coheNakatos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ello
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

θα συμφωνησω απολυτα με τον shadow ΠΡΕΠΕΙ να μπουν παλι οι Πανελληνιες στην Β γιατι πανε ολοι πολυ χαλαρα στην Γ ...
Έχεις προσωπική εμπειρία από τις Πανελλήνιες της Β'Λυκείου;

Δυστυχώς ήμουν εγώ ένας από αυτούς που έδιναν Πανελλήνιες Β'Λυκείου το 2003-2004...

Shadowfax
Διάσημο μέλος

coheNakatos
Δραστήριο μέλος

Έχεις προσωπική εμπειρία από τις Πανελλήνιες της Β'Λυκείου;
Δυστυχώς ήμουν εγώ ένας από αυτούς που έδιναν Πανελλήνιες Β'Λυκείου το 2003-2004...![]()
προσωπικη εμπειρια οχι δεν ειχα αλλα αρκει να σκεφτω πως θα ηταν και ηδη εχω ακουσει απο πολλους ποσο εποικοδομητικο ηταν τοτε που εδωσες και εσυ .Ποια η γνωμη σου ?
nPb
Επιφανές μέλος

Προσωπικά, έτυχα την πρώτη χρονιά διακυβέρνησης της ΝΔ (2003-2004) και τα θέματα που τέθηκαν στις Πανελλήνιες ήταν πολύ δύσκολα...ίσως τα δυσκολότερα των τελευταίων 5 ετών. Επίσης την επόμενη χρονιά, καταργήθηκαν και οι Πανελλήνιες για την τάξη της Β'Λυκείου...

Με το post σου Βαγγέλη, μου θύμησες πολλά πράγματα από το Λύκειο. :p
Ωραίες και ανεπανάληπτες εποχές...αν εξαιρέσουμε τις περιόδους των Πανελληνίων στην Β' και Γ'Λυκείου.

coheNakatos
Δραστήριο μέλος

Από την στιγμή που η Β'Λυκείου ήταν διαφορετική τάξη (από θέμα ύλης,...κτλ) από την Γ'Λυκείου δεν πιστεύω ότι με βοήθησε αρκετά. Σαφώς και οι πανελλαδικές της Β'Λυκείου ήταν πανεύκολες σε σχέση με τις πανελλαδικές της Γ'Λυκείου....ομώς δεν έπαυε να υπάρχει μια σχετική δυσκολία συγκέντρωσης υψηλών βαθμών λόγω μαθημάτων όπως: Γεωμετρία, Έκθεση, Ιστορία, Αρχαία (Αντιγόνη),...κτλ και λόγω "άγχους" της πρώτης φοράς. Το άγχος αυτό δεν είχε να κάνει με το άγχος της αποτυχίας γιατί η εισαγωγή μας στο Πανεπιστήμιο / ΤΕΙ, δεν εξαρτιόταν από τους βαθμούς της Β'Λυκείου. Είμασταν πολύ χαλαροί...μάλλον θα έλεγα, ότι ήμασταν στον κόσμο μας. Περισσότερο, την όλη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων της Β'Λυκείου, την βλέπαμε ως εμπειρία και όχι ως εξέταση....:p
Προσωπικά, έτυχα την πρώτη χρονιά διακυβέρνησης της ΝΔ (2003-2004) και τα θέματα που τέθηκαν στις Πανελλήνιες ήταν πολύ δύσκολα...ίσως τα δυσκολότερα των τελευταίων 5 ετών. Επίσης την επόμενη χρονιά, καταργήθηκαν και οι Πανελλήνιες για την τάξη της Β'Λυκείου...
Με το post σου Βαγγέλη, μου θύμησες πολλά πράγματα από το Λύκειο. :p
Ωραίες και ανεπανάληπτες εποχές...αν εξαιρέσουμε τις περιόδους των Πανελληνίων στην Β' και Γ'Λυκείου.![]()
Φιλε εγω δεν ειμαι απολυτος οτι ντε και καλα πρεπει να μπουν στην Β' εξετασεις απλα ειπα την γνωμη μου εσυ που ειχες και την εμπειρια φυσικα θα ξερεις κατι παραπανω , σεβαστο ο,τι ειπες ..
nPb
Επιφανές μέλος

Απλά μια προσωπική άποψη διατύπωσα, η οποία μπορεί να διαφέρει από την άποψη κάποιου άλλου, που έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις στην Β'Λυκείου...

Shadowfax
Διάσημο μέλος

personGR
Νεοφερμένο μέλος

Απόλυτος ή όχι πάντως το λες και μόνος σου: η βασική χρησιμότητά τους ήταν η εμπειρία. Και μόνο γι' αυτό θα τις ήθελα στη Β.
Το θέμα όμως είναι ότι θα φορτωνόσουν και θα κουραζόσουν για ένα κάρο από άχρηστα μαθήματα (σε αντιδιαστολή με τα μαθήματα της γ), και θα κατέληγες είτε με ένα καλό βαθμό αλλά κυριολεκτικά ράκος από το άγχος κτλ με αποτέλεσμα να έχεις μειωμένο κουράγιο στη Γ ή θα κατέληγες με ένα κακό βαθμό και θα ήσουν χάλια ψυχολογικά εν όψη της πραγματικά δύσκολης χρονιάς... Εκτός φυσικά αν είσαι ζαμαν φου οπότε...
Προσωπικά από όποια πλευρά και να το δω, είμαι ευγνώμων που δεν είχα πανελλαδικές στη β.
Και τέλος όσον αφορά στην εμπειρία, και B2 στα αγγλικά να έχετε δώσει ψιλοέχετε ένα παρελθόν με εξετάσεις παρόμοιες με αυτές των Πανελλαδικών. Στην τελική μπορείτε να συμμετάσχετε στο Θαλή, ή στο διαγωνισμό των Αρχαίων κτλ, διαδικασίες δηλαδή που είναι ακριβώς ίδιες με αυτή των Παν...
tsgiannis13
Νεοφερμένο μέλος

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Οδυσσέας
Διάσημο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Έξι μαθήματα θα δώσουμε (7 όσοι επιλέξουν ΑΟΘ). Όλα θέλουν διάβασμα, εκτός κι αν σχεδιάζετε από τώρα να δώσετε δεύτερη φορά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.