Πως με θυμαμαι στην τριτη λυκειου;;;
Γιατι μου ξυπανετε εφιαλτες..
χαχαχα...οχι νταξ' γλυκοξινα ηταν τα πραγματα.Απο την μια ημουν ενα πολυ αδυνατο αγορι (τσιλιβιθρας,στεκα κτλ κτλ μου εχουν μεινει χαραγμενα και γι' αυτο δεν ξερω αν ποτε θα ειμαι ικανοποιημενος με το βαρος μου!) με λιγη ακμη (ειχε μεινει λιγη...περισσευμα απο το γυμνασιο!

) και φυσικα ελαχιστες τριχες στο προσωπο...(ακομα να βγουν ολοκληρες...σαν συγκεντρωση του Βεργη ειναι...μια εδω και... για να πας στην αλλη παιρνεις ΜΕΤΡΟ

)
Εμφανησιακα με λιγα λογια δεν μου αρεσα!
Απο την αλλη ενας μαθητης καλος χωρις να ανοιγω βιβλιο και ο οποιος ενω παντα εκανα μαμακιες μεσα στην ταξη ποτε μα ποτε δεν ειχα προβληματα με τους καθηγητες.Ενω δηλαδη αλλους τους εβγαζαν εξω εμενα το πολυ μια παρατηρηση κι αυτη με χαμογελο.Με γυναικες καθηγητριες παντα τα πηγαινα καλα.(Στο πανεπιστημιο με "απαύτωσε" μια...παναθεμα την κι εδεσε το γλυκο!!!

)
Και οσον αφορα την παρεα δεν ειχα προβληματα...καλα ηταν.
Γενικα υπηρχαν καλες στιγμες, αλλα και ασχημες απο τα "καλοπαιδα" που υπηρχαν εκει...
Τα βασικα προβληματα με εμενα το ειχε...ο εαυτος μου!Αχ...αυτα τα ψυχολογικα εκεινης της ηλικιας!
Νταξ' μωρε δεν ηταν και πολυ ασχημα...στο γυμνασιο μονο μην ρωτησετε ε!
Μην δω κανα τετοιο thread...εκει ηταν αστα να παν στον κορακα!Ημουν....ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ Μ΄!!!