jimis2001 Εκκολαπτόμενο μέλος Η jimis2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 226 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 09:55 Η jimis2001: #21 19-06-21 09:55 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ειμαι 4 εξαμηνο , μεχρι και τελος 3ου εξαμημου ( φεβρουαριο) ειχαν τρεξει 29 μαθηματα εκ των οποιων εχω περασει τα 24. Τωρα στην εξεταστικη αυτη εχω να τρεξω 10 καινουργια του 4 εξαμηνου και κατι ψιλα απο πέρυσι. Click για ανάπτυξη... Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 19-06-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος, 6 θεωριες το συνηθες +3-4 εργαστηρια Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:21 Ο Paragontas7000: #23 19-06-21 12:21 Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 19-06-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:33 Ο Paragontas7000: #25 19-06-21 12:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Click για ανάπτυξη... Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-06-21 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι κατι τετοια ποσοστα παιζουν . Το κυριο προβλημα ειναι κανονικα θεματα σε πολυ λιγο χρονο. Ενταξει τα πολλαπλης δεν ειναι παντα ευκολα, ειχα μαθημα με 35 ερωτησεις πολλαπλης (σε χαρτι) με 6 υποερωτηματα καθε μια και παραπανω απο μια σωστες απαντησεις. Απο τυχη πηρα 6,5. Αντε τωρα να αναλυσεις 35 θεματα για να απαντησεις. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2021 iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:03 Ο iminspain: #27 19-06-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: ειμαι 4 εξαμηνο , μεχρι και τελος 3ου εξαμημου ( φεβρουαριο) ειχαν τρεξει 29 μαθηματα εκ των οποιων εχω περασει τα 24. Τωρα στην εξεταστικη αυτη εχω να τρεξω 10 καινουργια του 4 εξαμηνου και κατι ψιλα απο πέρυσι. Click για ανάπτυξη... Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 11:41 Ο ιωαννηs έγραψε: #22 19-06-21 11:41 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος, 6 θεωριες το συνηθες +3-4 εργαστηρια Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:21 Ο Paragontas7000: #23 19-06-21 12:21 Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 19-06-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:33 Ο Paragontas7000: #25 19-06-21 12:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Click για ανάπτυξη... Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-06-21 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι κατι τετοια ποσοστα παιζουν . Το κυριο προβλημα ειναι κανονικα θεματα σε πολυ λιγο χρονο. Ενταξει τα πολλαπλης δεν ειναι παντα ευκολα, ειχα μαθημα με 35 ερωτησεις πολλαπλης (σε χαρτι) με 6 υποερωτηματα καθε μια και παραπανω απο μια σωστες απαντησεις. Απο τυχη πηρα 6,5. Αντε τωρα να αναλυσεις 35 θεματα για να απαντησεις. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2021 iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:03 Ο iminspain: #27 19-06-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Ηλεκτρολογος, 6 θεωριες το συνηθες +3-4 εργαστηρια
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:21 Ο Paragontas7000: #23 19-06-21 12:21 Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 19-06-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:33 Ο Paragontas7000: #25 19-06-21 12:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Click για ανάπτυξη... Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-06-21 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι κατι τετοια ποσοστα παιζουν . Το κυριο προβλημα ειναι κανονικα θεματα σε πολυ λιγο χρονο. Ενταξει τα πολλαπλης δεν ειναι παντα ευκολα, ειχα μαθημα με 35 ερωτησεις πολλαπλης (σε χαρτι) με 6 υποερωτηματα καθε μια και παραπανω απο μια σωστες απαντησεις. Απο τυχη πηρα 6,5. Αντε τωρα να αναλυσεις 35 θεματα για να απαντησεις. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2021 iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:03 Ο iminspain: #27 19-06-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:26 Ο ιωαννηs έγραψε: #24 19-06-21 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:33 Ο Paragontas7000: #25 19-06-21 12:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Click για ανάπτυξη... Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-06-21 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι κατι τετοια ποσοστα παιζουν . Το κυριο προβλημα ειναι κανονικα θεματα σε πολυ λιγο χρονο. Ενταξει τα πολλαπλης δεν ειναι παντα ευκολα, ειχα μαθημα με 35 ερωτησεις πολλαπλης (σε χαρτι) με 6 υποερωτηματα καθε μια και παραπανω απο μια σωστες απαντησεις. Απο τυχη πηρα 6,5. Αντε τωρα να αναλυσεις 35 θεματα για να απαντησεις. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2021 iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:03 Ο iminspain: #27 19-06-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:33 Ο Paragontas7000: #25 19-06-21 12:33 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Click για ανάπτυξη... Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-06-21 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι κατι τετοια ποσοστα παιζουν . Το κυριο προβλημα ειναι κανονικα θεματα σε πολυ λιγο χρονο. Ενταξει τα πολλαπλης δεν ειναι παντα ευκολα, ειχα μαθημα με 35 ερωτησεις πολλαπλης (σε χαρτι) με 6 υποερωτηματα καθε μια και παραπανω απο μια σωστες απαντησεις. Απο τυχη πηρα 6,5. Αντε τωρα να αναλυσεις 35 θεματα για να απαντησεις. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2021 iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:03 Ο iminspain: #27 19-06-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ολες οι θετικες το εχουν το θεμα παλικαρι μου , σφαγη γινεται, ανευ βογγων ομως Click για ανάπτυξη... Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες.
