Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 15:56 Ο Alexl1996: #81 27-11-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από SICX: ως μεγας λατρης των μαθηματικων να πω κι εγω....φετος λογικα μαθαινετε εξισωσεις-ανισωσεις, ριζες,συναρτησεις, γραφικες παραστασεις.....παιδια αυτα ειναι οτι πιο γελοιο υπαρχει!!!! του χρονου τα μαθηματικα σας θα ειναι πραγματικα δυσκολα σε σχεση με φετος και στο λυκειο θα τρεχετε και δεν θα φτανετε!!! αν θελετε βοηθεια σε κατι ή καμια απορια στειλτε μου πμ.... λατρευω τα μαθηματικα γιατι ειναι το απολυτο λογικο εργαλειο σκεψης και συλλογισμου...διαβαζα παντα μαθηματικα μεγαλυτερων ταξεων και οταν ημουν β'γυμνασιου διαβαζα υλη β'λυκειου( δεν καταλαβαινα τα παντα αλλα με πολυ διαβασμα κατι εβγαζα...εξαλλου δεν με εννοιαζε τι καταλαβαινα, τα λατρευα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ξερεις καμια ιστοσελιδα που μπορω να βρω μαθηματικα λυκειου? Γιατι αυτο που λες με ενδιαφερει κι εμενα, αλλα δε βρισκω site... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:34 Ο ξαροπ έγραψε: #82 27-11-09 16:34 Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο Alexl1996: #83 27-11-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω... Τεσπα, δεν πειραζει.... Οσο για αυτο που λες, δεν κομπαζω οτι ειμαι λατρης των μαθηματικων, απλα θελω να γνωριζω τι θα κανουμε στη β λυκειου, οχι να διαβασω την υλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinkyftw Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:47 Η pinkyftw έγραψε: #84 12-12-09 19:47 Βασικά εμένα στην αρχή μου φαίνονταν δύσκολα και ακαταλαβίστικα γιατί δεν είχα τις σωστές βάσεις από την προηγούμενη τάξη(άλγεβρα και γεωμετρία) αλλά στην πορεία είπα στους γονείς μου πως δυσκολεύομαι και έκανα ιδιαίτερα στην άλγεβρα . Με τα ιδιαίτερα άρχισα να τα καταλαβαίνω πολύ καλύτερα και έτσι άρχισαν να μου αρέσουν όσο αφορά την άλγεβρα..στην γεωμετρία έχω ακόμα κάποιες απορίες.Πάντος ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά και είμαι σίγουρη οτί αυτό θα συνεχιστεί για πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacta amigdalou Νεοφερμένο μέλος Η lacta amigdalou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:27 Η lacta amigdalou: #85 13-12-09 20:27 Και εμένα τα μαθηματικά μου φαίνονται γελία. Είναι πανεύκολα . Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που δεν τα καταλαβαίνουν Αυτοί δεν πρέπει να τα παρατήσουν αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kWstaK1s -_^ Νεοφερμένο μέλος Ο Kwnstantinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο kWstaK1s -_^: #86 14-12-09 14:22 Εγω πλεον τα βαρεθηκα. Κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια, για 5 ατομα που ουτε καν προσεχουν... Σημερα λεγαμε για τις απεναντι πλευρες. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????? Γι αυτο κ σημερα στα Μαθηματικα πηγε να με παρει ο υπνος :Ρ ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mapa έγραψε: #87 14-12-09 14:43 τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SICX: ως μεγας λατρης των μαθηματικων να πω κι εγω....φετος λογικα μαθαινετε εξισωσεις-ανισωσεις, ριζες,συναρτησεις, γραφικες παραστασεις.....παιδια αυτα ειναι οτι πιο γελοιο υπαρχει!!!! του χρονου τα μαθηματικα σας θα ειναι πραγματικα δυσκολα σε σχεση με φετος και στο λυκειο θα τρεχετε και δεν θα φτανετε!!! αν θελετε βοηθεια σε κατι ή καμια απορια στειλτε μου πμ.... λατρευω τα μαθηματικα γιατι ειναι το απολυτο λογικο εργαλειο σκεψης και συλλογισμου...διαβαζα παντα μαθηματικα μεγαλυτερων ταξεων και οταν ημουν β'γυμνασιου διαβαζα υλη β'λυκειου( δεν καταλαβαινα τα παντα αλλα με πολυ διαβασμα κατι εβγαζα...εξαλλου δεν με εννοιαζε τι καταλαβαινα, τα λατρευα!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ξερεις καμια ιστοσελιδα που μπορω να βρω μαθηματικα λυκειου? Γιατι αυτο που λες με ενδιαφερει κι εμενα, αλλα δε βρισκω site... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 16:34 Ο ξαροπ έγραψε: #82 27-11-09 16:34 Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο Alexl1996: #83 27-11-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω... Τεσπα, δεν πειραζει.... Οσο για αυτο που λες, δεν κομπαζω οτι ειμαι λατρης των μαθηματικων, απλα θελω να γνωριζω τι θα κανουμε στη β λυκειου, οχι να διαβασω την υλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinkyftw Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:47 Η pinkyftw έγραψε: #84 12-12-09 19:47 Βασικά εμένα στην αρχή μου φαίνονταν δύσκολα και ακαταλαβίστικα γιατί δεν είχα τις σωστές βάσεις από την προηγούμενη τάξη(άλγεβρα και γεωμετρία) αλλά στην πορεία είπα στους γονείς μου πως δυσκολεύομαι και έκανα ιδιαίτερα στην άλγεβρα . Με τα ιδιαίτερα άρχισα να τα καταλαβαίνω πολύ καλύτερα και έτσι άρχισαν να μου αρέσουν όσο αφορά την άλγεβρα..