dimitrisxava
Νεοφερμένο μέλος

Αν δν περασω απο τα μαθηματα θα περασω με τν γενικο!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

1η φαση:
Λοιπον κανεις τον βαθμο του συγκεκριμενου μαθηματος των 2 4μηνων προσθεση και μετα διαιρεση με το 2. (π.χ. 11 + 9 = 20 και μετα 20 / 2 = 10). Μετα κανεις προσθεση τον βαθμο που εγραψες στις εξετασεις (π.χ. εγραψες 9.. κανεις 10 + 9 = 19 και μετα δια 2 = 9,5 περασες )
Τωρα 2η φαση:
π.χ. δν εγραψες το 9 που επρεπε και εγραψες ας πουμε 5, δεν περνας και πρεπει να περασεις μεσο του γ.μ.ο.
Δλδ κανεις τον μ.ο τον 2 4μηνων προσθεση και μετα δια 2... (π.χ. 13 + 13 = 26 δια 2 13 ). Τωρα το 13 το κανεις προσθεση με τον μ.ο. των εξετασεων κ παλι δια 2 ( γιατι μπορει στο ενα μαθημα ας πουμε φυσικη να εγραψες 5 αλλα αγγλικα η αρχες οικονομιας 17 ). Δλδ 13 + πες εχεις 7 μ.ο. στα γραπτα = 20 δια 2 10 .. περασες .. γιατι πρπ να εχεις 9,5 και πανω
Και ειδικα την 2η φαση... Εγω αυτα ξερω να ισχυουν. Αν καποιος διαφωνει ας μου το πει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bloonie
Νεοφερμένο μέλος

εγω που εβγαλα Γ.Μ.Ο στο Α τετ. 15,9 και στο Β τετ. 16.1, αλλα στην αλγεβρα ειχα 12 και 16 και εγραψα 2(!!!), οποτε Μ.Ο μαθηματος εχω 8 που ειναι κατω απο 9,5 περναω ή μενω?:/

Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

5,55 μέσο όρο στις εξετάσειςεγω δηλαδη που εχω στο 1ο τετραμηνο 12.9 και στο 2ο τετραμηνο 14 ποσο πρεπει να γραψω?![]()
![]()
ashley_
Νεοφερμένο μέλος

δεν ισχυει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο που λες.Δέν ειναι με το γενικό
Πρέπει σε κάθε μάθημα να εχεις 9,5 μεσο ορο ...
Δηλαδή πχ. Εχεις 1ο τετραμηνο Αρχαια 12 και 2ο 12
Κανεις 12+12=24 δια 2=12
Γράφεις εξετάσεις πες 10 οπότε έχεις 12+10=20δια2=10 και περνάς
Αμα δεν είναι ετσι πρέπει να ειναι ετσι :
1ο τετραμηνο 12 και 2ο 12 = 24+10 απο εξετάσεις = 34 δια 2 = 12 οπότε υπολογισε οτι πρέπει να εχεις συνολικά 28,5 απο τα 2 τετραμηνα και απο εξετάσεις
Δεν είμαι σίγουρος απο τα 2 ποιο ειναι αλλα ενα θα σε πω
Κατσε γραπσε σε ολα πάνω απο 13 γιά να είσαι σιγουρος
Ελπίζω να βοήθησα
tomasgrevena
Νεοφερμένο μέλος

δεν ισχυει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτο που λες.
Δεν είπα οτι ισχύουν
Αμα είναι λαθος τι να πω οκ

djn00b
Νεοφερμένο μέλος

Είμαι B Λυκείου και στο 1ο τετράμηνο έχω 13,6 γενικό μέσο ορο όλον τον μαθημάτων..
και Ιστορία στο 1το τετράμηνο έχω 11 και στο 2o είπε θα τον κατεβάσει..

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

Τι πρέπει να γράψω για να περάσω;
nickoo
Νεοφερμένο μέλος

fotini1995
Νεοφερμένο μέλος

Παω δευτερα λυκειου... Στο πρωτο τετραμηνο εβγαλα 15+ και στο δευτερο 15,9...
Αλλα εχω προβλημα με φυσικη και χημεια... Μου εβαλε και στο πρωτο και στο δευτερο 11...Αλλα εγω σιγουρα στις εξετασεις δεν εγραψα καλα... Γυρω στο 2-3 σε αυτα τα μαθηματα... Αντε το πολυ 5....Γινετε να μεινω σε αυτα τα μαθηματα;;;
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικότερα για να μείνεις στο λύκειο πρέπει να κάνεις αίτηση.

akrione
Εκκολαπτόμενο μέλος

fotini1995
Νεοφερμένο μέλος

Για παραδειγμα γραφω την τεταρτη φυσικη....1.Εχω αρκετες μερες για να την διαβασω ..Και 2. Οσο και να την διαβασω αποκλειεται να καταλαβω κατι... Μονο θεωρια που την ξερω... Αλλα ασκησεις τπτ...
chemysterious
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ας πουμε εγω το εγραψα γιατι εχω ελευθερο χρονο τωρα...
Για παραδειγμα γραφω την τεταρτη φυσικη....1.Εχω αρκετες μερες για να την διαβασω ..Και 2. Οσο και να την διαβασω αποκλειεται να καταλαβω κατι... Μονο θεωρια που την ξερω... Αλλα ασκησεις τπτ...
Μην αγχώνεσαι. Κατά την γνώμη μου κάνε μια προσπάθεια και με τις ασκήσεις και εάν και πάλι δεν τα καταφέρνεις προσπάθησε στην θεωρία.

Shani3597
Νεοφερμένο μέλος

Έχω στο πρώτο τετράμηνο 14 ιστορία και στο δεύτερο 15 και έγραψα ένα 2...
Υπαρχει περιπτωση να μεινω..; Απο καθέναν ακούω να τα λέει διαφορετικά... Κ δεν ξέρω τι θα γίνει στην τελική...! Πείτε μου ρε παιδιά γω έτοιμη να σκάσω είμαι....
Dias
Επιφανές μέλος

Μπορείται να το κατεβάσετε από ΕΔΩ
Καλή διασκέδαση...

Shani3597
Νεοφερμένο μέλος

raniadimitris
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.