eimaikala
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melina8888
Νεοφερμένο μέλος

ααα σε ευχαριστω πολυ. Μηπως ξερει κανενας αλλος τι μπορει να ειναι κ τροπο γυμανστικης?
Τπτ βρε....ότι θες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eimaikala
Νεοφερμένο μέλος

Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Insomnie
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 781029
Επισκέπτης

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Δεν θα καψει λιπος ετσι,χρειαζεται ασκηση αεροβικου τυπου(γρηγορο βαδην,ελαφρυ τρεξιμο για παραδειγμα)Κανε 4 φορες τη εβδομαδα 3 σετ των 10 επαναληψεων κοιλιακους.
έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

φοβαμαι κυριως την χαραρωση γιατι μια συμμαθητρια μ αδυνατισε πολυ αποτομα και το στηθος της εγινε σαν γριας πολυυ τραγικοο..οκ εγω κανω μια φυσιολογικη διατροφη αλλα και παλι ειναι πολλα τα κιλα που πρεπει να χασω και δεν θελω να εχω χαλαρωση..επισης 3ερεται καμια καλη κρεμα συσφικτικη γτ το περισσοτερο λιπος εχει συσωρευτει στη κοιλια και μετα απο καποια κιλα θα υπαρ3η χαλαρωση και θελω να το αποφυγω..

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

φοβαμαι κυριως την χαραρωση γιατι μια συμμαθητρια μ αδυνατισε πολυ αποτομα και το στηθος της εγινε σαν γριας πολυυ τραγικοο..οκ εγω κανω μια φυσιολογικη διατροφη αλλα και παλι ειναι πολλα τα κιλα που πρεπει να χασω και δεν θελω να εχω χαλαρωση..επισης 3ερεται καμια καλη κρεμα συσφικτικη γτ το περισσοτερο λιπος εχει συσωρευτει στη κοιλια και μετα απο καποια κιλα θα υπαρ3η χαλαρωση και θελω να το αποφυγω..![]()
Σε Ιατρό πήγες;

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος

οχι εκανα μια βδομαδα δοκιμαστικα και ειδα οτι δεν αισθανομαι τπτ περιεργο τυπου ζαλαδες ,ατονια και ετσι ειμια στην 2η εβδομαδα και η διαθεση ειναι τελεια και το καλο εινια οτι δεν με εχει επιρρεασει στο διαβασμα
ΠΗΓΕΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ!

Τα κιλά σου δεν είναι απλώς πολλά για το ύψος σου αλλά είναι υπερβολικά πολλά. Το ότι δεν έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Ο γιατρός μπορεί να σε συμβουλέψει για τα πάντα. Απο το πια δίαιτα πρέπει να κάνεις μέχρι και για την χαλάρωση.

έλπις20
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Μήπως να σου το πάρουν με πεταλούδα;ναι το 3ερω οτι πρεπει να παω σε γιατρο αλλα φοβαμαι που θα με βαλει να κανω ε3ετασεις αιματος...τρεμω στη ιδεα μια συριγγας..μηπως 3ερεται κανενα αλλο σημειο που περνουν αιμα εκτος απο το συνηθισμενο ??δεν 3ερω τι να κανω παιδια ...μηπς υπαρχει κποιο αλλο παιδι που φοβαται αυτο και το αντιμετωπισε να με βοηθησει??
Και εγώ φοβόμουν τόσο που στην Α λυκείου με έπεισε η μητέρα μου να μου πάρει αίμα, ήταν νοσηλεύτρια, και δεν κατάλαβα τίποτα. Εκτοτε δεν είχα πρόβλημα να μου παίρνουν αίμα. Ξεπέρασέ το όσο είναι νωρίς.

Loreley
Περιβόητο μέλος

Αυτό κάνω και η κατάσταση έχει βελτιωθεί. (Δηλαδή ακόμη υπάρχει πρόβλημα, αλλά δεν είμαι σε τέτοια τραγική κατάσταση που ήμουν.)
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

venividivici43946
Διάσημο μέλος

λιποδιαλύτες να δοκιμάσατε
Για να πάρουμε τα νεφρά στο χέρι;
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να πάρουμε τα νεφρά στο χέρι;
μπρος τα καλλη τι ειναι ο πονος;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

ναι το 3ερω οτι πρεπει να παω σε γιατρο αλλα φοβαμαι που θα με βαλει να κανω ε3ετασεις αιματος...τρεμω στη ιδεα μια συριγγας..μηπως 3ερεται κανενα αλλο σημειο που περνουν αιμα εκτος απο το συνηθισμενο ??δεν 3ερω τι να κανω παιδια ...μηπς υπαρχει κποιο αλλο παιδι που φοβαται αυτο και το αντιμετωπισε να με βοηθησει??
Και εγώ μέχρι πρόπερσι λιποθυμούσα από το φόβο στον μικροβιολόγο. Πια ούτε με πειράζει, ξέρεις γιατί; Γιατί έτυχε ένα γεγονός και κατέληξα στο νοσοκομείο. Η νοσοκόμα μου έπαιρνε με τη σύριγγα αίμα (στο κρεβάτι) κάθε μισή ώρα.
Ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσεις είναι να το αντιμετωπίσεις κατάμουτρα.
Από τότε δεν με πειράζει, ακόμα και τη βελόνα κοιτάζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.