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 12:42 Ο ιωαννηs έγραψε: #26 19-06-21 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι κατι τετοια ποσοστα παιζουν . Το κυριο προβλημα ειναι κανονικα θεματα σε πολυ λιγο χρονο. Ενταξει τα πολλαπλης δεν ειναι παντα ευκολα, ειχα μαθημα με 35 ερωτησεις πολλαπλης (σε χαρτι) με 6 υποερωτηματα καθε μια και παραπανω απο μια σωστες απαντησεις. Απο τυχη πηρα 6,5. Αντε τωρα να αναλυσεις 35 θεματα για να απαντησεις. Τελευταία επεξεργασία: 19 Ιουνίου 2021 iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:03 Ο iminspain: #27 19-06-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Ετσι ειναι κατι τετοια ποσοστα παιζουν . Το κυριο προβλημα ειναι κανονικα θεματα σε πολυ λιγο χρονο. Ενταξει τα πολλαπλης δεν ειναι παντα ευκολα, ειχα μαθημα με 35 ερωτησεις πολλαπλης (σε χαρτι) με 6 υποερωτηματα καθε μια και παραπανω απο μια σωστες απαντησεις. Απο τυχη πηρα 6,5. Αντε τωρα να αναλυσεις 35 θεματα για να απαντησεις.
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:03 Ο iminspain: #27 19-06-21 16:03 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Μονο στην δικια μου σχολη εξ αποστασεως ειναι δυσκολοτερη η εξεταστικη?Ειδικα στο δευτερο εξαμηνο πολυ λιγα ατομα απο το ετος μου ασχολουνται σοβαρα με τη σχολη... με αποτελεσμα να μαζευονται μαθηματα σε αρκετους. Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8)
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.512 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:07 Ο ιωαννηs έγραψε: #28 19-06-21 16:07 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα.
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:13 Ο iminspain: #29 19-06-21 16:13 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Μια χαρα εισαι θα περασεις και κατι τον σεπτεμβρη οποτε θα πας με 1-2 μαθηματα στο 2ο ετος. Τα μαθηματα στις θετικες δεν περνουνται ευκολα. Click για ανάπτυξη... Μακάρι γιατί 2 από τα μαθήματα που χρωστάω αναγκαστικά δεν θα τα δώσω λογικά ούτε τον Σεπτέμβριο (τις Οργανικές δηλαδή) μιας και έχω πάρα πολύ σοβαρές γνωστικές ελλείψεις μιας και δεν μπορύσα να καταλάβω απολύτως τίποτα στα εξάμηνα αυτά (δεν βοήθησε κιόλας το υπερβαρύ πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις που έχω ο ίδιος και το ότι τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως) άρα ήδη τα μισά μισά μαθήματα είναι εκτός. Μετά έχω άλλα 2 που σκοπεύω να τα δώσω τον Σεπτέμβριο, αλλά αν κοπώ σε μαθήματα που δεν το περίμενα τότε θα καταλήξω με περισσότερα χρωστούμενα απ΄ ότι περασμένα
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.169 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 16:55 Ο nPb έγραψε: #30 19-06-21 16:55 Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων. Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jimis2001: Τι σόι σχολή είναι αυτή που σας βάζουν 10 μαθήματα κάθε εξάμηνο, αν επιτρέπεται ; Αν ήταν έτσι ούτε τα μισά παίζει να έδινα κάθε εξεταστική Click για ανάπτυξη... Παλιά στο φόρουμ κάναμε κόντρες και θεωρούσαμε μουράτη σχολή όσα είχε πάνω από 15 μαθήματα το εξάμηνο. Υπήρχαν φοιτητές με βίτσια αριθμούς μαθημάτων.
