chara9999 Εκκολαπτόμενο μέλος Η chara9999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:42 Η chara9999: #221 05-09-12 12:42 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ έκανα 2 ώρες ΜΚ και βγήκε όλη η ύλη με χαλαρούς ρυθμούς. Επίσης φυσική κατ δεν αξίζει να κάνεις. Απλές συμβουλές, βέβαια 10 ώρες δεν είναι και τπτ υπερβολικό για να σε κουράσει, αλλά αν θέλεις μπορείς να κόψεις ώρες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:50 Η Peace_ έγραψε: #222 05-09-12 12:50 Εγώ έκανα 2 ώρες ΜΚ και βγήκε όλη η ύλη με χαλαρούς ρυθμούς. Επίσης φυσική κατ δεν αξίζει να κάνεις. Απλές συμβουλές, βέβαια 10 ώρες δεν είναι και τπτ υπερβολικό για να σε κουράσει, αλλά αν θέλεις μπορείς να κόψεις ώρες. Click για ανάπτυξη... αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Ο SparklingGrey: #223 05-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Η Φυσική Κατ. της Β δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Φυσική Κατ. της Γ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο Hephaestus: #224 05-09-12 13:40 ιδιαιτερο θα κανω... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα ρητορικα 1 ωρα λατινικα καλα ειναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Η Μαρικαίτη: #225 05-09-12 14:01 ειμαι θεωρητική κι κάνω: 2 ώρες άγνωστο 2 ώρες έκθεση 1.30 ώρα λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο gregory nub: #226 05-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα7 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:05 Η Κατερίνα7: #227 07-09-12 22:05 Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ έκανα 2 ώρες ΜΚ και βγήκε όλη η ύλη με χαλαρούς ρυθμούς. Επίσης φυσική κατ δεν αξίζει να κάνεις. Απλές συμβουλές, βέβαια 10 ώρες δεν είναι και τπτ υπερβολικό για να σε κουράσει, αλλά αν θέλεις μπορείς να κόψεις ώρες. Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:50 Η Peace_ έγραψε: #222 05-09-12 12:50 Εγώ έκανα 2 ώρες ΜΚ και βγήκε όλη η ύλη με χαλαρούς ρυθμούς. Επίσης φυσική κατ δεν αξίζει να κάνεις. Απλές συμβουλές, βέβαια 10 ώρες δεν είναι και τπτ υπερβολικό για να σε κουράσει, αλλά αν θέλεις μπορείς να κόψεις ώρες. Click για ανάπτυξη... αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Ο SparklingGrey: #223 05-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Η Φυσική Κατ. της Β δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Φυσική Κατ. της Γ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο Hephaestus: #224 05-09-12 13:40 ιδιαιτερο θα κανω... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα ρητορικα 1 ωρα λατινικα καλα ειναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Η Μαρικαίτη: #225 05-09-12 14:01 ειμαι θεωρητική κι κάνω: 2 ώρες άγνωστο 2 ώρες έκθεση 1.30 ώρα λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο gregory nub: #226 05-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα7 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:05 Η Κατερίνα7: #227 07-09-12 22:05 Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έκανα 2 ώρες ΜΚ και βγήκε όλη η ύλη με χαλαρούς ρυθμούς. Επίσης φυσική κατ δεν αξίζει να κάνεις. Απλές συμβουλές, βέβαια 10 ώρες δεν είναι και τπτ υπερβολικό για να σε κουράσει, αλλά αν θέλεις μπορείς να κόψεις ώρες. Click για ανάπτυξη... αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SparklingGrey Διάσημο μέλος Ο SparklingGrey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.244 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:52 Ο SparklingGrey: #223 05-09-12 12:52 Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Η Φυσική Κατ. της Β δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Φυσική Κατ. της Γ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο Hephaestus: #224 05-09-12 13:40 ιδιαιτερο θα κανω... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα ρητορικα 1 ωρα λατινικα καλα ειναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Η Μαρικαίτη: #225 05-09-12 14:01 ειμαι θεωρητική κι κάνω: 2 ώρες άγνωστο 2 ώρες έκθεση 1.30 ώρα λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο gregory nub: #226 05-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα7 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:05 Η Κατερίνα7: #227 07-09-12 22:05 Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Η Φυσική Κατ. της Β δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη Φυσική Κατ. της Γ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hephaestus Πολύ δραστήριο μέλος Ο Hephaestus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ιερισσός (Χαλκιδική). Έχει γράψει 1.503 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 13:40 Ο Hephaestus: #224 05-09-12 13:40 ιδιαιτερο θα κανω... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα ρητορικα 1 ωρα λατινικα καλα ειναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Η Μαρικαίτη: #225 05-09-12 14:01 ειμαι θεωρητική κι κάνω: 2 ώρες άγνωστο 2 ώρες έκθεση 1.30 ώρα λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο gregory nub: #226 05-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα7 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:05 Η Κατερίνα7: #227 07-09-12 22:05 Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιδιαιτερο θα κανω... 2 ωρες αγνωστο 2 ωρες εκθεση 1 ωρα ρητορικα 1 ωρα λατινικα καλα ειναι;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρικαίτη Νεοφερμένο μέλος Η Μαρικαίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Άργος (Αργολίδα). Έχει γράψει 48 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:01 Η Μαρικαίτη: #225 05-09-12 14:01 ειμαι θεωρητική κι κάνω: 2 ώρες άγνωστο 2 ώρες έκθεση 1.30 ώρα λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο gregory nub: #226 05-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα7 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:05 Η Κατερίνα7: #227 07-09-12 22:05 Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι θεωρητική κι κάνω: 2 ώρες άγνωστο 2 ώρες έκθεση 1.30 ώρα λατινικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:08 Ο gregory nub: #226 05-09-12 14:08 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα7 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:05 Η Κατερίνα7: #227 07-09-12 22:05 Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: αν μπορείς δώσε μου και μένα συμβουλές για τις ώρες. Είμαι δευτέρα λυκείου, θα πάω θετική κατεύθυνση και δεν θέλω να κουραστώ πολύ. Πόσες ώρες να κάνω φροντιστήριο και σε ποια μαθήματα; Click για ανάπτυξη... Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Αρχική Δημοσίευση από chara9999: Ναι αλλά δεν κάνω ουτε φυσική γενικής.Θα τα καταφέρω αν δεν κάνω καθόλου φυσική;;; Click για ανάπτυξη... Δες το πάνω, δεν "έκανα" καθόλου φυσική και είμαι σε καλύτερο επίπεδο από εκείνο που χρειάζεται το σχολικό. Βοήθημα φυσικής και χαρτί και είσαι κομπλε. Μαθαίνεις και παραπάνω πράγματα (συνήθως γράφει και τίποτα που δεν έχει το βιβλίο το βοήθημα). Η γενικής δεν χρειάζεται καν φροντ με την καμία, αν είχες καταλάβει την φυσική στην Γ γυμνασίου θα σου φανεί ευκολάκι. Η κατεύθυνση τα μπερδεύει λίγο με την θερμοδυναμική αλλά τα υπόλοιπα κεφάλαια μου φάνηκαν φυσιολογικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα7 Νεοφερμένο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 15 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 22:05 Η Κατερίνα7: #227 07-09-12 22:05 Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι συζήτησα με την καθηγήτρια που μου κάνει ιδιαίτερα και καταλήξαμε να κάνουμε 2 ώρες μαθηματικά Γ' Λυκείου και μόνο 1 ώρα μαθηματικά Β' Λυκείου. Δε με απασχολεί καθόλου ο βαθμός της Β γιατί θα αρχίσω από φέτος την προετοιμασία. Θα έχω βγάλει δηλαδή την ύλη μία φορά φέτος, μία από του χρόνου και μετά θα αρχίσω να λύνω θέματα πανελληνίων. Από τη Β Λυκείου θα δώσω βάση περισσότερο σε αυτά που χρειάζονται για την Γ Λυκείου. Επίσης 1:30 ώρα την εβδομάδα έκθεση και 2 ώρες φυσική γενικής+κατεύθυνσης. Φυσικά του χρόνου θα αυξηθούν οι ώρες κατά μία υποθέτω, μπορεί και 2. Και φυσικά, θα πάω τεχνολογική!! Επί πρόσθετα, θα μπω και στην πληροφορική φροντιστήριο αλλά τώρα για ώρες δεν ξέρω, δεν έχω συζητήσει ακόμα κάτι γιατί θα μπω μόνο του χρόνου που είναι ο προγραμματισμός. Φέτος τα βγάζω πέρα και μόνη μου (ελπίζω!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:44 Η Peace_ έγραψε: #228 08-09-12 09:44 Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Σεπτεμβρίου 2012 nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοίτα, με τα μαθήματα που δεν θα κάνεις πρέπει να ασχοληθείς παραπάνω μόνη σου. Πάρε από ένα βοήθημα για κάθε θετικό μάθημα και διάβαζε και λύνε θεωρία. Αν είσαι άτομο που μπορεί να διαβάσει μόνο του ( πολλοί λένε πως θα διαβάσουν, αλλά τελικά βαριούνται και δεν κάνουν τίποτα, γι αυτό χρειάζεται το φροντ να σε αναγκάζει να διαβάσεις)μπορείς να μην πας και καθόλου στην Β λυκείου. Βέβαια η έκθεση δεν κάνει ποτέ κακό, απλά εμένα δεν μ αρέσει και δεν την πήρα Click για ανάπτυξη... Θα πάω φροντιστήριο για αυτόν ακριβώς το λόγο...