στην γεωμετρία έχω ακόμα κάποιες απορίες.Πάντος ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά και είμαι σίγουρη οτί αυτό θα συνεχιστεί για πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacta amigdalou Νεοφερμένο μέλος Η lacta amigdalou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:27 Η lacta amigdalou: #85 13-12-09 20:27 Και εμένα τα μαθηματικά μου φαίνονται γελία. Είναι πανεύκολα . Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που δεν τα καταλαβαίνουν Αυτοί δεν πρέπει να τα παρατήσουν αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kWstaK1s -_^ Νεοφερμένο μέλος Ο Kwnstantinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο kWstaK1s -_^: #86 14-12-09 14:22 Εγω πλεον τα βαρεθηκα. Κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια, για 5 ατομα που ουτε καν προσεχουν... Σημερα λεγαμε για τις απεναντι πλευρες. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????? Γι αυτο κ σημερα στα Μαθηματικα πηγε να με παρει ο υπνος :Ρ ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mapa έγραψε: #87 14-12-09 14:43 τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2009 στις 19:07 Ο Alexl1996: #83 27-11-09 19:07 Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω... Τεσπα, δεν πειραζει.... Οσο για αυτο που λες, δεν κομπαζω οτι ειμαι λατρης των μαθηματικων, απλα θελω να γνωριζω τι θα κανουμε στη β λυκειου, οχι να διαβασω την υλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pinkyftw Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:47 Η pinkyftw έγραψε: #84 12-12-09 19:47 Βασικά εμένα στην αρχή μου φαίνονταν δύσκολα και ακαταλαβίστικα γιατί δεν είχα τις σωστές βάσεις από την προηγούμενη τάξη(άλγεβρα και γεωμετρία) αλλά στην πορεία είπα στους γονείς μου πως δυσκολεύομαι και έκανα ιδιαίτερα στην άλγεβρα . Με τα ιδιαίτερα άρχισα να τα καταλαβαίνω πολύ καλύτερα και έτσι άρχισαν να μου αρέσουν όσο αφορά την άλγεβρα..στην γεωμετρία έχω ακόμα κάποιες απορίες.Πάντος ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά και είμαι σίγουρη οτί αυτό θα συνεχιστεί για πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacta amigdalou Νεοφερμένο μέλος Η lacta amigdalou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:27 Η lacta amigdalou: #85 13-12-09 20:27 Και εμένα τα μαθηματικά μου φαίνονται γελία. Είναι πανεύκολα . Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που δεν τα καταλαβαίνουν Αυτοί δεν πρέπει να τα παρατήσουν αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kWstaK1s -_^ Νεοφερμένο μέλος Ο Kwnstantinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο kWstaK1s -_^: #86 14-12-09 14:22 Εγω πλεον τα βαρεθηκα. Κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια, για 5 ατομα που ουτε καν προσεχουν... Σημερα λεγαμε για τις απεναντι πλευρες. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????? Γι αυτο κ σημερα στα Μαθηματικα πηγε να με παρει ο υπνος :Ρ ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mapa έγραψε: #87 14-12-09 14:43 τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ξαροπ: Το να διαβάσεις ύλη β' λυκείου όταν δεν κατέχεις ακόμη ούτε καν την ύλη της γ' γυμνασίου απλά θα σε μπερδέψει περισσότερο, δε φτάνει απλά να κομπάζεις ότι είσαι λάτρης των μαθηματικών. Κάτι ξέρω που το λέω, έτσι κι αλλιώς έχω την Άλγεβρα Β' Λυκείου Γενικής Παιδείας. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι οι ασκήσεις και η βιβλιοθήκη του iSchool στα αντίστοιχα φόρουμ της Α' και Β' Λυκείου καλύπτουν. Click για ανάπτυξη... Δυστυχως δεν μπορω να τα κατεβασω... Τεσπα, δεν πειραζει.... Οσο για αυτο που λες, δεν κομπαζω οτι ειμαι λατρης των μαθηματικων, απλα θελω να γνωριζω τι θα κανουμε στη β λυκειου, οχι να διαβασω την υλη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pinkyftw Νεοφερμένο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:47 Η pinkyftw έγραψε: #84 12-12-09 19:47 Βασικά εμένα στην αρχή μου φαίνονταν δύσκολα και ακαταλαβίστικα γιατί δεν είχα τις σωστές βάσεις από την προηγούμενη τάξη(άλγεβρα και γεωμετρία) αλλά στην πορεία είπα στους γονείς μου πως δυσκολεύομαι και έκανα ιδιαίτερα στην άλγεβρα . Με τα ιδιαίτερα άρχισα να τα καταλαβαίνω πολύ καλύτερα και έτσι άρχισαν να μου αρέσουν όσο αφορά την άλγεβρα..