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 17:34 Η Eclipse έγραψε: #31 19-06-21 17:34 (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
pacheiko Εκκολαπτόμενο μέλος Η pacheiko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2021 στις 18:55 Η pacheiko έγραψε: #32 19-06-21 18:55 Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 05:01 Η Schlimazel: #33 11-07-21 05:01 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 ! Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από larry18: Στο πρώτο εξάμηνο ήδη χρωστάω τα μισά μαθήματα και αν καταφέρω εν τέλει να περάσω τα μισά και στο εξάμηνο αυτό θα είμαι πολύ καλά. Και το ένα μάθημα που πέρασα μου βγήκε συνολικός βαθμός 6, ενώ θα το ξαναδώσω τον Σεπτέμβριο για βελτίωση μπας και στο μέρος της θεωρίας πάρω 7.5 (για να βγει συνολικός βαθμός τουλάχιστον 8) Click για ανάπτυξη... ελπιζω να τα πηγες καλα! Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Eclipse: (Πρωτο ετος εδω) Μεχρι στιγμης 1 αλλα υποθετω θα κοπω και σε 1-2 αυτο το εξαμηνο. Click για ανάπτυξη... ελπιζω να μην κοπηκες χχαχαχα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 11 Ιουλίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από pacheiko: Χρωστάω δύο μαθήματα-αλυσίδες από το πρώτο εξάμηνο λόγω μετεγγραφής. Επειδή πάνε εξάμηνο ανά εξάμηνο, πάντα θα χρωστάω 2 μαθήματα/εξάμηνο. Παντώς από την προηγούμενη σχολή τα είχα περάσει όλα με καλούς βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσει έτσι και τώρα Click για ανάπτυξη... diaxeirisima entaksi Egw apo 7 ta piga 9 !
Κλημεντίνη Πολύ δραστήριο μέλος Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 08:28 Η Κλημεντίνη: #34 11-07-21 08:28 Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. 11 Ιουλίου 2021 στις 12:20 Ο Paragontas7000: #35 11-07-21 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι? iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Κλημεντίνη: Καλα σε εμαςς η φαση εινα γελοία, έχουν ατομα μέσο ορο 9 και 10 που δεν εχουν διαβάσει λέξη. Δεν ειναι εύκολα 25 πολλαπλής σε 25 λεπτά απλα γίνεται χαμος στις ομαδικές. Click για ανάπτυξη... Μα η τηλεκπαιδευση αποδιδει.Τι οχι?
iminspain Δραστήριο μέλος Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 629 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 00:26 Ο iminspain: #36 12-07-21 00:26 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: ελπιζω να τα πηγες καλα Click για ανάπτυξη... Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8)
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 03:17 Η Schlimazel: #37 12-07-21 03:17 Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν! Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 12 Ιουλίου 2021 Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από larry18: Μέχρι τώρα γνωρίζω τα αποτελέσματα σε 2 μαθήματα, και στα δύο πέρασα (το ένα 7,5 και το άλλο 5,5 αν και στο δεύτερο με αδικησε γιατί επειδή οι ερωτήσεις ήταν ξεκάθαρα θεωρίας πως είχα βαθμό πάνω από 8) Click για ανάπτυξη... Καλύτερη τύχη στο επόμενο λοιπόν!
