28-12-08 19:26 Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο qwertyuiop: #43 28-12-08 19:33 Απολύτως φυσιολογικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Ο Liakouras: #44 28-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Click για ανάπτυξη... κοιτα επειδή είσαι μικρός το να έχεις την άποψη "sex?-δεν με ενδιαφέρει" μου φένεται απολύτως φυσιολογική.Τώρα "μπλιάχ"? λίκο ακραίο αλλά και πάλι σχετικά λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:08 Η piou* έγραψε: #45 29-12-08 21:08 Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Η fabulous έγραψε: #46 29-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Click για ανάπτυξη... Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η piou* έγραψε: #47 29-12-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:26 Ο ξαροπ έγραψε: #42 28-12-08 19:26 Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο qwertyuiop: #43 28-12-08 19:33 Απολύτως φυσιολογικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Ο Liakouras: #44 28-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Click για ανάπτυξη... κοιτα επειδή είσαι μικρός το να έχεις την άποψη "sex?-δεν με ενδιαφέρει" μου φένεται απολύτως φυσιολογική.Τώρα "μπλιάχ"? λίκο ακραίο αλλά και πάλι σχετικά λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:08 Η piou* έγραψε: #45 29-12-08 21:08 Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Η fabulous έγραψε: #46 29-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Click για ανάπτυξη... Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η piou* έγραψε: #47 29-12-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:33 Ο qwertyuiop: #43 28-12-08 19:33 Απολύτως φυσιολογικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Ο Liakouras: #44 28-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Click για ανάπτυξη... κοιτα επειδή είσαι μικρός το να έχεις την άποψη "sex?-δεν με ενδιαφέρει" μου φένεται απολύτως φυσιολογική.Τώρα "μπλιάχ"? λίκο ακραίο αλλά και πάλι σχετικά λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:08 Η piou* έγραψε: #45 29-12-08 21:08 Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Η fabulous έγραψε: #46 29-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Click για ανάπτυξη... Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η piou* έγραψε: #47 29-12-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απολύτως φυσιολογικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Liakouras Δραστήριο μέλος Ο Liakouras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 410 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:31 Ο Liakouras: #44 28-12-08 20:31 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Click για ανάπτυξη... κοιτα επειδή είσαι μικρός το να έχεις την άποψη "sex?-δεν με ενδιαφέρει" μου φένεται απολύτως φυσιολογική.Τώρα "μπλιάχ"? λίκο ακραίο αλλά και πάλι σχετικά λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:08 Η piou* έγραψε: #45 29-12-08 21:08 Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Η fabulous έγραψε: #46 29-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Click για ανάπτυξη... Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η piou* έγραψε: #47 29-12-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Εγώ είμαι ακόμη στη φάση του "σεξ? μπλιάχ!" Click για ανάπτυξη... κοιτα επειδή είσαι μικρός το να έχεις την άποψη "sex?-δεν με ενδιαφέρει" μου φένεται απολύτως φυσιολογική.Τώρα "μπλιάχ"? λίκο ακραίο αλλά και πάλι σχετικά λογικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:08 Η piou* έγραψε: #45 29-12-08 21:08 Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Η fabulous έγραψε: #46 29-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Click για ανάπτυξη... Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η piou* έγραψε: #47 29-12-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:53 Η fabulous έγραψε: #46 29-12-08 21:53 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Click για ανάπτυξη... Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η piou* έγραψε: #47 29-12-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Το καλυτερο σεξ ειναι το σεξ μετα απο καυγα παντως. Click για ανάπτυξη... Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 22:08 Η piou* έγραψε: #47 29-12-08 22:08 Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fabulous: Έτσι ε; Ωραία. Χρήσιμη πληροφορία. Click για ανάπτυξη... Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:16 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #48 29-12-08 23:16 Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από piou*: Ρε ναι. Και το σεξ οταν τα ξαναβρισκεις με πρωην επισης. Ααααχ. Επαναφερει το παθος και την μαγεια των πρωτων ημερων της σχεσης! Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou* Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 369 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:23 Η piou* έγραψε: #49 29-12-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: Συμφωνώ απόλύτως...Αλλά και όταν έχεις πιει λιγάκι είναι πολύ ωραίο.....:no1: Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα αν εχεις πιει πολυ, γκαβωνεσαι και το πρωι συνειδητοποιεις ποιον εχεις διπλα σου και τρως φρικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2008 στις 23:28 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #50 29-12-08 23:28 Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι ρε δεν είπαμε να γίνουμε και κορόμηλα ...Απλά λίγο ζάλη είναι ότι πρέπει..Και ξέρεις ποιον έχεις δίπλα σ κα δεν κολλώνεις πουθενά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η fabulous έγραψε: #51 30-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PIL: Μικρή χαλάρωσε....Όσο για αυτό που είπε η piou,δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες,αλλά άντρες που δεν πίνουν Click για ανάπτυξη... Γιατί, πειράζει που είμαι περίεργη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ Νεοφερμένο μέλος Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θήβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 58 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:13 Η ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ: #52 30-12-08 17:13 Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι καλέ τι να πειράζει...Μόνο αν ρωτάς μαθαίνεις.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:10 Ο SICX έγραψε: #53 26-10-09 19:10 εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
superman Δραστήριο μέλος Ο superman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 647 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:13 Ο superman έγραψε: #54 26-10-09 19:13 οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kotatsuneko Πολύ δραστήριο μέλος Η Kotatsuneko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 1.494 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:15 Η Kotatsuneko: #55 26-10-09 19:15 Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν με απασχολεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο thanous18: #56 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SICX: εχετε σκεφτει ποτε γιατι η συγκεκριμενη πραξη (σεξουαλικη) ειναι ευχαριστη/απολαυστικη???? Click για ανάπτυξη... οχι ρε...απλα το απολαμβανεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:19 Ο Nickname έγραψε: #57 26-10-09 19:19 Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nfk: Εγώ νομίζω ότι στην εφηβεία πρέπει να μαζέψουμε όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούμε(και το σεξ μέσα).. Δεν είναι ανάγκη να βρεις το άλλο σου μισό.. Βολέψου με ό,τι βρεις έτσι ώστε στο μέλλον , όταν βρεις το άλλο σου μισό να ξέρεις πώς να φερθείς. Πχ βρίσκει κάποιος , ώς ενήλικας την γυναίκα των ονείρων του και είναι πρωτάρης στο σεξ Χάλια.. Click για ανάπτυξη... ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:22 Ο thanous18: #58 26-10-09 19:22 Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina peter347 Nia Skg kleoniki05 Antonius Sherlockina Magigi Darkking Galina γιω99 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nickname: ε???!!! Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Δε νομίζω ότι η εφηβεία είναι η πιο κατάλληλη ηλικία να γίνεις εξπέρ στα One night's stands Click για ανάπτυξη... δεν ξερω...αυτο με προβληματιζει να πω την αληθεια....πχ μετα τα 15 μπορεις να εχεις ενεργη σεξουαλικη ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX Διάσημο μέλος Ο GEORGE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.257 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο SICX έγραψε: #59 26-10-09 19:26 ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ο ανθρωπος δεν εχει τοσο ενστικτο οσο τα ζωα αρα λειτουργει με λογικη....αν δεν ηταν ευχαριστο δεν θα αναπαραγωμασταν ποτε γιατι (σε αντιθεση με τα ζωα) αν κατι δεν μας αρεσει το σταματαμε και το αποφευγουμε.....φανταστειτε να ηταν απαισιο, δεν θα το πραταμε ποτε κι ετσι ανθρωπινο γενος παπαλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.133 μηνύματα. 26 Οκτωβρίου 2009 στις 19:26 Ο Nickname έγραψε: #60 26-10-09 19:26 Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι οκ φυσικά μπορείς απλά δεν έιμαι της άποψης "να πάω με όποια βρω μπροστά μου για να έχω εμπειρίες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.