Εμένα πάλι είναι από τα αγαπημένα μου μαθήματα!!
Εντάξει, πρέπει να παραδεχθώ πως στην αρχή μου φαινόταν όχι απλά δύσκολη, αλλά δυσνόητη επίσης. Αφού να φανταστείτε, είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι πως θα πέρναγα στις εξετάσεις!!!

Όταν όμως γνώρισα τον καθηγητή μου στο φροντιστήριο, κάτι άλλαξε μέσα μου. Μιλάμε είναι από τους καθηγητές που μπορούν να σε κάνουν να αγαπήσεις ένα μάθημα. Άρχισα λοιπόν να προσπαθώ να γίνω καλύτερος και το πόρισμα του καθηγητή ήταν πως έχω δυνατότητα να γίνω καλός, απλά το μειονέκτημά μου ήταν πως δε διάβαζα θεωρία, την οποία θεωρούσα βαρετή. Άρχισα όμως να διαβάζω και θεωρία και τότε ήταν που ''κόλλησα'' για τα καλά!! Το μάθημα τείνει να γίνει το αγαπημένο μου (μαζί με την άλγεβρα βέβαια

)! Αυτό που με εντυπωσιάζει στη γεωμετρία είναι πως σε αφήνει να ''φανταστείς'' με ακρίβεια. Θα μου πείτε πως συνδυάζονται αυτά τα δύο.. Θα σας πω πως η Γεωμετρία καταφέρνει και τα συνδυάζει άρτια. Καθώς μετά από την αρχική σκέψη έρχεται η απάντηση που απαιτεί απόλυτη τεκμηρίωση.
Δυστυχώς, αναγνωρίζω πως δεν έχω αυτό που απαιτεί η Γεωμετρία. Δε έχω τα ''φόντα'' για να γίνω καλός, όπως επίσης το αναγνωρίζω αυτό και στην Άλγεβρα. Παρόλα αυτά είναι δύο από τα αγαπημένα μου μαθήματα και αν κάτι με ωθεί στο να συνεχίσω είναι αυτό - η αγάπη μου γι'αυτά. :thanks:
Υ.Γ - Μία μέρα είχα αργήσει λίγο την πρώτη ώρα επειδή έλυνα μία άσκηση γεωμετρίας που είχα βρει στο internet!!! Εντάξει, ευτυχώς ο καθηγητής δε μου έβαλε απουσία (δεν του είπα βέβαια το λόγο για τον οποίο καθυστέρησα!!

)