Για να με αναγκαζει να διαβάζω... Γιατί αν περιμένω από μένα, κλάφ' τα Χαράλαμπε Λέω για 7-8 ωρίτσες, χαλαρά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 09:57 Η nafs έγραψε: #229 08-09-12 09:57 Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen Πολύ δραστήριο μέλος Η xristina elen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 1.603 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:11 Η xristina elen: #230 08-09-12 10:11 εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:18 Η Peace_ έγραψε: #231 08-09-12 11:18 Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafs: Λοιπόν εγώ κάνω: 2 ώρες αγνωστο 2 ώρες λατινικα 2 ώρες έκθεση 1 ώρα γραμματική 1 ώρα συντακτικό Αυτα. Νομίζω μου αρκούν για φέτος. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από xristina elen: εγω στη δευτερα λυκειου εκανα 6 ωρεσ φροντ...2 λατινικα,2 γνωστο και 2 εκθεση και στην τριτη εκανα 15 ωρεσ..2 λατινικα,2 γνωστο,4 αγνωστο.1 βιολογια,2 εκθεση,2 ιστορια και 2 κειμενα... Click για ανάπτυξη... Πιστεύω ότι μέχρι 8-9 ώρες είναι φυσιολογικά...Μετά αρχίζουν τα υπερβολικά...Αλλά εντάξει, είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:47 Η Alireza έγραψε: #232 08-09-12 14:47 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:55 Η Peace_ έγραψε: #233 08-09-12 14:55 Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αρχαία ξέρετε περίπου πόσες ώρες είναι? Γενικής και κατεύθυνσης. Α και η έκθεση επίσης. Click για ανάπτυξη... https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 14:57 Η Alireza έγραψε: #234 08-09-12 14:57 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: https://edu.klimaka.gr/leitoyrgia-sxoleivn/lykeio/1683-wrologio-programma-mathimatwn-b-lykeiou.html Έκθεση- 2 ώρες, Αρχαία Γενικής- 2 ώρες, Αρχαία Κατεύθυνσης- 4 ώρες Click για ανάπτυξη... Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:03 Η Peace_ έγραψε: #235 08-09-12 15:03 Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α συγγνώμη δεν το διευκρίνισα. Εννοώ στο φροντιστήριο. Στο περίπου βέβαια. Click για ανάπτυξη... Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alireza Τιμώμενο Μέλος Η Alireza αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.175 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:09 Η Alireza έγραψε: #236 08-09-12 15:09 Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Peace_: Είναι ανάλογα το φροντιστήριο. Στο δικό μου π.χ έχει 2 ώρες αρχ.κατ. 2 ώρες έκθεση και 1 ώρα αρχαία γενικής. Σε άλλα μπορεί και περισσότερες. Σε κάποια κάνουν και 6 ώρες αρχ. κατεύθυνσης... Click για ανάπτυξη... What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs Διάσημο μέλος Η nafs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 2.862 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:14 Η nafs έγραψε: #237 08-09-12 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alireza: What the heck? Τόσο πολλές? Αμα είναι να κάνω 6 ώρες την έβαψα. Click για ανάπτυξη... 6 αρχαία ώρες στη β πολλές μου ακούγονται Εμεις κάνουμε 2 ώρες κατ. Γεν δεν κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:22 Ο cha0s έγραψε: #238 08-09-12 15:22 Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: elenitren Liberta_ Τρελας123 agg1 sonyaa__ cinnamongirl blissele Basiliki.kiki Magigi Philologist Eirinakiii8 Lia 2006 xakounaamatata Cat lady ggl Αριάνα123 Nikos05 sophiaa Eriiiiiii675 GabrielaM Manol899 Darkking Γιαννης1987Θεσσ ifikis Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διαβάζω οτι αρκετοί θα κάνουν φροντιστήριο στο γνωστό της Β. Για ποιον λόγο; Το γνωστό της Β δεν έχει καμία σχέση με το γνωστό της Γ που θα δώσετε πανελλαδικές. Για να βγάζουν λεφτά τα φροντιστήρια το κάνουν αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:24 Ο nikosxdxd: #239 08-09-12 15:24 Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 25 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 25 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Σεπτεμβρίου 2012 στις 15:54 Ο cha0s έγραψε: #240 08-09-12 15:54 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: Καλα γενικα το φροντηστηριο στη Β, για θεωρητικη τουλαχιστον, ειναι ματαιη πολυτελεια.Ταλαιπωρια πιο πολυ. Click για ανάπτυξη... Οχι πάντα. Ειδικά στα λατινικά και στα αρχαία(άγνωστο) πιστεύω χρειάζεται για να πάρεις τις σωστές βάσεις και να μην έχεις κενά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.