jimbadunas
Νεοφερμένο μέλος

δεν εχουν πονηρεψει οπως λες οχι ολοι τουλαχιστον! εχουν γινει πιο πολυ......ποζερια που θελουν να κανουν sex για να εχουν να τα λενε στους φιλους!!! και μαλιστα οχι της ηλικιας μασ τα αγορια αν δεν θελετε πιεσεις να το κανετε μην τα φτιαχνετε με μεγαλυτερουςΣωστά... Όμως μην νομίζετε ότι και τα αγόρια πάνε πίσω... Έχουν πονηρέψει πααρα πολύ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous
Δραστήριο μέλος

Ποτέ μου δεν κατάλαβα αυτή την λογική.δεν εχουν πονηρεψει οπως λες οχι ολοι τουλαχιστον! εχουν γινει πιο πολυ......ποζερια που θελουν να κανουν sex για να εχουν να τα λενε στους φιλους!!! και μαλιστα οχι της ηλικιας μασ τα αγορια αν δεν θελετε πιεσεις να το κανετε μην τα φτιαχνετε με μεγαλυτερους![]()
Δεν είναι κι όλοι οι μεγαλύτεροι έτσι, όμως. Δυστυχώς η πλειοψηφία. Πφφ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Δεν είπαμε ότι είναι αυτό δυστυχεία, το οτι πιάνει μικρότερα κοριτσάκια παίρνει αυτό που θέλει κι έπειτα τις παρατάει, είναιτο να φτασει ενας στα 16 και να θελει να κανει σεξ δν ειναι δυστυχεια

lefteris94
Εκκολαπτόμενο μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν είπαμε ότι είναι αυτό δυστυχεία, το οτι πιάνει μικρότερα κοριτσάκια παίρνει αυτό που θέλει κι έπειτα τις παρατάει, είναι![]()
Δηλαδή εσύ θα κάνεις σεξ με κάποιον ο οποίος δεν θα σ'αφήσει ποτέ;Τότε καλύτερα να μην κάνεις καθόλου

Ας είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές,σε τέτοια ηλικία δεν μπορούμε να μιλάμε για αιώνιες αγάπες και λουλούδια.
fabulous
Δραστήριο μέλος

Ναι οκ, εγώ δεν μίλησα για αγάπες και λουλούδια μίλησα για τους 16ρηδες που την πέφτουν στα κοριτσάκια κι εκείνες σαν άμυαλες κάθονται απο το πρώτο βραδυ. Δεν είπα οτι θα κάνω σεξ με κάποιον που δεν θα με αφήσει ποτέ, είπα οτι θα ξέρω με ποιόν θα το κάνω. Έχει διαφοράΔηλαδή εσύ θα κάνεις σεξ με κάποιον ο οποίος δεν θα σ'αφήσει ποτέ;Τότε καλύτερα να μην κάνεις καθόλου
Ας είμαστε λίγο πιο ρεαλιστές,σε τέτοια ηλικία δεν μπορούμε να μιλάμε για αιώνιες αγάπες και λουλούδια.

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι οκ, εγώ δεν μίλησα για αγάπες και λουλούδια μίλησα για τους 16ρηδες που την πέφτουν στα κοριτσάκια κι εκείνες σαν άμυαλες κάθονται απο το πρώτο βραδυ. Δεν είπα οτι θα κάνω σεξ με κάποιον που δεν θα με αφήσει ποτέ, είπα οτι θα ξέρω με ποιόν θα το κάνω. Έχει διαφορά![]()
Ναι,αλλά το ενδεχόμενο να σε αφήσει είναι πάντα πιθανό,ασχέτως με το αν έχετε ολοκληρώσει ή όχι.Έχω βαρεθεί να το ακούω,ξέρω φίλο ο οποίος είχε ολοκληρωμένη σχέση με μικρότερη από αυτόν κοπέλα και επειδή χώρισαν για άσχετο λόγο,άρχισαν όλοι τα "ήθελε μόνο να γ@#$%","είναι μεγάλος μ!@#$%" κλπ κλπ.
lola_29
Νεοφερμένο μέλος

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά πολύ υπερβολικοί είστε...Δεν είναι και κάτι τόοοοοοοοοοοοοοοσο κακό πια.Εγώ πιστεύω πως για να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση (και ειδικά ένα κορίτσι) πρέπει να έχει υποστεί κάποια πίεση...Καλό θα ήταν να είμαστε σίγουροι πριν κάνουμε κάτι, γιατί μετά δεν θα μπορούμε να το διορθώσουμε...
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

η αγνοια των κινδυνων ειναι.
Lazos
Εκκολαπτόμενο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Νταξει, βασικά να ξέρεις με ποιόν και τι. Απο κει και πέρα δεν είναι να διορθώσεις τίποτα, τουλάχιστον ας είχες καλές στιγμές να τις θυμάσαι.Εγώ πιστεύω πως για να πάρει κάποιος μια τέτοια απόφαση (και ειδικά ένα κορίτσι) πρέπει να έχει υποστεί κάποια πίεση...Καλό θα ήταν να είμαστε σίγουροι πριν κάνουμε κάτι, γιατί μετά δεν θα μπορούμε να το διορθώσουμε...
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Mε την προϋπόθεση να γνωρίζεις και να αποφεύγεις τους κινδύνους πάντατο σεξ δν ειναι κακο
η αγνοια των κινδυνων ειναι.

makisr91
Νεοφερμένο μέλος

Υπάρχει απεριόριστος χρόνος μπροστά. Δε χρείαζονται τόσο βιαστικά βήματα!!
ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΓΩΝΑ
Νεοφερμένο μέλος

Death_Angel
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ilint_ntara
Εκκολαπτόμενο μέλος

μαθητικο site σου λενε μετα......
Έι! Κλέφτη των ατακών μου! Ιδεϊκέ λαπωδήτη! Απατεώνα της σκέψης!

~~~~~~~~~~~~
Μαθητικό σάιτ σου λένε μετά....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dwritsa_kAts
Νεοφερμένο μέλος

ρε παιδια εγω λεω πως δεν υπαρχει ηλικια!
οταν νιωσετε πως το 8ελετε και μονο μα μονο απο αγαπη και ερωτα
και σιγουρευτειται για το ατομο ειστε ελευ8εροι

και παντα προφυλαξεις εεε!!
Guest 292010
Επισκέπτης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.