*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 19:19 Η *Serena* έγραψε: #4.101 02-10-14 19:19 Αρχική Δημοσίευση από peplin123: ειναι παρα πολυ καλο δεν το περιμενα..εχει δραση ))...Το ειδα ολο σε 1 μηνα..και τους 2 κυκλους!!!...καλοι κ αυτοι αλλαααααααα...ΦΕΛΙΣΙΤΙ Κ ΟΛΙΒΕΡ 333333.... στο 3ο κυκλο θα τα φτιαξουν λενε οι writers... Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση το φινάλε περί ολισιτυ Αν και φαίνεται να τραβάει σαν σειρά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα φτιάξουν τώρα ή πιο προς το τέλος. Στον 3ο κύκλο επίσης θα δούμε τον Ραζ Αλ Γκουλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 19:54 Η Emilouko έγραψε: #4.102 02-10-14 19:54 Εγώ επειδή δεν είχα internet είχα κατεβάσει ένα κύκλο House για να χαζεύω.Στην τηλεόραση το έβλεπα όποτε το πετύχαινα. Τώρα που έβλεπα επεισόδια στο καπάκι πωρώθηκα :Ρ .Θα τους δω όλους προσεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 19:57 Ο timonierhs: #4.103 02-10-14 19:57 Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 20:14 Η peplin123: #4.104 02-10-14 20:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... καταπληκτικη οχι απλα καλυτερη....μιλαμε γιαα ΤΗ σειρα.΄...κοιταξε δεν ειναι two and a half men...ειναι δραμα οπως και να το κανουμε αλλα αυτο ειναι και το ωραιο!!... Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Μακάρι γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση το φινάλε περί ολισιτυ Αν και φαίνεται να τραβάει σαν σειρά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα φτιάξουν τώρα ή πιο προς το τέλος. Στον 3ο κύκλο επίσης θα δούμε τον Ραζ Αλ Γκουλ. Click για ανάπτυξη... ναι, κ εγω ετσι νομιζα αλλα τελικα το " i lov u" toy ολιβερ ηταν αληθινο ειπαν οι σεναριογραφοι σε συνεντεθξη και θα το δουμε στο πρωτο επεισοδιο της νεασ σεζον. Δηλαδη την αλλη πεμπτη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:14 Ο lowbaper92: #4.105 04-10-14 17:14 Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:50 Η katerina96: #4.106 04-10-14 17:50 εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.107 04-10-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από peplin123: ειναι παρα πολυ καλο δεν το περιμενα..εχει δραση ))...Το ειδα ολο σε 1 μηνα..και τους 2 κυκλους!!!...καλοι κ αυτοι αλλαααααααα...ΦΕΛΙΣΙΤΙ Κ ΟΛΙΒΕΡ 333333.... στο 3ο κυκλο θα τα φτιαξουν λενε οι writers... Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση το φινάλε περί ολισιτυ Αν και φαίνεται να τραβάει σαν σειρά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα φτιάξουν τώρα ή πιο προς το τέλος. Στον 3ο κύκλο επίσης θα δούμε τον Ραζ Αλ Γκουλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 19:54 Η Emilouko έγραψε: #4.102 02-10-14 19:54 Εγώ επειδή δεν είχα internet είχα κατεβάσει ένα κύκλο House για να χαζεύω.Στην τηλεόραση το έβλεπα όποτε το πετύχαινα. Τώρα που έβλεπα επεισόδια στο καπάκι πωρώθηκα :Ρ .Θα τους δω όλους προσεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 19:57 Ο timonierhs: #4.103 02-10-14 19:57 Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 20:14 Η peplin123: #4.104 02-10-14 20:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... καταπληκτικη οχι απλα καλυτερη....μιλαμε γιαα ΤΗ σειρα.΄...κοιταξε δεν ειναι two and a half men...ειναι δραμα οπως και να το κανουμε αλλα αυτο ειναι και το ωραιο!!... Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Μακάρι γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση το φινάλε περί ολισιτυ Αν και φαίνεται να τραβάει σαν σειρά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα φτιάξουν τώρα ή πιο προς το τέλος. Στον 3ο κύκλο επίσης θα δούμε τον Ραζ Αλ Γκουλ. Click για ανάπτυξη... ναι, κ εγω ετσι νομιζα αλλα τελικα το " i lov u" toy ολιβερ ηταν αληθινο ειπαν οι σεναριογραφοι σε συνεντεθξη και θα το δουμε στο πρωτο επεισοδιο της νεασ σεζον. Δηλαδη την αλλη πεμπτη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:14 Ο lowbaper92: #4.105 04-10-14 17:14 Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:50 Η katerina96: #4.106 04-10-14 17:50 εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.107 04-10-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ επειδή δεν είχα internet είχα κατεβάσει ένα κύκλο House για να χαζεύω.Στην τηλεόραση το έβλεπα όποτε το πετύχαινα. Τώρα που έβλεπα επεισόδια στο καπάκι πωρώθηκα :Ρ .Θα τους δω όλους προσεχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 19:57 Ο timonierhs: #4.103 02-10-14 19:57 Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 20:14 Η peplin123: #4.104 02-10-14 20:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... καταπληκτικη οχι απλα καλυτερη....μιλαμε γιαα ΤΗ σειρα.΄...κοιταξε δεν ειναι two and a half men...ειναι δραμα οπως και να το κανουμε αλλα αυτο ειναι και το ωραιο!!... Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Μακάρι γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση το φινάλε περί ολισιτυ Αν και φαίνεται να τραβάει σαν σειρά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα φτιάξουν τώρα ή πιο προς το τέλος. Στον 3ο κύκλο επίσης θα δούμε τον Ραζ Αλ Γκουλ. Click για ανάπτυξη... ναι, κ εγω ετσι νομιζα αλλα τελικα το " i lov u" toy ολιβερ ηταν αληθινο ειπαν οι σεναριογραφοι σε συνεντεθξη και θα το δουμε στο πρωτο επεισοδιο της νεασ σεζον. Δηλαδη την αλλη πεμπτη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:14 Ο lowbaper92: #4.105 04-10-14 17:14 Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:50 Η katerina96: #4.106 04-10-14 17:50 εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.107 04-10-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2014 στις 20:14 Η peplin123: #4.104 02-10-14 20:14 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... καταπληκτικη οχι απλα καλυτερη....μιλαμε γιαα ΤΗ σειρα.΄...κοιταξε δεν ειναι two and a half men...ειναι δραμα οπως και να το κανουμε αλλα αυτο ειναι και το ωραιο!!... Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Μακάρι γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση το φινάλε περί ολισιτυ Αν και φαίνεται να τραβάει σαν σειρά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα φτιάξουν τώρα ή πιο προς το τέλος. Στον 3ο κύκλο επίσης θα δούμε τον Ραζ Αλ Γκουλ. Click για ανάπτυξη... ναι, κ εγω ετσι νομιζα αλλα τελικα το " i lov u" toy ολιβερ ηταν αληθινο ειπαν οι σεναριογραφοι σε συνεντεθξη και θα το δουμε στο πρωτο επεισοδιο της νεασ σεζον. Δηλαδη την αλλη πεμπτη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:14 Ο lowbaper92: #4.105 04-10-14 17:14 Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:50 Η katerina96: #4.106 04-10-14 17:50 εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.107 04-10-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... καταπληκτικη οχι απλα καλυτερη....μιλαμε γιαα ΤΗ σειρα.΄...κοιταξε δεν ειναι two and a half men...ειναι δραμα οπως και να το κανουμε αλλα αυτο ειναι και το ωραιο!!... Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Μακάρι γιατί ήταν μεγάλη απογοήτευση το φινάλε περί ολισιτυ Αν και φαίνεται να τραβάει σαν σειρά οπότε δεν ξέρω αν πρέπει να τα φτιάξουν τώρα ή πιο προς το τέλος. Στον 3ο κύκλο επίσης θα δούμε τον Ραζ Αλ Γκουλ. Click για ανάπτυξη... ναι, κ εγω ετσι νομιζα αλλα τελικα το " i lov u" toy ολιβερ ηταν αληθινο ειπαν οι σεναριογραφοι σε συνεντεθξη και θα το δουμε στο πρωτο επεισοδιο της νεασ σεζον. Δηλαδη την αλλη πεμπτη!