Ηλίας
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orestes
Δραστήριο μέλος

Καλό θα είναι επίσης να μη γράφεις με ροζ γράμματα γιατί δεν φαίνονται καλά στο γκρι φόντο.
Να το βγάλετε απο την παλέτα με τα χρώματα τότε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Maria17
Δραστήριο μέλος

Stef
Εκκολαπτόμενο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Να το βγάλετε απο την παλέτα με τα χρώματα τότε...
Άκου ρε τι είπε ο Πικάσσο.
Ozzy
Νεοφερμένο μέλος

peace
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ δε βιάζομαι να προχωρήσω..! και πράγματι καταλαβαίνω και από μόνη μου ότι αλλάζω εύκολα γνώμη σε όλα τα θέματα! Αν και νιώθω έτοιμη εδώ και αρκετούς μήνες αλλά Μάλλον απʼ ό,τι κατάλαβα
θα είναι καλύτερο να περιμένω κι άλλο!! Όσο για το σχολείο άστα!!!! Ξέρω πολλές που κάνει σεξ από τα 12!! Αλλά σαν να μη τους φτάνει αυτό καπνίζουν κιόλας! Ε και έχουν γίνει βούκινο!!
Εγώ δε θα σου πώ τι να κάνεις. Απλα να είσαι σιγουρη για την απόφασή σου και επίσης να είσαι σίγουρη οτι ο άλλος σε αγαπάει κ το θέλει για αυτόν τον λόγο κ όχι για να ικανοποιηθεί απλά.
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις και στην ηλικία που είσαι δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αν ο άλλος σου λέει αλήθεια αν τα αισθήματα που σου λέει πως έχει είναι πραγματικά κλπ. Μακάρι να ισχύουν αυτά δλδ. Πολλές φορές παρασυρόμαστε κ οταν ακουμε ωραία λόγια κλπ νομίζουμε οτι ολα ειναι ενταξει κλπ κλπ.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις, σου τα λέω για να σε προστατέψω.Δε ξέρω πόσο ώριμη είσαι κ πόσο σίγουρη είσαι για αυτόν,είναι κάτι που έχεις μια ζωη για να το κάνεις,είσαι ακόμα παιδάκι,αυτό με ενοχλεί περισσότερο. Ζήσε κάθε ηλικία όπως πρέπει κ μη βιάζεσαι,δεν πιστεύω οτι είναι μια μεγάλη αγάπη που αξίζει να δώσεις οτι πολύτιμο έχεις.
Αυτά!
Το παραπάνω κείμενο,αναφέρεται κ σε ολες τις κοπελίτσες όχι μονο σε εσένα.
Φιλικα πάντα!

~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

καλα τα λες!!Εγώ δε θα σου πώ τι να κάνεις. Απλα να είσαι σιγουρη για την απόφασή σου και επίσης να είσαι σίγουρη οτι ο άλλος σε αγαπάει κ το θέλει για αυτόν τον λόγο κ όχι για να ικανοποιηθεί απλά.
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις και στην ηλικία που είσαι δεν είναι εύκολο να καταλάβεις αν ο άλλος σου λέει αλήθεια αν τα αισθήματα που σου λέει πως έχει είναι πραγματικά κλπ. Μακάρι να ισχύουν αυτά δλδ. Πολλές φορές παρασυρόμαστε κ οταν ακουμε ωραία λόγια κλπ νομίζουμε οτι ολα ειναι ενταξει κλπ κλπ.
Ελπίζω να καταλαβαίνεις, σου τα λέω για να σε προστατέψω.Δε ξέρω πόσο ώριμη είσαι κ πόσο σίγουρη είσαι για αυτόν,είναι κάτι που έχεις μια ζωη για να το κάνεις,είσαι ακόμα παιδάκι,αυτό με ενοχλεί περισσότερο. Ζήσε κάθε ηλικία όπως πρέπει κ μη βιάζεσαι,δεν πιστεύω οτι είναι μια μεγάλη αγάπη που αξίζει να δώσεις οτι πολύτιμο έχεις.
Αυτά!
Φιλικα πάντα!![]()

Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ότι μου λέει την γνώμη της είναι καλό και δε σημαίνει ότι ζηλεύει!!! Σʼ ευχαριστώ πάντως!! Εγώ δε βιάζομαι να προχωρήσω..! και πράγματι καταλαβαίνω και από μόνη μου ότι αλλάζω εύκολα γνώμη σε όλα τα θέματα! Αν και νιώθω έτοιμη εδώ και αρκετούς μήνες αλλά Μάλλον απʼ ό,τι κατάλαβα
θα είναι καλύτερο να περιμένω κι άλλο!! Όσο για το σχολείο άστα!!!! Ξέρω πολλές που κάνει σεξ από τα 12!! Αλλά σαν να μη τους φτάνει αυτό καπνίζουν κιόλας! Ε και έχουν γίνει βούκινο!!
Το ''Αλλά σα να μη τους φτάνει αυτό καπνίζουν κιόλας'' δεν το κατάλαβα...Πού κολλάει κ τί θες να πεις με αυτό δηλαδή για να καταλάβω...
-----------------------------------------
Άκου ρε τι είπε ο Πικάσσο.
Τζαμάτος όπως πάντα