στην γεωμετρία έχω ακόμα κάποιες απορίες.Πάντος ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά και είμαι σίγουρη οτί αυτό θα συνεχιστεί για πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lacta amigdalou Νεοφερμένο μέλος Η lacta amigdalou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:27 Η lacta amigdalou: #85 13-12-09 20:27 Και εμένα τα μαθηματικά μου φαίνονται γελία. Είναι πανεύκολα . Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που δεν τα καταλαβαίνουν Αυτοί δεν πρέπει να τα παρατήσουν αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kWstaK1s -_^ Νεοφερμένο μέλος Ο Kwnstantinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο kWstaK1s -_^: #86 14-12-09 14:22 Εγω πλεον τα βαρεθηκα. Κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια, για 5 ατομα που ουτε καν προσεχουν... Σημερα λεγαμε για τις απεναντι πλευρες. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????? Γι αυτο κ σημερα στα Μαθηματικα πηγε να με παρει ο υπνος :Ρ ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mapa έγραψε: #87 14-12-09 14:43 τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασικά εμένα στην αρχή μου φαίνονταν δύσκολα και ακαταλαβίστικα γιατί δεν είχα τις σωστές βάσεις από την προηγούμενη τάξη(άλγεβρα και γεωμετρία) αλλά στην πορεία είπα στους γονείς μου πως δυσκολεύομαι και έκανα ιδιαίτερα στην άλγεβρα . Με τα ιδιαίτερα άρχισα να τα καταλαβαίνω πολύ καλύτερα και έτσι άρχισαν να μου αρέσουν όσο αφορά την άλγεβρα..στην γεωμετρία έχω ακόμα κάποιες απορίες.Πάντος ποτέ δεν μου άρεσαν τα μαθηματικά και είμαι σίγουρη οτί αυτό θα συνεχιστεί για πάντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacta amigdalou Νεοφερμένο μέλος Η lacta amigdalou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 13 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:27 Η lacta amigdalou: #85 13-12-09 20:27 Και εμένα τα μαθηματικά μου φαίνονται γελία. Είναι πανεύκολα . Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που δεν τα καταλαβαίνουν Αυτοί δεν πρέπει να τα παρατήσουν αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kWstaK1s -_^ Νεοφερμένο μέλος Ο Kwnstantinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο kWstaK1s -_^: #86 14-12-09 14:22 Εγω πλεον τα βαρεθηκα. Κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια, για 5 ατομα που ουτε καν προσεχουν... Σημερα λεγαμε για τις απεναντι πλευρες. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????? Γι αυτο κ σημερα στα Μαθηματικα πηγε να με παρει ο υπνος :Ρ ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mapa έγραψε: #87 14-12-09 14:43 τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα τα μαθηματικά μου φαίνονται γελία. Είναι πανεύκολα . Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι μαθητές που δεν τα καταλαβαίνουν Αυτοί δεν πρέπει να τα παρατήσουν αλλά να προσπαθήσουν περισσότερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kWstaK1s -_^ Νεοφερμένο μέλος Ο Kwnstantinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 11 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:22 Ο kWstaK1s -_^: #86 14-12-09 14:22 Εγω πλεον τα βαρεθηκα. Κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια, για 5 ατομα που ουτε καν προσεχουν... Σημερα λεγαμε για τις απεναντι πλευρες. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????? Γι αυτο κ σημερα στα Μαθηματικα πηγε να με παρει ο υπνος :Ρ ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mapa έγραψε: #87 14-12-09 14:43 τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω πλεον τα βαρεθηκα. Κανουμε ολο τα ιδια και τα ιδια, για 5 ατομα που ουτε καν προσεχουν... Σημερα λεγαμε για τις απεναντι πλευρες. ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????? Γι αυτο κ σημερα στα Μαθηματικα πηγε να με παρει ο υπνος :Ρ ΥΓ. Στην 5η δημοτικου, πηγα Μαθηματικη εταιρια, και βγηκα 3ος, ενω ενας φιλος μου, 1ο επαινο..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mapa Νεοφερμένο μέλος Ο mapa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 66 μηνύματα. 