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lowbaper92 Πολύ δραστήριο μέλος Ο lowbaper92 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.504 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:14 Ο lowbaper92: #4.105 04-10-14 17:14 Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:50 Η katerina96: #4.106 04-10-14 17:50 εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.107 04-10-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:50 Η katerina96: #4.106 04-10-14 17:50 εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.107 04-10-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 17:53 Η Mάιρα έγραψε: #4.107 04-10-14 17:53 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Εγώ teen wolf είμαι στην αρχή της 2ης σαιζόν αλλά δεν θυμάμαι και πολύ τι έχει γίνει, γενικότερα βαριέμαι τις σειρές/ταινίες με λυκάνθρωπους και βρικόλακες. Είναι ωραία η συνέχεια αυτής της σειράς; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina96 Νεοφερμένο μέλος Η katerina96 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:02 Η katerina96: #4.108 04-10-14 18:02 ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:05 Η Mάιρα έγραψε: #4.109 04-10-14 18:05 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina96: ναι ειναι πολυ ωραία...σε κρατάει σε εγρήγορση και ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο..γενικά ΄ταν ξεκιναω μια σειρά πέφτω με τα μούτα για να δω όλα τα επεισόδια ...χαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Και μια φίλη μου έτσι ακριβώς είναι, επίσης είχε δει και arrow, της αρέσουν κάτι τέτοιες σειρές, εκείνη μου τις πρότεινε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
notis_19 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 1.542 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:07 Ο notis_19 έγραψε: #4.110 04-10-14 18:07 Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Από ελληνικές σειρές βλέπω ούτε για δείγμα δεν υπάρχει στις προτιμήσεις σας :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:15 Η *Serena* έγραψε: #4.111 04-10-14 18:15 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Πολύ ωραίο είναι το arrow. Να το αρχίσεις. Όσο πάει και καλυτερεύει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 18:50 Ο Kurosaki έγραψε: #4.112 04-10-14 18:50 Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:07 Ο vassilis498: #4.113 04-10-14 19:07 είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
είδα Fargo. Αν θέλει κανείς τίποτα brutal πάει γάντι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 17.898 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2014 στις 19:29 Ο ultraviolence: #4.114 04-10-14 19:29 Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11:21 Η Alma Libre: #4.115 05-10-14 11:21 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Λιγες μερες ακομα για American Horror Story και The Walking Dead Click για ανάπτυξη... Ahs! Αναμένω πως και πως! Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Να δείτε όλοι True Blood γιατί είναι μεγάλη πόρωση. Επίσης American Horror Story, Breaking Bad (όσοι βαριέστε τις πρώτες 3 σεζόν συνεχίστε το με τα χίλια), Sherlock και True Detective. To Game Of Thrones δεν είναι για όλα τα γούστα αλλά εμένα μου άρεσε και περιμένω πως και πως τη συνέχεια. Click για ανάπτυξη... Ahs βλέπω το Asylum, BrBad ξεκίνησα και το έκοψα στα μέσα της πρώτης σεζόν αλλά θα το συνεχίσω. Το Sherlock είναι απο τις αγαπημένες μου! True Detective είχα κατεβάσει αλλά δεν είδα γιατί κράσαρε ο υπολογιστής και το GoT το σιχαίνομαι! Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Βλεπει κανεις το Breaking Bad ? Εχω ακουσει καλες κριτικες, αλλα η 1η σεζον που παρακολουθησα δεν με ενθουσιασε τοσο, μου φανηκε καπως ψυχοπλακωτικη. Η 2η ειναι καλυτερη ? Click για ανάπτυξη... Έχω δει την μισή πρώτη σεζόν, η πλοκή ήταν τόοοσο ωραία αλλά κινούταν πολύ αργά κατ'εμέ. Αρχική Δημοσίευση από lowbaper92: Τέλειωσα Dexter... 1η, 4η, και κάποια κομμάτια από 5η και 7η αυτά που αξίζαν περισσότερο. Για πέταμα η 8η, με το ζόρι την είδα. Επίσης, για όποιον ψάχνει κωμωδία, ας ρίξει μια ματιά στο Blue Mountain State. Ευχάριστα βλέπεται, καφρίλες έχει, κλασική αμερικανιά. 3η σεζόν η καλύτερη. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ με το οτι η 8η σεζόν ήταν παταγώδης αποτυχία, αλλά ο Brain Surgeon ήταν πολύ ενδιαφέρων σαν δολοφόνος. Επίσης, μου άρεσε πολύ η 6η σεζόν που δεν αρέσει σε όλους και η 1η είναι μακράν η αγαπημένη μου! Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο κάνοντας κριτική για το Dexter γιατί δεν είναι σειρά, είναι μισή ζωή πλέον Αλλά όπως έλεγα, σαν σεζόν θα τις καταχωρήσω (που μου δόθηκε η ευκαιρία) ανάλογα με το πόσο μου άρεσαν. 1,6,4,5,7,3,8,2. Σημείωση, την δεύτερη σεζόν την έχω δει μισή γιατί η Lila μου έσπαγε τα νεεεεεύρα. Και βαριόμουν θανάσιμα. Αρχική Δημοσίευση από ch0c0lαtε.co0kiε: Ξανά ξεκίνησα skins, αγαπημένη σειρά και είδα ένα ακόμη επεισόδιο από American Horror Story της 2ης σαιζόν ντάξει μέχρι να βγουν και οι υπόλοιπες θα χω τελειώσει με την 2η. Click για ανάπτυξη... Ξανά ξεκίνησα Dexter και αναμένω 5ο επεισόδιο 7ου κύκλου Sons of Anarchy! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 12:55 Ο Guest 712911: #4.116 05-10-14 12:55 Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 5 Οκτωβρίου 2014 kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) + Arrow!!! Καιρός για πώρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostakis2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο kostakis2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθέριο (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 13:19 Ο kostakis2: #4.117 05-10-14 13:19 Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Natalia Secret: Zombiessssss!!!!! (The walking dead!) Καιρός για πώρωση. Click για ανάπτυξη... Άντε και δεν αντέχω μέχρι τις 12 Οκτωβρίου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peplin123 Νεοφερμένο μέλος Η peplin123 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 115 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 16:16 Η peplin123: #4.118 05-10-14 16:16 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... arrow με χιλια!!!!...απο ολα τα παραπανω ειναι το καλυτερο....δραση, περιπετεια,...καθε επεισοδιο ειναι σαν ταινια σχεδον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Οκτωβρίου 2014 στις 17:42 Ο Guest 712911: #4.119 05-10-14 17:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 204 205 206 207 208 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 206 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina96: εγώ έχω δει τo teen wolf,the vampire diaries,the originals,pretty little liars,beauty and the beast (το πιο ωραίο) και λέω να αρχίσω το arrow.τι προτείνεται? Click για ανάπτυξη... Arrow εννοείται!!!! Y.Γ. Stephen Amell! (Αν και δε βλέπω σειρές κτλ βάσει... των εξωτερικών γνωρισμάτων των ηθοποιών , η συγκεκριμένη σειρά... ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2014 στις 22:46 Η Gate4 έγραψε: #4.120 06-10-14 22:46 Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλέ τι κουλαμάρα ήξταν αυτή στο τέλος του tvd; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.