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Εγώ δε θα σου πώ τι να κάνεις. Απλα να είσαι σιγουρη για την απόφασή σου και επίσης να είσαι σίγουρη οτι ο άλλος σε αγαπάει κ το θέλει για αυτόν τον λόγο κ όχι για να ικανοποιηθεί απλά.
Αυτά!
Φιλικα πάντα!![]()
ναι συμφωνω απολυτα:no1:ετσι πιστευω κι εγω...τα ειπες πολυ σωστα..κι ετσι ειναι...ειναι καλο να σκεφτομαστε πολλα πριν προχωρήσουμε...να ειμαστε σιγουροι και για τα δικα μας αισθηματα αλλα και για του ανθρωπου που ειναι διπλα μας...γενικα νομιζω πως το να προχωρησεις σε κατι τετοιο...χωρις να εχεις σκεφτει πρωτα καποια πραγματα...δεν ειναι κι οτι καλυτερο
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ''Αλλά σα να μη τους φτάνει αυτό καπνίζουν κιόλας'' δεν το κατάλαβα...Πού κολλάει κ τί θες να πεις με αυτό δηλαδή για να καταλάβω...
'Ελα βρε Κωστή, ξέρεις τώρα, είναι το κακό κλισέ της μαμάς.
ΚΑΙ ξεδιάντροπες ΚΑΙ καπνίζουν.
Μικρή είναι ακόμα η ELiN, επιτρέπεται.
Και μεταξύ μας, αν καπνίζουν στο σχολείο, βρίσκω σωστότερη την αντίδρασή της, παραείναι συμπεριφορά μικρομέγαλου. Σιγά πια την εξάρτηση απ' τη νικοτίνη που δεν μπορεί ένας μαθητής γυμνασίου να κρατηθεί απ' το να καπνίσει σ' ένα 15λεπτο διάλειμμα.
Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

'Ελα βρε Κωστή, ξέρεις τώρα, είναι το κακό κλισέ της μαμάς.
ΚΑΙ ξεδιάντροπες ΚΑΙ καπνίζουν.
Μικρή είναι ακόμα η ELiN, επιτρέπεται.
Και μεταξύ μας, αν καπνίζουν στο σχολείο, βρίσκω σωστότερη την αντίδρασή της, παραείναι συμπεριφορά μικρομέγαλου. Σιγά πια την εξάρτηση απ' τη νικοτίνη που δεν μπορεί ένας μαθητής γυμνασίου να κρατηθεί απ' το να καπνίσει σ' ένα 15λεπτο διάλειμμα.
Ναι βρε πουλιμ εντάξει δε λέω όχι...Αλλά αυτό πια το ότι συνδυάζουν το κάπνισμα με κακό χαρακτήρα κ συμπεριφορά δεν το καταλαβαίνω καθόλου...όσο για αυτό που λες εσύ περί σχολείου το επικροτώ...Δίκιο έχεις αλλά είναι πολύ μεγάλη χαζομάρα να θεωρούμε το κάπνισμα κάτι κακό...Ο καθένας μπορεί να καπνίζει για τον οποιοδήποτε λόγο...Αυτό δε σημαίνει όμως ότι όλοι οι καπνιστές είναι τσογλάνια κ συγγνώμη για την έκφραση ή ότι όλοι οι αντι καπνιστές είναι άγιοι...Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι βρε πουλιμ εντάξει δε λέω όχι...Αλλά αυτό πια το ότι συνδυάζουν το κάπνισμα με κακό χαρακτήρα κ συμπεριφορά δεν το καταλαβαίνω καθόλου...όσο για αυτό που λες εσύ περί σχολείου το επικροτώ...Δίκιο έχεις αλλά είναι πολύ μεγάλη χαζομάρα να θεωρούμε το κάπνισμα κάτι κακό...Ο καθένας μπορεί να καπνίζει για τον οποιοδήποτε λόγο...Αυτό δε σημαίνει όμως ότι όλοι οι καπνιστές είναι τσογλάνια κ συγγνώμη για την έκφραση ή ότι όλοι οι αντι καπνιστές είναι άγιοι...Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...![]()
Το ίδιο πράγμα λέμε! Γι' αυτό αναφέρθηκα στο κλισέ της μαμάς.
+169891

Rafa Nadal
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το ίδιο πράγμα λέμε! Γι' αυτό αναφέρθηκα στο κλισέ της μαμάς.
+169891![]()
Αυτό είναι...Χαίρομαι που υπάχουν κ μερικοί συννενοήσιμοι

Es95
Νεοφερμένο μέλος

~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

όσο μυκρότερος κάνεις σεχ τοσο το καλύτερο
![]()
ΝΝΝΝνναι.
Χάρηκα καλό μου πράσινο τρολ, εμένα με λένε Κύνθια.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

tzenh
Νεοφερμένο μέλος

καλυτερο σε τι???όσο μυκρότερος κάνεις σεχ τοσο το καλύτερο
![]()
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος

ποσο ανωριμος μπορει να εισαι???μαθε πρωτα να γραφεις σωστα και ασε το σεξ για αργοτερα...όσο μυκρότερος κάνεις σεχ τοσο το καλύτερο
![]()
xman
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.