persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 01:20 Η persi έγραψε: #241 09-04-12 01:20 Με ενοχλούν πολύ, όταν φαίνονται πολύ. Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι την ορθογραφία, αλλά όσο να 'ναι, ένα μη ορθογραφημένο κείμενο προσβάλλει την αισθητική μου, και προσωπικά επιλέγω να μην το διαβάσω. Άμα δεν σε νοιάζει να το διαβάσω, χέστηκα πώς γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 03:17 Ο Rempeskes: #242 09-04-12 03:17 ποσο σας ενοχλουν τα ορθογραφικα; Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ πολή εκτώς από σημάδει ελληπους πεδείας, τα ωρθογραφφικά μασ λαινε πως ο συντάκτις τους δεν ενδιαφερετε για την γλοσσα, την πατρείδα, και τεις παραδωσεις. ΒΑΝ σε ολουσ ωσους γραφουν ανωρθογραφφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Feanor Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Απριλίου 2012 στις 21:47 Ο Feanor έγραψε: #243 27-04-12 21:47 ρε παιδιά αραχτέ. όλοι στα mac ντόναλντς θα δουλεύουμε. δεν υπάρχει λόγος η ανησυχούμε g τα ορθογραφικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δήμητρα Dim Νεοφερμένο μέλος Η When you sleep at night, everything seems so right... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:34 Η Δήμητρα Dim: #244 27-04-12 22:34 Εμένα με ενοχλούν τα ορθογραφικά, και το κακό είναι ότι μερικά άτομα χρησιμοποιούν τα greeklish είτε για να μη φαίνεται η αδυναμία τους στην ορθογραφία, είτε γιατί βαριούνται να μάθουν πως να γράφουν σωστά Ελληνικά.. ειδικά όταν βλέπω ρήματα να γράφονται με όμικρον, κάτι παθαίνω .. Εντάξει, σε κάτι λέξεις περίεργες δικαιολογείται (καμιά φορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:48 Η gata_eisai: #245 27-04-12 22:48 Πραγματικά,συγχύζομαι!!θίγουν την γλώσσα μας,την σκοτώνουν..προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν ξέρουν να μιλούν ελληνικά,,αλλά όχι και τα ορθογραφικά,γιατί στην ουσία την διαγράφουν από το λεξικό και ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιούν greeklish!αλλά σε αυτό το σημείο θίγω άλλο θέμα..ας το αφήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 00:43 Ο Shadowfax: #246 28-04-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: συγχύζομαι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:25 Ο Samaritan: #247 02-08-12 12:25 Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ενοχλούν πολύ, όταν φαίνονται πολύ. Εγώ προσωπικά σιχαίνομαι την ορθογραφία, αλλά όσο να 'ναι, ένα μη ορθογραφημένο κείμενο προσβάλλει την αισθητική μου, και προσωπικά επιλέγω να μην το διαβάσω. Άμα δεν σε νοιάζει να το διαβάσω, χέστηκα πώς γράφεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes Επιφανές μέλος Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 8.049 μηνύματα. 9 Απριλίου 2012 στις 03:17 Ο Rempeskes: #242 09-04-12 03:17 ποσο σας ενοχλουν τα ορθογραφικα; Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ πολή εκτώς από σημάδει ελληπους πεδείας, τα ωρθογραφφικά μασ λαινε πως ο συντάκτις τους δεν ενδιαφερετε για την γλοσσα, την πατρείδα, και τεις παραδωσεις. ΒΑΝ σε ολουσ ωσους γραφουν ανωρθογραφφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Feanor Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Απριλίου 2012 στις 21:47 Ο Feanor έγραψε: #243 27-04-12 21:47 ρε παιδιά αραχτέ. όλοι στα mac ντόναλντς θα δουλεύουμε. δεν υπάρχει λόγος η ανησυχούμε g τα ορθογραφικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δήμητρα Dim Νεοφερμένο μέλος Η When you sleep at night, everything seems so right... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:34 Η Δήμητρα Dim: #244 27-04-12 22:34 Εμένα με ενοχλούν τα ορθογραφικά, και το κακό είναι ότι μερικά άτομα χρησιμοποιούν τα greeklish είτε για να μη φαίνεται η αδυναμία τους στην ορθογραφία, είτε γιατί βαριούνται να μάθουν πως να γράφουν σωστά Ελληνικά.. ειδικά όταν βλέπω ρήματα να γράφονται με όμικρον, κάτι παθαίνω .. Εντάξει, σε κάτι λέξεις περίεργες δικαιολογείται (καμιά φορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:48 Η gata_eisai: #245 27-04-12 22:48 Πραγματικά,συγχύζομαι!!θίγουν την γλώσσα μας,την σκοτώνουν..προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν ξέρουν να μιλούν ελληνικά,,αλλά όχι και τα ορθογραφικά,γιατί στην ουσία την διαγράφουν από το λεξικό και ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιούν greeklish!αλλά σε αυτό το σημείο θίγω άλλο θέμα..ας το αφήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 00:43 Ο Shadowfax: #246 28-04-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: συγχύζομαι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:25 Ο Samaritan: #247 02-08-12 12:25 Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ποσο σας ενοχλουν τα ορθογραφικα; Click για ανάπτυξη... ΠΑΡΑ πολή εκτώς από σημάδει ελληπους πεδείας, τα ωρθογραφφικά μασ λαινε πως ο συντάκτις τους δεν ενδιαφερετε για την γλοσσα, την πατρείδα, και τεις παραδωσεις. ΒΑΝ σε ολουσ ωσους γραφουν ανωρθογραφφα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Feanor Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 27 Απριλίου 2012 στις 21:47 Ο Feanor έγραψε: #243 27-04-12 21:47 ρε παιδιά αραχτέ. όλοι στα mac ντόναλντς θα δουλεύουμε. δεν υπάρχει λόγος η ανησυχούμε g τα ορθογραφικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δήμητρα Dim Νεοφερμένο μέλος Η When you sleep at night, everything seems so right... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:34 Η Δήμητρα Dim: #244 27-04-12 22:34 Εμένα με ενοχλούν τα ορθογραφικά, και το κακό είναι ότι μερικά άτομα χρησιμοποιούν τα greeklish είτε για να μη φαίνεται η αδυναμία τους στην ορθογραφία, είτε γιατί βαριούνται να μάθουν πως να γράφουν σωστά Ελληνικά.. ειδικά όταν βλέπω ρήματα να γράφονται με όμικρον, κάτι παθαίνω .. Εντάξει, σε κάτι λέξεις περίεργες δικαιολογείται (καμιά φορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:48 Η gata_eisai: #245 27-04-12 22:48 Πραγματικά,συγχύζομαι!!θίγουν την γλώσσα μας,την σκοτώνουν..προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν ξέρουν να μιλούν ελληνικά,,αλλά όχι και τα ορθογραφικά,γιατί στην ουσία την διαγράφουν από το λεξικό και ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιούν greeklish!αλλά σε αυτό το σημείο θίγω άλλο θέμα..ας το αφήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 00:43 Ο Shadowfax: #246 28-04-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: συγχύζομαι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:25 Ο Samaritan: #247 02-08-12 12:25 Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε παιδιά αραχτέ. όλοι στα mac ντόναλντς θα δουλεύουμε. δεν υπάρχει λόγος η ανησυχούμε g τα ορθογραφικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δήμητρα Dim Νεοφερμένο μέλος Η When you sleep at night, everything seems so right... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:34 Η Δήμητρα Dim: #244 27-04-12 22:34 Εμένα με ενοχλούν τα ορθογραφικά, και το κακό είναι ότι μερικά άτομα χρησιμοποιούν τα greeklish είτε για να μη φαίνεται η αδυναμία τους στην ορθογραφία, είτε γιατί βαριούνται να μάθουν πως να γράφουν σωστά Ελληνικά.. ειδικά όταν βλέπω ρήματα να γράφονται με όμικρον, κάτι παθαίνω .. Εντάξει, σε κάτι λέξεις περίεργες δικαιολογείται (καμιά φορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:48 Η gata_eisai: #245 27-04-12 22:48 Πραγματικά,συγχύζομαι!!θίγουν την γλώσσα μας,την σκοτώνουν..προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν ξέρουν να μιλούν ελληνικά,,αλλά όχι και τα ορθογραφικά,γιατί στην ουσία την διαγράφουν από το λεξικό και ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιούν greeklish!αλλά σε αυτό το σημείο θίγω άλλο θέμα..ας το αφήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 00:43 Ο Shadowfax: #246 28-04-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: συγχύζομαι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:25 Ο Samaritan: #247 02-08-12 12:25 Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα με ενοχλούν τα ορθογραφικά, και το κακό είναι ότι μερικά άτομα χρησιμοποιούν τα greeklish είτε για να μη φαίνεται η αδυναμία τους στην ορθογραφία, είτε γιατί βαριούνται να μάθουν πως να γράφουν σωστά Ελληνικά.. ειδικά όταν βλέπω ρήματα να γράφονται με όμικρον, κάτι παθαίνω .. Εντάξει, σε κάτι λέξεις περίεργες δικαιολογείται (καμιά φορά ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata_eisai Εκκολαπτόμενο μέλος Η gata_eisai αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 153 μηνύματα. 27 Απριλίου 2012 στις 22:48 Η gata_eisai: #245 27-04-12 22:48 Πραγματικά,συγχύζομαι!!θίγουν την γλώσσα μας,την σκοτώνουν..προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν ξέρουν να μιλούν ελληνικά,,αλλά όχι και τα ορθογραφικά,γιατί στην ουσία την διαγράφουν από το λεξικό και ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιούν greeklish!αλλά σε αυτό το σημείο θίγω άλλο θέμα..ας το αφήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 00:43 Ο Shadowfax: #246 28-04-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: συγχύζομαι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:25 Ο Samaritan: #247 02-08-12 12:25 Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πραγματικά,συγχύζομαι!!θίγουν την γλώσσα μας,την σκοτώνουν..προσπερνάμε το γεγονός ότι δεν ξέρουν να μιλούν ελληνικά,,αλλά όχι και τα ορθογραφικά,γιατί στην ουσία την διαγράφουν από το λεξικό και ακόμη περισσότερο όταν χρησιμοποιούν greeklish!αλλά σε αυτό το σημείο θίγω άλλο θέμα..ας το αφήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 28 Απριλίου 2012 στις 00:43 Ο Shadowfax: #246 28-04-12 00:43 Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: συγχύζομαι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:25 Ο Samaritan: #247 02-08-12 12:25 Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gata_eisai: συγχύζομαι!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:25 Ο Samaritan: #247 02-08-12 12:25 Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άποιρα. Ηδυκά ώταν δυαβάζοις μια αρκαιτά μαιγάλυ πρώτασει ώπως αυτοί αιδό, και δησκολαιβαισαι να τιν καταλάβυς ακώμα και ώ ήδειως!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.648 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:30 Ο fockos έγραψε: #248 02-08-12 12:30 Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτοί που ενοχλούνται από τα ορθογραφικά είναι ψώνια και στενόμυαλοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:39 Ο Samaritan: #249 02-08-12 12:39 Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ. Διάσημο μέλος Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.317 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Η Νάγια Τ. έγραψε: #250 02-08-12 12:52 Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με ενοχλουν αρκετα....Ειδικα οταν προερχονται απο ατομα που σπουδαζουν σε αξιολογες σχολες(φιλος μου εχει περασει ΕΜΠ κ τι ορθογραφικα κανει ωρες-ωρες.....) Επισης, οταν καποιος γραφει ανορθογραφα μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω καν τι εννοει κ μου παιρνει καποια δευετερολεπτα να κατανοησω το νοημα του γραπτου του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 12:52 Ο Rainbowarrior: #251 02-08-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Δεν με πειράζουν τα greeklish, με πειράζουν τα ορθογραφικά μόνο και μόνο επειδή ζορίζεσαι τις περισσότερες φορές να καταλάβεις τι γράφει ο άλλος. Και εξάλλου, όλοι περάσαμε το σχολείο, οπότε δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Click για ανάπτυξη... Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:24 Η Νηρηίς έγραψε: #252 02-08-12 13:24 Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα τα ορθογραφικά λάθη που συναντώ στο διαδίκτυο. Αν είναι κάποιος γνωστός μου που γράφει ανορθόγραφα, μπορεί να απογοητευτώ για λίγο, αλλα μετά το ξεχνάω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:25 Ο Klaou2 έγραψε: #253 02-08-12 13:25 Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:30 Η Pequeño έγραψε: #254 02-08-12 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: Ειναι ασχημο να μη μπορεις να γραψεις σωστα ελληνικα (και αγγλικα και ολες τις γλωσσες) και ταυτοχρονα ειναι ωραιο να μπορεις να εκφραστεις με κατανοητο τροπο και σε αυτο συμπεριλαμβανεται και η σωστη ορθογραφια. Για αυτο και εγω εδω και δυο χρονια εχω κανει μεγαλη προσπαθεια να γινω πιο ορθογραφος (και το εχω καταφερει αρκετα καλα) σε αυτο βεβαια βοηθησε σημαντικα το οτι σταματησα τα greeklish. (και οτι εδινα πανελληνιες εκθεση φετος.) Click για ανάπτυξη... Που είναι οι τόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Klaou2 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Κωστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Βιολογίας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 264 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:42 Ο Klaou2 έγραψε: #255 02-08-12 13:42 Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ZoeXal: Που είναι οι τόνοι; Click για ανάπτυξη... χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pequeño Τιμώμενο Μέλος Η Pequeño αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.829 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:44 Η Pequeño έγραψε: #256 02-08-12 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Klaou2: χαχα εντομεταξυ επειδη δε μου αρεσε η συνταξη που εκανα νομιζα σχολιαζες αυτο καλα τονους βαριεμαι να βαζω Click για ανάπτυξη... Η σύνταξη καλή ήταν, απλά δεν έβαλες κόμμα σου φαίνεται έτσι, εγώ το διάβασα με μια ανάσα αφού και ζορίστηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:46 Ο qwerty111: #257 02-08-12 13:46 Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ενοχλούμαι πάρα πολύ όταν τα ορθογραφικά λάθη είναι τόσα πολλά που το κείμενο καταντάει δυσανάγνωστο. Διαφορετικά, δεν με πειράζουν τόσο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:48 Ο Samaritan: #258 02-08-12 13:48 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Fanimaid123 Superhuman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Κι εσύ, όμως, κάνεις ορθογραφικά. Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 13:53 Η Νηρηίς έγραψε: #259 02-08-12 13:53 Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 19 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 19 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Samaritan: Που ακριβώς; Το "φιλοσοφίσει"; Αυτή η λέξη στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στο Ελληνικό "επίσημο" λεξικό, και αυτή η γραφή του μου μοιάζει η πιο νορμάλ. Click για ανάπτυξη... Αντί για ''επαρκής'' έπρεπε να γράψεις ''επαρκές''. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samaritan Νεοφερμένο μέλος Ο Samaritan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 36 μηνύματα. 2 Αυγούστου 2012 στις 14:09 Ο Samaritan: #260 02-08-12 14:09 Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άαα :OK: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.