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 04:35 Ο Samael έγραψε: #38 12-07-21 04:35 Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 337 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Searching Debugging_Daemon quarterlifecrisis Geraldsaga maritina07 abyssiniancat exotic xo giannis06 Ryuzaki ilal flytern katerina1980 annapdk st.krf tan07 Drscientist Entropy24 Corfu kitty ydroxoos Schlimazel Pierre Bezukhov crankshaft345 E.Z vtsou1 3gam AggelikiGr waakaq SlimShady EFAKIT Jauahahwiwisjs Arvacon Scandal str07 panosT436 matritgo veli katia.m acc/fin04 jellojina Unboxholics eukleidhs1821 sakplat sophieee Ilias__ Wonderkid SKG Leo komm ang12_012 Sotiris 12 psychoticwaltz charmander Dr. Gl. Luminous Lydiaaaaaaa Κλημεντίνη Kzaro Indecisive2 panunniotis Startx0 mpimpika mumofstudents geneticist gaidouri giorgos8907 GeorgePap2003 redpointer blissele nicole1982 Mapz giannhs2001 eleanna4 elinamav Obi-Wan Kenobi BatGuin ch2006 sophiaa Rene2004 soleilst Ersa rseven aris65 Lathy afraim m.b. Panatha mono shuuu elenitren woasibe FNC_Sophia Atrlef greg08 jYanniss confused??? sevi1 Than003 Nick_Athens Nala Xryssa thanasarasz Paragontas7000 ειδήμων future.nurse.29 George_dr catlover033 aekarare georgetherrr Cat lady florist georgios03 Twittn phoni Cherrylawschoolgirl eirinipap Antonius PanMoonlight SoyN thenutritionist tsiobieman angies ggl Pharmacist01 tfghp Miranda32 PanosBat Maynard Χάρις ismember Philologist roud featherfuck Steliosgkougkou Εριφύλη Meow anastasia papa george777 P.Dam. katerinavld Specon ένας τυχαίος Avalon12 RedFoxSpirit Scott Memetchi JoeDon PanPan ougka pougka jimis2001 paulkin94 theodoraooo Ευτυχια Αδαμοπουλου Johanna Mark oups constansn KingOfPop Mariap. Annou1 alpha.kappa Marple Έμμα snowy χημεια4λαιφ Fara Nikoletaant fmarulezkd Mammy Nun Konstantinos_3 Citylights kost28 Ελεν J.Cameron IceQueen Billas bruh_234 markip Alexecon1991 Nickt23 Νομάρχης augustine Viedo Giii emilyfan85 Chris k Kitkat2000 ΘανάσοςG4 Nikoleta_Giann Maria1743 pacheiko Cathleen marakiloveee leo41 kwstas03 Dora140303 stefan don_vito Ria99 kiyoshi Αλκης Κ. anastasis06 Georgekk papa2g ioannam iminspain calliope Idontknoww damn VasoGrimes panosveki TonyMontanaEse Jimmis18 Xristosdimitra maria20 Mitsos21 globglogabgalab Johnman97 Ada ada igeorgeoikonomo No name Nefh_ kostas1233 barkos Arhs19 the purge physicscrazy Hetlag το κοριτσι του μαη maria2001 azula nucomer aggelosst9 pinkheart neurogirl louminis Monster Hunter Eri0611 Stroka Φινεύς Necropolis clevercat Jimmy20 Panagiotis849 ale imyrcarn T C NEKTARIOS11 Lia 2006 Thanos_D Medjnik hirasawayui Ziggy 1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Paragontas7000: Εξεταση εργαστηριου παιθον(γλωσσα προγραμματισμου) απο τα 64 ατομα που εδωσαν(ηταν επαναληπτικη του γεναρη η εξεταση διοτι κοπηκαν πολλα ατομα) περασαν 8-9.Γενικα παιζουν πολλα ποσοστα 10-15% επιτυχιας σε μαθηματα εξ αποστασεως και σε αλλα μαθηματα επειδη ειναι πολλαπλης ιδια σε ολους περνανε οπως ειναι φυσικο σχεδον ολοι.Σε καθε περιπτωση αδικειται ο φοιτητης που διαβαζει.Μακαρι να τελειωσε η παρανοια της τηλεκπαιδευσης αλλιως βλεπω να μαραζωνουν οι σχολες. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι.
Schlimazel Εκκολαπτόμενο μέλος Η Schlimazel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 245 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 14:54 Η Schlimazel: #39 12-07-21 14:54 Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος). Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Samael: Σε εμάς τα ποσοστά είναι ακόμα χειρότερα. Υπήρξε μάθημα που πέρασαν 2 άτομα απο 140. Σαφώς παίζει ρόλο τόσο το μάθημα όσο και ο εκάστοτε καθηγητής. Αλλά γενικά έχουν τρελαθεί οι τύποι. Click για ανάπτυξη... Πολύ τραγικό
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.224 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2021 στις 15:27 Ο Samael έγραψε: #40 12-07-21 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος).
Αρχική Δημοσίευση από Schlimazel: Πολύ τραγικό Click για ανάπτυξη... Το τραγικό το ξεπεράσαμε καιρό τώρα σε αυτή την ιστορία . Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αφού σε βάζουν με ανοιχτή κάμερα και μικρόφωνο όλη την ώρα στις γραπτές εξετάσεις, απαιτούν και προφορικές εξετάσεις για να σε περάσουν. Υποθέτω τίποτα δεν αρκεί στα εξ αποστάσεως για να διασφαλιστεί το αδιάβλητο των εξετάσεων . Μέχρι στιγμής έχω 2 ,σύντομα μάλλον 3 για Σεπτέμβρη απο αυτό το εξάμηνο. Δεν χρωστάω κάτι άλλο(3ο έτος).