14 Δεκεμβρίου 2009 στις 14:43 Ο mapa έγραψε: #87 14-12-09 14:43 τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τα μαθηματικά είναι έτσι κι έτσι η γεωμετρία δεν μου αρέσει αμένα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 22:36 Ο Silent_Killer: #88 15-12-09 22:36 Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2009 στις 23:04 Ο Alexl1996: #89 15-12-09 23:04 Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... +1! :no1: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostantinoula Νεοφερμένο μέλος Η kostantinoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:59 Η kostantinoula: #90 16-12-09 17:59 Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πανεύκολα!!!! Έχουμε έναν καθηγητή που είναι κορυφή και σε κάθε μάθημα ξεκαρδιζόμαστε από τα αστεία του... Εκτός των άλλων, τα μαθηματικά είναι μία από τις βασικές επιστήμες και τα λατρεύω!!!!!!! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από Silent_Killer: Απλά ΤΕΛΕΙΑ!!! Click για ανάπτυξη... :no1:Συμφωνώ και με το παραπάνω!!!:iagree: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefiiloveyaa Νεοφερμένο μέλος Η stefiiloveyaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 19 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:06 Η stefiiloveyaa: #91 16-12-09 20:06 εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ξαροπ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.575 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:09 Ο ξαροπ έγραψε: #92 16-12-09 20:09 Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαρετά (και κάπως άχαρα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosdrama Νεοφερμένο μέλος Ο nikosdrama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Μαθητής Α' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 15:27 Ο nikosdrama: #93 17-12-09 15:27 τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tinamamagi Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Β' γυμνασίου και μας γράφει από Νέοι Επιβάτες (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 124 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:02 Η tinamamagi: #94 17-12-09 16:02 Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η άλγεβρα μου φαίνεται γελοία αλλά τα μπερδεύω στην αφαίρεση και πρόσθεση διανυσμάτων στην τριγωνομετρία:what::s Ωστόσω τα λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alexl1996 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Alexl1996 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.803 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:44 Ο Alexl1996: #95 17-12-09 16:44 Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nikosdrama: τα μαθηματικά εινε τέλια αλλά μερικέσ φορέσ οι κατηιγητέσ ποθ το διδάσκοθν εινε λίγο βαπετοί. αλλα τί να κάνεισ? χριάζονται... Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει μόνο για τα μαθηματικά αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:24 Ο Silent_Killer: #96 19-12-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stefiiloveyaa: εμενα μου αρεσουν και ειμαι και καλοι στα μαθηματικα!στην μεπτη και εκτη δημοτικου στην μαθηματικη εταιρια πηρα 100/100 αλλα μερικες φορες ειναι περιπλοκα... Click για ανάπτυξη... Ναι...στην γλώσσα είναι το πρόβλημά σου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*KaRma_=) Νεοφερμένο μέλος Η TiNoOLiNi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2009 στις 17:09 Η *KaRma_=): #97 19-12-09 17:09 έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
έγω παδια τα μισώ!!!! βσκ ο καθηγητής μας είναι ΤΟΣΟ........τζαζ......που δεν μας εξηγεί τίποτα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:42 Η M@r@ki έγραψε: #98 20-12-09 09:42 Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Satan Claus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Silent_Killer Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 1.641 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:45 Ο Silent_Killer: #99 20-12-09 09:45 Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από M@r@ki: Λοιπόν, μέχρι τώρα καλά είναι, πολύ εύκολα. Ευτυχώς που πάω φροντιστήριο βέβαια γιατί αν ήταν να περιμένω να καταλάβω από το σχολείο..την έκατσα. Λίγο με το πυθαγόρειο μπερδεύομαι αλλά είμαστε στις αρχές, πρόσφατα το μάθαμε. Λένε και ότι είναι πολύ χρήσιμο, οπότε δεν μπορώ να το προσπεράσω. Ακομα δεν έχω καταλάβει γιατί αλλά τέλος πάντων.:who: Click για ανάπτυξη... Εύκολο είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M@r@ki Δραστήριο μέλος Η M@r@ki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Β' γυμνασίου. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 20 Δεκεμβρίου 2009 στις 10:13 Η M@r@ki έγραψε: #100 20-12-09 10:13 ^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^^Ελπίζω.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.